אבא שלי - מה יהיה?

מיר6

New member
אבא שלי - מה יהיה?

אני כבר לא יודעת מה לחשוב המצב מתדרדר מיום ליום ואני פשוט רואה את אבא שלי נגמר לי מול העיניים במשך כמה שבועות עכשיו הוא לא קיבל בכלל טיפול כימוטרפי אבל בגלל שכל הזמן היו לו כאבי בטן הוא קיבל תרופות נגד כאבים שממש מרדימות אותו ( נדמה לי שהוא קיבל אוקסיקונטין ועוד משהו כבר לא זוכרת. הוא לא יורד מהמיטה חוץ מלשרותים וכמעט ולא אוכל כלום כל היום. אין לו כוח לדבר וכשהוא מדבר הוא ממש לא נחמד אלא רק משדר תרדו ממני( ואני ממש מבינה שהיכן זה בא) שלשום הוא התחיל טיפול כימוטרפי חדש שאמור להיות יותר עדין אבל זה השפיע עליו ממש לרעה כולו מלא מים גם בבטן וגם ברגליים. והכי אני דואגת מזה שהוא לא אוכל - מקודם התקשרתי והוא עדין במיטה ולא אכל כלום- אולי רק שתה כוס מים הוא בקושי מדבר איתי. שמענו שאולי כדאי לנסות מריחואנה שמגבירה תיאובן ומעוררת מעט מצב רוח מה דעתכם? אני כל כך עצובה שכל הזמן בא לי לבכות אני פשוט כל כך מתקשה לראות את אבא שלי במצב כזה.

אביתר27

New member
מאכלים עשירים בקלוריות

כדאי להתייעץ עם דיאטנית, שתתאים לו תפריט קל מצד אחד ומזין מצד שני. יש שייק שנקרא ENSURE ומוכרים את זה בבית מרקחת (הטעם קצת מתקתק ומלאכותי) עשיר מאוד בקלוריות, וקל לעיכול. מתאים בעיקר לחולים. גם אני שמעתי שלמריחואנה יש השפעה חיובית, ועוזרת לעודד את התיאבון. אולי יעזור, מן הסתם לא יזיק.

מיר6

New member
אינשור כבר מזמן

נמצא אצל אבי בתפריט אבל גם לזה אין לן חשק היום למשל הוא שתה רק חצי פחית אתמול פחית שלמה.

../images/Emo63.gif אני מתפלל לבריאותו../images/Emo39.gif

אני אישית יודע מהם כאבים מהטיפול מהו סבל. האמונה שלי שזה מכפר על דברים לא הכי טובים שעשינו, ולי אישית זה נותן כוח להמשיך. מה שברור שזה לא ממש מרגיע מי שרואה מהצד ואינו יודע מה בידיו לעשות. אני מאחל לך רק שלא תדעי צער ושאביך יירפא מהכל.
במהרה

מיר6

New member
יוני אתה אדם מאוד מיוחד

ותודה רבה על התפילות ואני מקווה שהן יעזרו. אבי כל כך חלש עד כדי כך שכשהוא מנסה לשרוך נעליים או לשכב במיטה הוא צריך להרים את הרגלים בעזרת הידיים כי פשוט אין לו כוח ברגליים. היום למשל הוא לא יצא בינתיים מהמיטה בכלל ושים לב מה השעה. הרגלים שלו התמלאו במים כאבי הבטן הבלתי פוסקים האלו העייפות הקשה והנורא מכל חוסר התיאבון - היום הוא אכל רק קצת מרק וחצי פחית אינשור מה אני יעשה? אני כבר לא יודעת

../images/Emo9.gif../images/Emo51.gif ושתדעי ש...

עם כל הצער, אביך הגיע לגיל מבוגר, זכה לילדים טובים כמוך שכואבים את כאבו, ובכל מקרה דואגים לשלומו, והעיקר ממשיכים אותו בעולם... אני לא יודע אם אזכה להגיע לגילו, ואם כן באיזה מצב. ואם בכלל יהיו לי ילדים כי הבנתי ש... הטיפולים הסבו לי נזק.... וההקפאה... נראה שלא היתה מוצלחת... אני מקוה שזה טעות ובעז"ה הכל יהיה לי טוב, אבל... תתנחמי במה שאביך זכה בחיים, כי מנקודת מבטי האישית, הוא כן זכה לעשות הרבה בחיים שלו... אני מקווה ומצפה לטוב אצלו ואצל כולנו אמן רפואה שלימה
והעיקר לא לפחד כלל

מיר6

New member
יוני היקר

רק שתדע שרגשת אותי מאוד והאמת היא שאני לא ממש קראתי את כל ההודעות הקודמות שלך כי לא הכרתי בעבר את הפורום אבל ממה שכן קראתי התרשמתי שאתה אדם חזק מאוד ולכן את חייב להאמין ולהיות בטוח שכן תגיע לגילו ובמצב מצויין. אני מאחלת לך המון בריאות וחיים טובים. ולגבי אבי כל מה שכתבת נכון אבל הגיל שלו ומה שהוא הספיק לא מעודד אותי כיוון שמבחינתי גיל 65 זה גיל צעיר ואני כל כך אוהבת אותו שאני לא יכולה להתמודד עם אובדנו חס וחלילה. יש לי עוד אחות בת 22 שעוד רחוקה אומנם מחתונה כי אין לה חבר אבל כואב לי לחשוב שאולי הוא לא יוכל להיות נוכח בחתונתה. אני אדם כל כך רגיש ואני נשברת כשאני רואה כך את אבי ואני כל כך מתפללת לנס וגם בשבילך דרך אגב אומנם לא קשור אבל להים הצטערתי לשמוע ששכנה שגרה דלת ליידי גילו לה גידול בריאות והיא פחות מבת 30 ולעולם לא עישנה פשוט הלב שלי כואב סליחה על האורך אבל הייתי חייבת לפרוק ושוב המון בריאות בשבילך יוני ולכל החולים האחרים.

למעלה