אבא של דניאל כותב היום

yly463

New member
אבא של דניאל כותב היום

אבא של דניאל טרקאי: דניאל אהובה ויקרה שלי, אני רוצה לשתף היום בחוויה שעברתי אתמול. מזה כמה ימים אני יודע על הפגישות עם האמהות. שוב, הפקת התוכנית הציבה אתגרים טלביזיוניים פאטתיים בדמות מתן ההחלטה בידי הבנות החדשות מי הן אותן 3 הבנות הוותיקות בבית שיזכו בהזדמנות להיפגש עם אימהותיהן. זו דרמה בשני גרוש- ואני שמח שקצת הרסת להם את זה באמצעות דרך ההחלטה הזו ניסתה ההפקה לפזר פתיונות: בדרמת הבחירה עצמה וקבלת ההחלטות, בקמפיין הבנות בבית להשפעה על הבחירה, בתוצאות אצל הזוכות- ועיקר הפוקוס,כמובן: לאותן 2 מפסידות. מותחן בגרוש וחצי. אז ככה- בחירת 3 הבנות לוותה בקמפיינים של כמה מהבנות. אתי- באמצעות סדרת "התעלפויות״ ו״תקראו ליוני״ סידרה לעצמה פגישה עם אימה. ליהי- פרצה בבכי תמרורים. קרן ואורטל- היו קול. ואת- כרגיל. כאילו שום דבר. נחמד היה לראות איתן, שעתיים לפני ההצבעה, מגיח אל הבנות החדשות שישבו בחצר ובטון מאוד מיוחד, מלא כנות ויושר עצמי- מבקש מהן לחשוב שוב, על בחירתן. הוא חזה את התוצאה ורק ביקש מהן שיישקלו שוב לפי כל הפרמטרים. זה היה מעשה מאוד יפה- בלי שום קשר אליך וזה היה גם מעשה יפה מאוד עם קשר אלייך. בינתיים התבשרה אתי כי אמה לא תגיע והיא תפגש עם אחותה. יוני עודד את אתי לבצע מעשה ולוותר לאחת מהבנות שלא זכתה בפרס. לא יודע על מי חשב יוני – אבל אלו היו: ליהי ואת. ליהי עדיין מממרת בבכי. ואז קורים כמה דברים, בשרשת, במהירות: קוראת לך אתי. מציעה לך להיפגש עם אמך. להעביר ולהעניק לך את מתנת ההפקה. לאחר התייעצות עם איתן בפרטיות החלטת לדחות את הצעתה של אתי. הרגשת והאמנת שהצעה נדיבה זו תחשק אותך. תגרום לך להיגרר למניפולציה. אני משוכנע שהצעתה של אתי היתה כנה. אני בטוח שהיא פרגנה לך מאוד. אינני בטווח שזה לא היה חף מאינטרסים . היא השתמשה בנדיבותה גם לפגוע בליהי בכך שלא הציעה לה אחרי שדחית את הצעתה…. אבל קרה עוד דבר מעניין. לאחר השיחה עם איתן בה קיבלת ממנו את מלוא התמיכה לדחיית ההצעה- נכנסה קרן לחדר האמבטיה. דיברתם דקותיים. הסברת לקרן את הסיבות לדחיית ההצעה. קרן הביטה לך בעיניים כלא מאמינה. ראיתי- שוב כמו במבט שלך הראשון עם איתן- את המבט הזה. בו האסימון נופל והרעש מהדהד בראש. המבט בו הם מגלים את אישיותך. המבט המופיע בו ברגע על פני כל אדם שמבין מי את ומביע פליאה והפתעה ממה שניגלה לעיניו. החוכמה, הרוגע, השלווה ויכולת קבלת ההחלטה הנכונה – תוך השלמה במציאות והסתכלות על החצי כוס המלאה. היה זה הרגע