אבא שלי נפטר היום
נ נאן New member 16/3/04 #6 נאחזת../images/Emo24.gif משתתפת בצערכם ומקוה שלא תדעו עוד צער ושהמקום ינחם נאן
ס סינדי24 New member 17/3/04 #14 כ"כ עצוב לי לשמוע..../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif חמודה שלי, שלא תדעי עוד צער!!!!.. ליבי איתך בכאב שלך, ואיתי גם נועם. כל מה שאת רוצה, אני שם בשבילך! תמיד! תחזיקי מעמד, ילדה יפה! אוהבת ושולחת לך המון חיזוקים וחיבוקים..!
כ"כ עצוב לי לשמוע..../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif חמודה שלי, שלא תדעי עוד צער!!!!.. ליבי איתך בכאב שלך, ואיתי גם נועם. כל מה שאת רוצה, אני שם בשבילך! תמיד! תחזיקי מעמד, ילדה יפה! אוהבת ושולחת לך המון חיזוקים וחיבוקים..!
E etiush New member 17/3/04 #16 קשה אימי גם לא במצב טוב... אני מבינה את הקושי. ובדיוק לפני מספר ימים רשמת שהתוצאות טובות! זה לא פייר!!!!!!!!!!!
קשה אימי גם לא במצב טוב... אני מבינה את הקושי. ובדיוק לפני מספר ימים רשמת שהתוצאות טובות! זה לא פייר!!!!!!!!!!!
A asaf 29 New member 18/3/04 #19 משתתף בצערך שלא תדעי עוד צער אם תרצי לדבר אני פה בשבילך 24/7 תמיד בשבילך
פ פי3ית New member 2/4/04 #20 נאחזת בתקווה../images/Emo24.gif מזמן לא הייתי פה ועברתי על הדפים הצטערתי לשמוע שאביך איננו עוד מחבקת אותך חזק תהיה חזקה, זה דרכו של עולם חרא של עולם אבל אין מה לעשות אז מפה שולחת תנחומים לך לאחותך ולאמא תהיו חזקים יהי זכרו ברוך
נאחזת בתקווה../images/Emo24.gif מזמן לא הייתי פה ועברתי על הדפים הצטערתי לשמוע שאביך איננו עוד מחבקת אותך חזק תהיה חזקה, זה דרכו של עולם חרא של עולם אבל אין מה לעשות אז מפה שולחת תנחומים לך לאחותך ולאמא תהיו חזקים יהי זכרו ברוך