אבא שלי...

ווינגז

New member
אבא שלי...

היי! רציתי לספר לכם משהו שנורא משמח אותי.... אני צמחונית כבר הרבה זמן יחסית ואני גם חברה באנונימוס... אז ככה: אחרי שקיבלתי חומר מאנונימוס הראתי אותו לאבא שלי... והוא הסתכל על כל החומר והכל... ועכשיו הוא בתהליך "גמילה" מבשר,עוף ודגים.. זאת אומרת... עוף ובשר הוא ממש לא אוכל,אבל דגים בינתיים כן.... בכל מקרה זה ממש משמח אותי שאבא שלי הופך לצמחוני! מה אתם אומרים? קרה לכם דבר דומה? תכתבו פה!

Talia E

New member
וואו! את בטח נורא גאה בו!

לי זה ממש ממש לא קרה (להיפך... לקח הרבה זמן עד שהם עיכלו שאני צמחונית וזהו). אבל זה נשמע ממש תענוג, שלא רק שמקבלים אותך ומבינים אותך, אלא גם מצטרפים אלייך! כל הכבוד לו שבגיל המאוחר הזה הוא משנה את הרגליו ואת עצמו!

lifegirl

New member
ברוכה השבה! ../images/Emo142.gif

<זאת רק אני, או שלא היית כאן טונה זמן?> <נטע, שימי לב, אפילו נתתי לה את הפרח הנכון..>

EaTit442

New member
אהמממ,

הייתי שמחה להתגאות בסיפור דומה אבל לא נראה לי שהאבא הדרום אמריקאי ואחריו המשפחה כולה יצתמחנו או יטבענו any time soon, במשפחה שלי זה הדיאלוגים דומים יותר לאלו: יעל: סבתא, מה יש לצהריים? סבתא: תסתכלי על הגז, יש הרבה סירים יעל: סבתא! יש פה קציצות! סבתא: יעל, קציצות זה לא בדיוק בשר, את יכולה לאכול את זה. הן ברוטב עגבניות, את אוהבת עגבניות, נכון? יעל: אההההה! (מניעה את הראש מצד לצד, מבט של ייאוש קיומי בעיניים) אבל המון כל הכבוד לך ולאבא, כן ירבו! (איכשהוא הם תמיד מקשיבים בהתעניינות לתאוריות המזון שלי ואז חוזרים לכרסם את המוות והסבל בצלחות שלהם, לא ברור, לא ברור בעליל) -יעל-
(מחפשת עניין בחיים)

ווינגז

New member
התכוונת אליי כשאמרת ברוכה השבה?

בכל מקרה... אם כן אז... הייתי פה כל יום במשך השבוע האחרון... אבל כעיקרון אני חדשה בפורום... למרות שאני צמחונית כבר הרבה זמן.... בטעות לא שמתי לב לפורום הזה הרבה... בכל מקרה אני שמחה שהגבתם! יעל

Gal-Mo0D

New member
כל הכבוד ../images/Emo127.gif

כן ירבו אנשים כמו אבא שלך
המשפחה שלי משוכנעת שהשתגעתי... אבא שלי רופא וכל פעם שיוצאת מטופלת צמחונית ואני נכנס לחדר שלו, הוא אומר לי "הנה עוד משוגעת - אולי אתה והיא תמצאו נושא שיחה משותף ?".

למעלה