אבא שלי התאשפז...

אמאשל

New member
אז...מה לעשות..

הגדולה בחופש והקטן צריך עולד ללכת לגן ויש המון עבודה. המחשב אצלי יושב בפינת האוכל ומידי פעם אני ניגשת אליו וקוראת או כותבת הודעות. אגב, לערוך מחדש את ההודעה שלך מפורום התנדבות באמת לקח קצת זמן אבל רציתי להעתיק בדיוק וגם ללמוד קצת על כל הסימנים כי עד היום לא השתמשתי אז...
והמון חג שמח לך ולעם ישראל עדינה

Iris-1

New member
אני מקווה שהיום כבר יותר טוב. ../images/Emo39.gif

ובכל זאת החלמה מהירה ושיבה מהירה עוד יותר הביתה.

דיאנה1

New member
החלמה מהירה, מקווה שהוא יצא מזה

במהירות וישוב הביתה. תודאי שאת יודעת בדיוק מה יש לו ואיך מטפלים בזה, ואם יש אלטרנטיבות אחרות ולמה בחרו דווקא באפשרות שבחרו. ואם יש לך ספקות תשאלי שוב ואם צריך תשאלי רופא ממקום אחר. אל תסמכי על אף אחד, הוא אבא שלך ולא של הרופאים והאחיות שבשבילם הוא רק עוד מקרה אחד, ואם צריך אז תתעקשי.

רותי ע

New member
../images/Emo24.gif החלמה מהירה ../images/Emo20.gif

מקווה שמהר מאוד הוא יחזור הביתה ותחזרו לשיגרה.

עדיין אין שיפור..

הוא בהכרה..כמעט לא זז עבר סדרת בדיקות ומחר נדע יותר... המון תודה על התמיכה והמילים החמות! זקוקה להן ולכם!

תחזיקו מעמד הרבה תקווה ואהבה ובריאו

ובריאות. סליחה על השאלה איפה הוא מאושפז?

מצטרפת באחור לאחולי ההחלמה../images/Emo24.gif

לא קל לנו כשהם מתבגרים.. רק למרבה הצער להם זה בטוח עוד פחות קל. באמת יש תחושה שהיוצרות התחלפו ואנחנו מגוננים עליהם. החלמה מהירה!

הרבה בריאות../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

היי לימורי. קצת באיחור, אבל אני שולחת לך מכאן חיבוק תהיי חזקה ואני מקווה לשמוע בשורות טובות כמה שיותר מהר... רק היום נכנסתי כי גם אצלנו היה קצת קשה. בעלי היה בבי"ח לילה שלם, תומר הקיאה כל הלילה ועכשיו אני. אז שיהיה לכולנו המון בריאות ושהחורף הזה יעבור בשלום. תהיי חזקה פנינה

רותי ע

New member
../images/Emo24.gif שיחזור מהר הביתה ../images/Emo24.gif

תעדכני אותנו מה קורה...

ושוב עדכון

שיפור ניכר עדיין אין..אבל יש מצב רוח טוב ובימינו..גם זה משהו... אני יודעת שזה אולי לא בסדר אבל לקחתי את עמית איתי.. וההתלבטות היתה קשה..אבל ברגע שהם נפגשו הלב שלי אמר שזה שווה..מה גם שסבא טייל איתנו קצת בחוץ..כן, המוטיבציה היתה בעיצומה זה אמנם היה טיול מאד איטי אבל נהננו והשמש היתה בעדנו..עוד לא רואים שחרור באופק אבל חיוך בהחלט נגלה. המון תודה לכולכם על התמיכה והמילים החמות! אני מרגישה שפה איתכם זה הבית השני שלי!

למעלה