אבא שלי משתמש בתחליף סוכר עם סכרין. אך קיים סוכלרוז, סטיוויה

אבא שלי משתמש בתחליף סוכר עם סכרין. אך קיים סוכלרוז, סטיוויה

מה עדיף יותר לשמירה על הסוכר: כדור תחליף סוכר למשקה חם: סכרין, סוכלרוז, סטיוויה?
אפשר סדר עדיפויות?
 

שרון 4950

New member
שקיקי אבקת סטיביה, לא מתאימים למי שרגיש לחיטה ולתירס,,,

ניתן להשיג את צמח הסטיביה כמעט בכול משתלה.
&nbsp
להמתקת השתייה החמה:
לצקת מים רותחים על 2 -3 עלי -סטיבייה,ולהמתין כמה דקות,עד לקבלת המתיקות.
וכמו בכול חליטת צמחים,צריך להשתמש כמה ימים בכדי להתרגל לטעם.
כדאי לדעת:
הסטיביה שנמכרת כאבקה ומיועדת להמתקת מזונות ומשקאות,
בעת הייצור מוסיפים לתוכה מלטדקסטרין המופק מחיטה ותירס,
ולכן לא מתאים למי שיש רגישות לחיטה ותירס,כמו לחולי -ציליאק.
&nbsp
אגב,
אנחנו משתמשים בחליטת קורנית,כשתייה חמה בבוקר,שגם יעילה גם נגד כאבי גרון ונגד הצטננות.
(ענף עלי-תימין טריים,מושרה בכוס מים רותחים, כ- 20 דקות).
 
חליטת קורנית?! מה זה? רעיון למשקה חם?!

אני שותה תה בלי סוכר ובלי תחליפים.
וגם מים רותחים על קצת חלב סויה+קינמון+ג׳ינג׳ר
אבל עכשיו קיץ וחם אז קצת פחות רלוונטי.
 

שרון 4950

New member
חליטת תה קורנית,,

קונים קורנית טרייה (יש להשיג בכול סופר במחלקת ירקות)..
לאחר חליטה של 2 -3 ענפים במים רותחים ממתינים - 20 דקות, ומתקבל תה קורנית.
(למי שרוצה מתוק יוסיף תחליף סוכר). אני התרגלתי לשתות את התה קורנית ללא סוכר.
יעיל לכאבי גרון ולמניעת הצטננות.(כמו כול חליטה חדשה,גם כאן צריך ללגום לאט, ולהתרגל לטעם.
&nbsp
 
סוכרלוז וסטיביה

סטיביה הכי מומלץ כשזה טבעי ונקי.
בעדנית בגינה ולפעמים בתמצית.
אבקה מבוססת סטיביה אינה טהורה ומכילה עוד הרבה חומרים.
כמו סוכרלוז שיותר טעים ולא נמצא עליו דבר.

כשהשתמשתי בממתיקים השתמשתי בסוכרהדיאט
 
בדקתי בסופרמרקט ובאמת סיטיביה מעורבבת עם חומרים נוספים

יש של החברה המפורסמת בארץ
ויש של אחרות, לא ברור מה עדיף לקנות מהסופר
נשמע לא טוב, אבל יותר טוב מקופסת כדורי סכרין של החברה המפורסמת בארץ.
 

שרון 4950

New member
אני שותה ללא סוכר יומיים לא היה טעים,ביום השלישי כבר מתרגלים

כיום לא מסוגלת לטעום משקה מתוק ,זה מיד גורם לי לבחילה.
 
למעלה