אבא שלי מתחתן בעוד שבוע בערך...

אבא שלי מתחתן בעוד שבוע בערך...

אני לא יודעת איך להרגיש...
מצד אחד זה כואב שאתה רואה את אבא שלך לצד מישהי שהיא לא אמא שלך מהלכים יחד לעבר החופה...
אבל מצד שני האישה הזאת עושה את אבא שלי מאושר אז בעצם-למה לא?
אז כמו שאמרתי-אני לא יודעת מה להרגיש...
אני לא יודעת אם אני אבכה בחתונה בדמעות של עצב או של אושר
אני לא יודעת אם אני אשב בצד בשקט או שאהיה ברחבת הריקודים...
בחתתונה שלו אני עומדת לשיר שיר שאמא שלי הכי אוהבת... זה יגרום לי לחשוב עליה כל הזמן ואז אני ארגיש צבועה אם אני שמחה בזמן שאמא שלי עצובה... בכל זאת זה קשה לשמוע שלבעלך לשעבר כבר (כעבור שנה) יש משהי אחרת... אני ממש מבולבלת!

הדסו^ש

New member
קודם כל שיהיה במזל טוב

זה מאוד מובן שיש לך רגשות מעורבים בעניין, גם שמחה בשביל אביך וגם קצת עצב בשביל אמך. אבל זו עובדה שלהורים שלך לא היה טוב ביחד והם לא נשארו ביחד, ואין סיבה ששניהם יישארו לבד כל החיים. זה מצויין שאביך עשה בחירה שהוא מאמין שתגרום לו אושר, ואני מקווה ומאחלת לאמך שגם היא תמצא לעצמה בן זוג מתאים יותר. אני חושבת שזה מאוד טבעי שתשמחי ותשתתפי באושר הזה של אביך, זה לא אומר שאת לא בסדר אלא רק שאת רוצה שלאבא שלך יהיה טוב. הרי הטוב שלו לא בא על חשבון הטוב שלה, הוא רק מקדים אותו קצת...

א ש לי

New member
מותר לך מתוקה.

מותר לך להיות מבולבלת ואפילו לכאוב בכל זאת עוד לא התגברת ועיכלת את פרידתם והופ את מתבקשת מתוכך ולבטח ממבוגרים אחרים כמוני:) להגיד לך לשמוח בשימחתו, זה לחוד וזה לחוד, אם את רוצה לבכות ולכאוב תני לעצמך. התחתנתי כעבור 5 שנים וארבעת ילדיי היו בחתונה צנועה של המשפחה בגינה גדולה של בית מדהים של אחותי כולם כמובן היו מאושרים בשביל אמא, ובתוכו זה רק הדגיש להם שחזרה לאבא לא תיהיה, כואב... אבל מבטיחה שהזמן מרפא מסדר הכול כמו קסם את תתרגלי, תהני משני עולמות ותצחקי המון:) מזל טוב לאבא גם צורה של אמא יגיע, ועוד איך!

א ש לי

New member
צורה = טורה (הטור שלה יגיע).

אוי ווי שיט רק עכשיו התעוררתי עשיתי בלאגן עם האותיות פאדיחות:)

אין פה מה להרגיש,תאחלי לו מזל טוב ולרעייתו

אין לך שום סיבה להיות מבולבלת,אביך זכאי להיות מאושר ואת תשארי הבת שלו למרות הכל. צאי בריקודים ובמחולות ולו לכמה שעות תשמחי בשימחתו של אביך. מזל טוב.

למעלה