אבא שלי הומופוב...

ליזי133

New member
אבא שלי הומופוב...

אבל ממש...
כלומר במקרה היום יצא לנו לדבר על הנושא, בלי שום קשר אליי וכו׳ והוא פשוט מביא טענות שזה קורה רק במדינות מפותחות, שזה כאילו עיוות פסיכולוגי וכו׳
זה לא כאילו שלא ממש ידעתי את זה, אבל פשוט יצא לנו במקרה לדבר על זה וכו׳ וזה כאילו שאפשר לומר שווידאתי את זה או משהו כזה.... הוא בנאדם נפלא ברוב התחומים האחרים, אבל זה... אמא שלי למשל יותר פתוחה לכל הנושא הזה וכו׳ אבל אבא שלי עם הגישה ה׳מדעית׳ שלו וכו׳.... טוב, כן, אין לי ממש עוד הרבה מה להגיד... רק רציתי סוג של לשתף, נראה לי......

lily kane

New member
במקרה של טרנסגנדריות

הוכח שיש את זה גם בארצות ערב
פשוט מדברים על זה פחות
כך גם בתילאנד, יפן וסין עוד בתקופות העבר.

לגבי הומואים ספצפית הכוח שהיה את זה בעבר ושפשוט לא קראו לזה בשם, או נתנו לזה קהילה. אבל הוכח שזה קיים לא רק אצל כל בני האדם בכל שכבות האוכלוסיה אלא גם בחיות אחרות, מכל העולם.

אבל שוב האם הכוונה לטרנספוביה, הומופוביה, ביפוביה, לסבופוביה או להטה"בפוביה כללית

snoopytush

New member
אויי גם בטבע יש הומוסקסואליות אז

אם כבר הטבע מוכיח שזה טבעי...

both

New member
כמו שסנופי ולילי אמרו

יש את זה בטבע!
לי אישית יצא להכיר מישהו שהיה לו כלב הומוסקסואל. בהתחלה נורא התפלאתי (ראיתי את הכלב מנסה להזדווג עם זכר אחר) ודיברתי עם הבחור לו היה הכלב שייך, והוא סיפר שמאז ומתמיד הכלב היה מעוניין רק בזכרים אחרים.זה הביא אותי לחשוב... בעצם למה שזה לא יהיה בטבע אצל חיות?
בכל אופן, הטענה של אביך מופרכת - רוב ההומוסקסואלים והלסביות חשו את המשיכה המינית לבני מינם עוד כילדים קטנים ממש, שלא נדבר שמדענים מצאו שיש איזשהו קשר בין העדפה מינית לגנים, ככה שלסביבה אין כל קשר.

snoopytush

New member
האמת שלסביבה יש קשר לדעתי כי רב

הדברים בחיים נובעים משילוב כלשהו של השפעות תורשה
וסביבה. אבל עדיין יש לזה הרבה פעמים בסיס גנטי

ליזי133

New member
נכון ו...

הטענה שלו זה שזה שטויות. לא נראה לי ויוכוח יביא משהו יעיל נגד הטענות שלו... אבל בכל מקרה, תודה על התגובות

Apikachu L

New member
הוא כנראה לא שמע על המצעד שהיה באוגנדה

בשנה שעברה. אני אנסה למצוא חומר על זה...
חוץ מזה,

למעלה