אבא שלי התאשפז...

אבא שלי התאשפז...../images/Emo7.gif

ואנחנו בדרך לבי"ח.. כזה הלם..כזה פחד.. אני כ"כ מבולבלת... פתאם אני הילדה הקטנה שלו, ותמיד הייתי הילדה של אבא נקווה לטוב

מיכל153

New member
מבינה לליבך. מקוה שיצא מזה מהר.

גם אני הרגשתי כך, לפני 8 שנים כשאבא שלי עבר התקף לב (לא עלינו). הייתי בהלם ומבולבלת. פחדתי לאבד אותו (אני קשורה אליו מאוד). ביי מיכל153

../images/Emo24.gif שירגיש טוב! תעדכני אותנו.

גם לאבא שלי היה סיפור לפני כמה שנים. פתאום הרגשתי ממש כמו ילדונת קטנה, מבוהלת, שלא ישאיר אותי לבד בעולם. אמן שיחלים מהר!

תודה לכולכם..ומעדכנת..

היום הרגשתי פחד..פחד כזה שכל אחד/אחת שיש לו ילדים מרגיש..נכון אנחנו כל כך פוחדים עליהם? מגוננים עליהם? דואגים להם? התחושה ה"כבדה" הזו של האחריות..כך הרגשתי כלפי אבא שלי היום. בגלל שפתאם הבנתי שלהרגיש לילד שלך זה כמעט כמו להרגיש להורה שלך..החוסר אונים הזה שאי אפשר לשפר את המצב הוא כל כך מתסכל...פתאם בתחושה הוא היה קצת הילד שלי.. ללטף אותו,לחבק,לדאוג,לפחד..לתת יד .. זה יישמע קצת לא טוב אבל המחשבה שעברה לי בראש זה שהנה אני יכולה להחזיר לו על כל הטוב שהוא עשה בשבילי..מקווה שתפרשו את המשפט בצורה החיובית. הוא בהכרה וזה מה שחשוב ומחר נדע יותר.. נקווה לטוב. ושוב - תודה

אמאשל

New member
צריך להתכונן...../images/Emo43.gif

קודם כל, איחולי החלמה מהירה ושלמה לאביך. אל תקראי את ההודעה שלי עד שיבריא... ועכשיו... נכון שרובכם בפורום זה הורים לילדים קטנים...אבל, אתם גם ילדים להורים שהולכים ומתבגרים וצריך להיות מוכנים לכל מקרה (שלא יקרה...)
ולכן אם תזמינו אותי להדריך אתכם "טיפול במצבי חירום רפואיים" תרוויחו פעמיים : א. עזרה ראשונה וטיפול במצבי חירום בתינוקות. ב. עזרה ראשונה וטיפול במצבי חירום במבוגרים (מאד). כל מה שצריך זה :
לארגן 5 ומעלה אנשים (לא יותר מ - 150.....)
מקום ישיבה (אפילו בסלון בבית)
קיר אחד בהיר (שעליו אוכל להקרין שקפים)
להתקשר אלי לתאם
739081 - 057 (כרגע אני פנוי החל מאמצע פברואר) ההדרכה אורכת בין שעתיים לשלוש והיא בהתנדבות ללא שום עלות אז..אם נותנים בחינם למה שלא תיקחו
אני, כמובן, מדריך מוסמך מטעם מגן דוד אדום. הרבה בריאות
אמנון מרגלית

אמאשל

New member
שכחתי כמובן לאמר...

שהעתקתי את ההודעה מפורום "התנדבות" עדינה

וואו...../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif

היית בהדרכה שלי ?? למה שלא תארגני ?? הרבה בריאות
אמנון מרגלית

אמאשל

New member
לא ! לא יצא לי ! אבל

אני מתה (רק כמשל) להגיע להדרכות שלך. הכרתי אותך בהתרמות שאירגנת לחן אלגזי ואתה פשוט....מלאך... עדינה

למעלה