אבא שלי נשוי לשטן!!
זאת הפעם הראשונה שאני נחשפת לפורום הזה. אם הייתי יודעת שהוא קיים בוודאי שכבר הייתי מבקרת ותיקה פה.
אני אפילו לא יודעת למה אני כותבת לכם, אולי כדי לפרוק, אולי כדי לקבל עוד זוויות, אולי כדי שאולי אולי הסיפור שלי יציל איזשהו ילד של מישהו מכם מלעבור את שבעת מדורי הגיהנום שאני ואחי עברנו (ובאופן מפתיע עדיין עוברים)
אני בת 28, אחי בן 25, אני נשואה טרייה, בוגרת תואר שני ואחי סטודנט לתואר ראשון. הורינו התגרשו כאשר היינו ילדים קטנים, עוד לפני גיל בית ספר ונשארנו לגור עם אבינו. אני לא אכנס לשיקולים שהובילו אותם להחלטה הזאת, אבל יש בה הרבה היגיון.
אמא מעולם לא יצאה מהתמונה. היא הייתה איתנו כל יום עד שאבא הגיעה מהעבודה, היא בישלה לנו וניקתה את הבית ודאגה לנו ובתקופות שאבי עבד בחו"ל היא הייתה גרה אצלו בבית, איתנו, דואגת לנו.
כ-8 שנים אחרי שהתגרשו אבא שלי הכיר את מי שלימים הפכה להיות הסיוט שלי - אישתו.
זה התחיל טוב, היא הייתה מקסימה אלינו היו לנו יחסים טובים עם הבת שלה ושמחנו על הבחירה של אבא.
הבעיות התחילו כשעברנו לגור יחד. כמובן שאמא שלי לא יכלה לנכוח באותה תכיפות כמו לפני כן, משהו שהיה מובן לי גם אז, כילדה, אבל הבעיה היא שלאמא שלי נאסרה הכניסה אלינו הביתה. המכשפה לא הרשתה לה אפילו להיכנס לשירותים! היא לא יכלה לשבת בחדרים שלנו, היא לא יכלה לסדר לנו את הארון, למשל, דברים שהורים עושים. היה אסור לה להיכנס, נקודה.
זה לא קרה בגלל משהו שאמא שלי עשתה, אמא שלי הייתה כבר נשואה בשנית ולא היה לה רצון לחזור לאבא שלי, רק להיות איתנו.
חלפו שנים, במהלכם אני ואחי ספגנו השפלות והתעללות נפשית מצד האישה שאבי בחר. היא הייתה מסכסכת בינינו לבין אבא שלנו, הייתה צוחקת על איך שאנחנו נראים, פעם היא אפילו אמרה לי במילים אלו ממש: "לא אכפת לי מה טוב לך ולא אכפת לי מה טוב לבת שלי, אכפת לי מה טוב לי", כתגובה להערה שלי לגבי זה שלבת שלה נורא רע איתנו (ובאמת היה לה רע והיא גדלה להיות בחורה מופרעת ובעייתית) ולנו נורא רע איתן, אז למה הם לא מפרקים את החבילה? והיא גם טרחה להזכיר לי שוב ושוב שאם היא ואבא שלי רבים זה רק בגללי, בגלל שאני ילדה בעייתית וכשאני אלך משם יהיה להם טוב.
המון פעמים ברחתי מהבית, לא דיברתי איתה חודשים ארוכים וכל הזמן הזה אבא שלי עוצם עיניים ומדמיין לעצמו מציאות של משפחה ושהריבים האלה קורים בכל בית. הוא תמיד עמד לצידה ומעולם לא הגן עלינו מולה.
הקש ששבר את גב הגמל היה אירוע לילי לפני שלוש שנים בדיוק. אבא שלי לא היה בארץ, היא והבת שלה רבו איתי, השפילו אותי והבהירו לי שאני מקור הרע בבית ושאני לא רצויה (בגלל שחזרתי בשעה מאוחרת ובטעות הדלת בחדר נטרקה לי).
באותו רגע נסעתי למי שאז היה חבר שלי והיום הוא בעלי ונשארתי לישון אצלו. בבוקר קיבלתי שיחת-צרחות מאבי, מחו"ל. היא התקשרה אליו בשש בבוקר, העירה אותו כדי לספר לו על טריקת הדלת והוא התקשר להוציא את זעמו עלי. הודעתי לו שאני לא חוזרת הביתה יותר לעולם.
נשארתי אצל החבר שלי כשבוע ואז אבא שלי ביקש שאני אחזור ושהוא ישפץ לי דירה שבבעלותו ונוכל, אני והחבר, לגור שם.
זה אכן קרה. מרגע שיצאתי מהבית דברים השתפרו. אנחנו נפגשות לשעות בודדות בסוף השבוע ולכן אין גם סיבה לריב. בזמן הזה גם אחי יצא מהבית (הבת שלה יצאה קצת לפני שאני יצאתי) והכל מרגיש הרבה יותר טוב.
הבעיה היא שעכשיו אבא שלי משוכנע שיש אוטופיה, אהבה ענקית במשפחה נהדרת וזה הכי רחוק מהמציאות שיש!! האישה-שטן מנסה ליצור קשר חברי עם אימו של בעלי (שלמזלי לא ממש משתפת פעולה) כי הם הרי המחותנים שלה וכל הזמן שואלת אותי מתי אני מביאה כבר נכדים (כאילו שאני אתן ליצור הזה להתקרב לילדים שלי!!!!)
אני לא רוצה לפגוע באבא שלי ולהכאיב לו אז אני עושה הצגות שהכל בסדר אבל הכל הכל לא בסדר ואני שונאת אותה!!
היום היא שברה שיא! היא אמרה לאבא שלי שנראה לה שאני חולה בסוכרת כי אני נורא שמנה (מידת המכנסיים שלי היא 36-37, לובשת חולצות במידות סמול-מדיום אבל בזמן האחרון אני לא עושה ספורט) ואני חייבת סיוע מקצועי בגלל הקיצוניות של זה ולא איזה דיאטנית רגילה וכל זה אחרי שהגעתי במיוחד בשבילה לאיזשהו אירוע שהכי בעולם לא רציתי להיות בו אבל אבא שלי ביקש שאני אעשה מאמץ ואבטל תכניות כי זה חשוב לו!
הוא כמובן לא העז להגיד לי את זה והעביר את המידע דרך אמא שלי, שלא חסכה אותו ממני (לא כי היא מסכימה, בכלל לא, אלא מתוך זעזוע).
כרגע אני כעוסה, אני מפוצצת!!! אני לא רוצה להיות שם בערב חג, אני לא רוצה לראות אותם יותר! איך הוא בכלל משתף פעולה עם הרעל שהיא יורקת איך?? היא אומרת על הבת שלך שהיא נראית מזעזע ואתה משתף עם זה פעולה במקום לסתום לגראציה את הפה????
אם הגעתם עד לפה, תודה על תשומת הלב. כמו שאמרתי, אני לא מצפה לפתרונות אבל אם למישהו יש משהו לתרום מניסיונו אני אשמח לשמוע