אבא שלי בוגד באמא שלי..

y a r i v b

New member
אבא שלי בוגד באמא שלי..

אל תשאלו איך למה ואם אתה בטוח , אני כבר יודע את זה. גם כשרבנו הוא פלט שהוא יוצא עם מישהו שנתיים.. הבחורה הזאת היא לא דוברת עיברית , כנראה פיליפינית משהו כזה .. :\ אני לא יודע מה לעשות , ואני רוצה לדעת מי זאת האישה הזאת ולבוא לדבר איתה ב4 עיניים על מה שהיא עושה למשפחה . איך אני אגלה מי זאת , ומה אני אמור לעשות ?

mbongares

New member
היי יריב.......

פשוט לדעתי דבר עם אבא שלך ללא מריבות... תנסה איך שהוא לקבל ממנו הסבר למה..... גם אני פילפינית. השאלה פשוט אם היא יודעת שהוא נשוי.. רוצה לומר לך שרוב הפיליפיניות הן נאיביות במיוחד אלו שלא יודעים את השפה. סביר להניח שיש פה משהו שלא כנראה מובן לה הכול מבחינת אביך אז היא איתו (במידה שאתה בטוח במאה אחוז). בנוסף לכך כפיליפינית /ישראלית תאמין שאני יודעת מזה להיות עם ישראלי הייתי נשואה לאחד 13 שנה התגרשתי באותה סיבה שהוא בגד בי אך עם ישראלית. תנסה איך שהוא לקבל מידע בצורה רגוע ושקט כמה שאפשר לא לפגוע באמא שלך ואז תדע לעשות מהלך יותר חכם לגבי הנושא. לא לעשות מהלכים בפזיזות ולא לצאת פגוע לא רק אתה כל משמסביב כך תקבל את רצונך.... בהצלחה אני כאן עם יש שאלה...

y a r i v b

New member
קודם כל תודה

דבר שני אני לא רוצה לספר לאמא שלי היא תיפגע גם ככה בזמן האחרון אין לה מצב רוח והיא עובדת קשה ואם אני אספר לה זה ישבור אותה .. אני אדבר עם אחי הגדול , ואני אנסה לגלות מי זאת האישה הזאת.. ואני לא רוצה לדבר עם אבא שלי על זה אין לנו יחסים ממש שאנחנו מדברים קרוב ..

mbongares

New member
סבבה ואם.............

תצטרך מתרגמת כל שהיא כפי שאמרת שהיא לא מדברת עברית שלח לי הודעה אעזור לך. דבר חשוב: תתנהג בחוכמה מכול מעשיך.... כוונות שלך הם טובות מאוד תהיה זהיר מכול צעד שתעשה.. כך שאמא שלך לא תדע כלום ושבאמת לא תפגע.. זה קשה וכואב מאוד חוויתי את זה אז אנא בזהירות ילד, כי לא משנה עכשיו כמה שאמרת כמה שתגיד שאמא לא תדע. אבל תתפרץ באיזה נקודה וחבל. בהצלחה

lisa roo

New member
אני מבינה את הסקרנות והצורך

בלדעת מי זאת ולדבר איתה.. אבל לדעתי הכי נכון זה לפנות לאבא שלך.. אם זאת לא היתה היא.. זאת היתה כל אחת אחרת.. היא לא הגורם, היא הסימפטום. במערכות יחסים ארוכות שנים ישנם דברים שאנחנו כילדים לא מודעים להם, זה מורכב הרבה יותר משאתה יכול להבין בראש בשלב זה, בגלל שאתה כועס מאוד ומרגיש נבגד בעצמך ובצדק. כשאני הבנתי שאבא שלי בגד באמא שלי, עניין אותי לדעת מי זאת.. אבל חוץ מלחפש עליה פרטים בבזק וכו' לא עשיתי הרבה.. כי באמת.. הבנתי שזה לא רלוונטי. הכעס והשאלות צריכים להיות מופנים לאבא שלך ולא לאישה. יכול להיות שהיא קורבן.. וגם אם היא לא קורבן.. הרי שאין לה ייסורי מצפון על שהיא עושה ולכן אי אפשר להגיע לליבה.

הדסו^ש

New member
גם אני חושבת - היא לא הבעיה

אין טעם לדעתי בלדבר איתה על מה שהיא עושה למשפחה, היא בחורה בוגרת ויודעת מה היא עושה. אני מאוד מתנגדת להטלת האחריות לבגידה על הצד השלישי דווקא. יריב, לאבא שלך יש את הסיבות שלו לניהול קשר מחוץ לנישואין, ואפילו אם היית גורם לחברה שלו להיפרד ממנו - אני מאמינה שהוא היה מוצא מישהי אחרת. הוא זה שאתה צריך לדבר איתו, אם בכלל.

y a r i v b

New member
היא חתיכת כלבה זה מה שהיא..