בו קרן הבינה בדיוק מי את ואיזה אדם נפלא עומד מולו. זה היה מרגש. קרן, בתגובה הולמת הציעה לך ללכת לפגוש את אמא במקומה. אני ושב שאפילו את לא שמת לב לכך. זה היה רגע מכונן. הרגע בו המתחרות הופכות לבנות-ברית (כך ההפקה מתסרטת את זה). ברמה האישית, כאבא שלך, זה היה מאוד יפה. קרן בחורה מדהימה ואני בטוח שתישארו חברות טובות גם בעוד הרבה שנים. תחושתי זו קיבלה לכך אישור מייד. דחית את הצעתה של קרן בעדינות תוך הבעת תודה שחדרה עמוק גם אל ליבנו. כשהלכת לאתי הלכה קרן לליהי. להזכירך- ליהי עדיין בוכה. במיטה. עכשיו גם בן בוכה (סתאאם). באה קרן אצל ליהי. מנסה לנחם אותה. לעודד אותה שלפחות תוכל לראות את אמא שלה דרך הפלזמה. ליהי עדיין בוכה. ניחמה אך לא הציעה לה ללכת במקומה. אני מדבר על אי ההצעה. ברור שקרן לא היתה צריכה לוותר לאף אחת מכן. חא זכתה בכך. העובדה שלא הציעה לליהי היא הנקודה כאן. קרן הבינה מייד את ההבדל. ראתה מייד מי נגסה בפתיונות שפיזרה ההפקה. ליהי נגסה נגיסה גדולה בפתיון ונתקעה על הוו הקשור לחוט המוביל אל מרתפי העינוי של צוות ההפקה. דניאל- לא רק שראית בבירור את הפיתיון ומה שקשור אליו, פעלת מתוך אינסטיקט – מתוך תחושת הבטן שלך- מתוך חוכמתך- הסרת את כל המכשולים שבפנייך, החלטת ולקחת אחריות (כלפי עצמך), שימשת דוגמא ומופת לחברותייך, זכית בחברת אמת (קרן) ומעשה הכתרת את עצמך כזוכה בפרסים הגדולים והחשובים באמת. אני לא מתכוון לאיתן (שהוא גם סוג של פרס בעינייך). הפרס על אנושיות, על התנהלות במצבים בלתי אפשריים. הפרס על חברות. על אמפטיה. הפרס על חוכמה. בגרות. ֿהפרס על לקיחת אחריות. הפרס על הפתיחות ומתן אמון באנשים. הפרס על זהירות. הפרסים האלו כולם שלך. זכית בהם באופן מעורר כבוד. ביושר ובהגינות. דניאל- את מדהימה אותנו בכל פעם מחדש. כמונו כמוך: שאלת/אמרת לקרן בחצר שאינך יודעת מהיכן את שואבת בכל פעם את הכוחות האלה. גם אני שאלתי את עצמי את זה. גם אמא שלך שואלת את עצמה כל יום מחדש. גם ירדן. ככה כולם. אני חושב שאת חזקה כמו פלדהת אצילה כפלטינה ונוצצת כמו יהלום. היה מרגש לצפות בתגובותייך כשצפית בפגישה של אמא ואיתן. אמא שלך התרגשה מאוד אבל היתה נהדרת. השיחה זרמה. איתן שאל את השאלות אותן ביקשת וקיבלת את כל התשובות: הכל ממש בסדר. כולם בריאים ושלמים. כולם אוהבים אותך ומתגעגעים אלייך מאוד. גאים בך מאוד. ועוד דבר קטן: קיבלת היום מתנה נהדרת. לצאת לדייט ארוחת בוקר עם איתן והוריו. אני בטוח שיהיה כיף! אני משוכנע לגם להם יהיה כיף!!! אני מקנא בהם!!!!!!! אוהב אותך מאוד, אבא.

