אבא של דניאל טרקאי אם יש לך מה להגיד לי-

puma141

New member
אבא של דניאל טרקאי אם יש לך מה להגיד לי-

אז אנא-פנה אלי אישית, הנה אני, עומדת מאחורי כל הלינקים שהבאתי,כהוכחה,הנה אני עומדת מאחורי כל מה שכתבתי לדבי ההימורים-בנוגע אליך,או לדניאל. הנה אני. כל שיש בי הוא הרצון להוציא את האמת. כלום מעבר לכך. לא להרע לך, לדניאל-אך ורק את האמת כפי שאני רואה אותה ויודעת שאכן זו אמת. לא הקלדתי בלי בדיקה מעמיקה או חשיבה קלילה. אינני רוצה ביום הזה לשטוח בפניך את הכל-אבל בהחלט אני אעשה זאת כנראה בהמשך.יכול להיות שגם אצלך חשבון הנפש צריך להיות נוקב, ולא מתחמק ומתרץ.הוא צריך להיות אמיתי.אחרת הכל יעמוד במקומו. סליחה אם פגעתי בך או בבתך, אך האמת חייבת להיאמר! אכתוב לך בהמשך, ובוודאי אם תגיע לכאן-כל אשר אני חושבת בנדון. גם לגביך וגם לגבי דניאל. שנה טובה, וגמר חתימה טובה

poseidon111

Active member
אני לא חושב שאת מבינה את בעייתך המשפטית

בנושא זה לאשורה.את כתבת כמה פעמים שהיא מפתה אנשים להמר.זה שהיא עובדת באתר הימורים,או אפילו נוטלת חלק פעיל בניהולו,עדיין לא מראה שהיא אישית מפתה אנשים להמר.אם תצליחי להביא עדויות שהיא פנתה לאנשים ועודדה אותם אישית להמר,תוכיחי את טענתך. אבל זה החלק הפחות מסובך יחסית מבחינתך. את כתבת לא מעט פעמים (מתועדות),שהיא מפתה קטינים להמר.זו אשמה חמורה בהרבה.כפי שכתבתי למעלה,האשמות מסוג זה צריך לגבות בראיות, דהיינו שהיא ,אישית,עסקה בעידוד ובפיתוי קטינים או קטינות להמר. במידה והוא ,או מי מטעמה,יחליטו לא להבליג על האשמות אלו,אני מהמר,שיכולה להיות לך בעיה משפטית לא פשוטה. אני בהחלט מקווה שזה לא יגיע לכדי כך.

puma141

New member
פוסידון:) ממש תודה על הדאגה מצידך אך

אני כל כך! לא פוחדת! כל כך שלמה עם עצמי, ועומדת בהחלט מאחורי כל!!! מה שכתבתי:) כולל הכל. אני גם אחזור על דברי בפניו, לא היום. לא רואה את היום הזה כנכון. חחח אל תדאג לי, ואפילו אם אלך לבית משפט-אני מקווה שזה יהדהד במוחם של רבים, מה יכול לקרות מהמצב הזה וימנע ולו אף מאדם אחד-אני אהיה מאושרת! אני מאוד מתפלאה בתכלס-על הסיגנון כתיבה שלך בהודה זו שכתבת:) עושה רושם שאתה מבוהל, מדבר לא כל כך לעניין, ו..מוזר! בכל מקרה גמר חתימה טובה לך, לאבא של, ולה. ממני:) אחרי יום כיפור אשטח בפניו הכל, כולל את תלונותי-במידה ויגיע לכאן. אינני רוצה לטרוח לכתוב לו בפייסבוק. או לה.

puma141

New member
ואגב פוסידון-חשבת שיגיד אחרת?!שלא יכחיש? אבל

אני יודעת לחשוב בעצמי, לעשות 1+1 ולא מצפה שזה שאני מדברת עליו-יגיד לי את האמת:) נסה גם לחשוב לבד על השלכות של דברים! בהצלחה:)

poseidon111

Active member
את לא מבינה עדיין.מדובר בכסף.הרבה כסף

שמבלי שתרצי,יכול לעבור ידיים,ולשמש למה שאת לא רוצה. תביעת דיבה ,ופיצוי כספי,הוא לא עניין של מה בכך. הרי כל ההודעה הזו היא מכיון שחשבתי על ההשלכות של הדברים.יש באנגלית אמרה שמתאימה בדיוק למצב שבו את עלולה להמצא: put your money where your mouth is בהצלחה.

webguy

New member
עיסוק הימורים באינטרנט לא חוקי .

ואכן אנשים מכל שכבות הגיל מהמרים ..!! למעשה עוברים על החוק בישרל מי שמנהל כזה אתר בארץ חשוד בפלילים השאלה מה תרומתה לאתר ולפעילות שלו ..? כי בהחלט יתכן מצב והיא מעודדת ילדים להמר גם ??? מה בדיוק היא עושה ותפקידה באתר ?

puma141

New member
וובגיי,סוף סוף אדם מציאותי! חח שמביא עוב

עובדות:) ולא איומים שאין מאחוריהם כלום! יש אנשים שלא מבינים אולי את ההשלכות, בשם מה שהם מייצגים מתוך תכנית TV,שאחריה זנחו את המציאות ואת האמת. חבל.

למעלה