היא יודעת שהוא נשוי עם 3 ילדים אז בשביל מה ? להרוס משפחה ?

lisa roo

New member
איך אתה יודע שהיא יודעת?

אולי אבא שלך לא הזכיר את הפרט הזה?

אם היא כלבה...מה זה עשה את אבא שלך?

הוא לא יודע שהוא נשוי עם שלושה ילדים? ולאבא שלך יש קצת יותר מחוייבות אלכם מאשר לה...... כאילו קצת

melody2007

New member
יריב

אני חושבת שאולי כדאי שתפנים שאם זו לא היתה אותה בחורה פיליפינית, זו היתה מישהי אחרת. האשמה לא בה. אבל גם אין צורך להפנות אצבע מאשימה כלפי אף צד....ובפרט לא כלפי צד אחד בלבד, כולל אביך. הוריך אנשים בוגרים והאחריות למצוא פתרון חלה עליהם. לא עליך. דע שלרוב, הנשים הנבגדות מרגישות שהבעל "מתפרפר". מכל מקום, אם אתה מרגיש שאינך יכול להבליג בעניין (ואני לגמרי מבינה את זה), הכתובת הנכונה לשוחח על הנושא היא אך ורק אבא שלך. וכשאני אומרת לשוחח, הכוונה היא לנהל דו-שיח שקט ורגוע, בלי צעקות, בלי עצבים (עד כמה שניתן...) ובעיקר להסביר לו שאתה עצמך חש נבגד. העובדה שהיחסים ביניכם אולי קצת מעורערים, לא מהווה סיבה מספקת לא לשוחח איתו. אתה בהחלט יכול להגיד לו, שהוא מחבל ביחסים שלו איתך ושהערכה שיש לך כלפיו פשוט מתמוטטת. הנושא הזה כל כך רגיש וכואב... :( אתה חייב קודם כל לשמור על עצמך בכל הבלאגן הזה. בהצלחה מכל הלב !!

רק מיכל

New member
בתור אשה שנבגדה

(הגעתי מהעמוד הראשי) אני יכולה רק לחזור על מה שאמרו קודמי: היא ממש, אבל, ממש, לא אשמה. אבא שלך הוא זה שקיבל את הבחירה לקיים קשר עם אשה מחוץ לנישואים. ותאמין לי שהוא לא היה מקבל את ההחלטה הזו לו היה לו ולאמא שלך קשר טוב. היא לא "הורסת משפחות". כשאחד מבני הזוג בנישואים מקבל החלטה לנהל קשר מחוץ לנישואים, החלטה שהיא מאד מאד קשה, סימן שהזוגיות שלהם בבעיה רצינית. לכן גם אמא שלך היא צד בעניין. יתכן אפילו שהיא יודעת, ומעדיפה להעלים עין, כדי לשמור על אחדות המשפחה. או שאולי גם לה יש מישהו. או שאולי הבגידה היא בהסכמת אמך. אבל גם אם לא, אתה לא יכול לקחת אחראיות על הזוגיות שלהם. אם אתה ממש לא יכול להתאפק, דבר עם אבא שלך. ספר לו שאתה יודע. תן לו את האפשרות להסביר לך את המצב. אל תטרח להוציא ממנו הבטחה שהוא יפסיק את הקשר. הוא פשוט יסתיר אותו (או כל קשר עם אשה אחרת) יותר טוב... מצטערת שאין לי בשורות טובות.

mbongares

New member
יריב כבר שבוע ש........

אני קוראת ואני רואה שהעניין שלך לא יורד מהפורום.... כמו שהגברת הנבגדה רשמה לך וכמו כולם.. ומי כמוני יודעת מה זה אישה נבגדת. נכון צד לעניין בגלל זה בעלי בגד בי נכון לי יש... החופשיות, האמונה שנתתי יותר מדי כנראה הביא אותו למצב הזה. אפילו שבעלי בוגד בי כעסתי, סלחתי אבל לא שכחתי עד לרגע הזה. פיליפינית או לא אבא שלך היחיד שיכול לתת לך הסבר כל שאלה שאתה שואל.. לא רוצה לפגוע באמא? תזמין את אבא שלך לאיזה מקום בו אתם יכולים לדבר ברגוע בלי עצבים. תפנים כרגע את העצבים שלך. כגבר ברגע שתדבר איתו אולי תראה ותבין מאיפה הוא בא.... אם אחרי כל זה לא תקבל תשובה מוצדקת או מסופקת בעיניך ועדיין זה יתריד אותך ואתה חושב שזה ימשיך לפגוע באמך... תושיב את שניהם פנים אל פנים ותיתן להם לדבר או לפתור את הבעיה שלהם לבד..... תדגיש שהם חייבים לשבת ולדבר.... תגיד לאבא שלך ביפה שידבר עם אמך הם לבד.... אז תחכה מה ייקרה בהצלחה

למעלה