../images/Emo45.gif אהבתי, אהבתי מאוד.

אני לא מסכימה איתו לגבי זה שקרן מדהימה ושהיא פתאום גילתה מי זו דניאל והבינה שהיא מדהימה והכל. לי עדיין חורה שלדניאל היא הציעה ולליהי לא. זה רק מראה איזו מן חברה היא למי שהיא מתיימרת להיות חברה.

לואיזה7

New member
האם ההצעה של קרן לדניאל הייתה נטולת אינטרסים?

אם קרן היא "חברת אמת" - איך זה שהיא לא הציעה את ההצעה לדניאל לפני שאתי הציעה לה?! אם קרן נטולת אינטרסים - איך זה שהציעה רק לדניאל, שהיא בעמדת כוח שם, ולא לליהי ?! אם קרן "חברה טובה" - איך זה שהיא לא הציעה את ההצעה לחברתה משכבר הימים - לליהי ?! ואיך זה פתאום - אביה של דניאל מהלל ומשבח כל כך את קרן ? האם אמא של קרן דיברה גם אתו ?!.................

אבא שלה רואה בזה הבנה של קרן

את האישיות של דניאל , כך הוא רואה את הדברים, את יכולה שלא לקבל. זו דעתו, זכותו להביע דעתו, אף אחד לא מונע מאמא של קרן למשל לכתוב בלוג לבת שלה.

klapim

New member
איזה אבא חמוד

התרגשתי שקראתי כתב יפה מאד נגע לליבי.

andy181

New member
פעם ראשונה שאני לא מסכימה

עם מה שכתוב בבלוג... קרן מדהימה? חודשיים היא התייחסה לדניאל כמו לזבל ,זה שעכשיו היא שחקנית טובה יותר לא הופך אותה לבנאדם טוב. המניעים של אתי היו אסטרטגים נטו, לא אכפת לה שם מאף אחת.

איזה מרגש, כשקוראים את דברי האב, מבינים

מאיפה היא שואבת כוחות, יש לה את זה ב DNA מה שכן, בין השורות אני קוראת שאבא שלה לא מת על איתן....ימים יגידו

niva99

New member
איזה יופי !!../images/Emo269.gif

ככה כותב אבא שמקדם את ביתו לעבר המיליון... [ כמובן שעלי זה לא עובד כ'כ - עם כל הכבוד לבתו]. אני בעד אורטל.

למה ככה? כל מה שכתב הוא נכון

כך התגלגלו העניינים וכל מי שעיניים בראשו מבין שלדניאל אישיות מאוד מיוחדת ובגרות שאינה אופיינית לנשים בגילה. הוא כותב לה בלוג שיהווה יומן אירועים עבורה כשתצא , זה יפה, זה מרגש ולא צריך לפגוע באף אחד שמעדיף מתמודד אחר, אין קשר בין הדברים.

niva99

New member
אנסה להסביר את עצמי

כי זה מריח תגמתי -> כמו תעמולת בחירות. יש לך בת נפלאה? זכית! ההילל והשבח [ לטעמי] חרגו מעט מגבול הטעם הטוב. אני רואה זאת כנסיון לדבר אלינו - הצופים בבחינת לדבר לדלת שהחלון ישמע... ובאמת שאין לי דבר נגד דניאל - להפך.

אני רואה בזה שיתוף של מה שהוא מרגיש

עם הצופים. הכתובת לא מפורסמת בשום מקום, הבלוג פשוט קיים ומי שאוהב קורא. הרי ממילא, מי שאוהב - אוהב. ומי שלא - לא .

ניבה אני איתך, אבא של הפך את עורו

הוא פתאום משבח את קרן ומהלל את איתן, לאורך כל הבלוגים הוא טען נגד איתן ולא אהב את קרן בלשון המעטה. כל הדיבורים על זה שדניאל חזקה ומאיפה היא שואבת את כוחותיה, מעוררים בי גיחוך. על איזה קושי הוא והיא מדברים? על איזה כח הם מספרים? דניאל בת 24 לא בת 16 וכפי שכבר ציינתי בנות בגילה יולדות וחוות קשיים אדירים של פרנסה ועוד. הוילה הזו היא חוויה שנכנסה אליה מבחירה וכולה מסמנת מטרה, יעידו על כך דבריה ללירון "אני אפתח רגליים אם צריך". הזוכה מבחינתי היא רק אורטל לעת עתה.

סליחה אבל בעיני זה חפירות בע"מ

עייף אותי הפוסט הזה.... בשלב מסויים פרשתי...

דידי 9

New member
פוסט מניפולטיבי וצבוע המלא אינטרסים כלפי

ביתו! נורא ואיום בעיני, שאדם מבוגר, מהלל כך את ביתו-ולועג לליהי או לאחרות! קרן מדהימה פתאום בעיניו?! למה, בגלל שהציע לביתו את הביקור? מניפולטור חסר תקנה ואדם אגוצנטרי נוראי בעיני! פשוט דוחה. אני מאמינה שהמניפולציות שלו יעבדו מצוין פה:) בהצלחה מר טרקאי, אבל שתדע שהרוב הדומם-ממש לא מאמין לך. זה יפה שאתה אוהב את בתך וכותב לה, מאוד מכוער הלעג האגוצנטרי שלך לבנות אחרות. תתבגר, מר טרקאי הממש לא יקר

CRAZYxNUTS

New member
עדי טרקאי אתה אבא מדהים לא מפתיע שיצאה לך בת

כמו דניאל . מחונכת רגישה והכי חשוב בן אדם טוב. מצדיעה לך ולאמא של דניאל על הילדה המדהימה שקיבלתם. תבורכו והיו גאים בה תמיד.

למעלה