דניאל היא בחורה של הדור החדש בחורה ברמה גבוהה ביותר יפיפייה ובלי פוזות אבל בטוח שהיא לא זולה כמו קרן. ואז מה אם היא מתנשקת רק פרמטיבים רואים את זה בעיין לא יפה
כשנירו שאל את קרן על איך היא הגיעה לתוכנית, היא אמרה ש-"הם הגיעו אליה" והתחילה להרחיב בנושא- ואז הבמאי העיף משם את המצלמה וצילם אנשים ישנים במיטה במשך כמה דקות
היא ראתה בחור(איתן אורבך) ושמעה עליו מחברות במשך שנים אבל לא יצא לה להכיר אותו ממש. היא חשבה שהפעם יש לה הזדמנות להכיר והוא יכיר אותה. להיפך, זה מראה שהיא לא התאהבה תוך יום אלא היו לה סיבות לנסות מהלך. דווקא ההכרות הזאת מראה על רצינות.
היא לא "חשבה" כלום, הבנות כבר סיפרו שאמרו להם את זהות הרווק רק יומיים לפני שהתחילה התוכנית, וקרן אמרה לנירו ש-"הם מצאו אותה..." במילים אחרות, היא לוהקה, ולא "חשבה שזו הזדמנות".
הן הכירו אותו. באחת הפעמים שמו בוואלה שיחה ושמעתי אותה מספרת שהיא יודעת עליו הרבה בגלל החברות שלה. מיד המצלמה עברה במהירות. זה לא שונה ממצב שמכר/שכנה/דודה/חברה מנסה לשדך מישהו ומספרת עליו הרבה פרטים. בסוף צריך לבדוק לבד אבל לסיפורים על מישהו יש השפעה ולפעמים יש בהם גם פרטים נכונים.
גם לא ראיתי הרבה טוב באופיו, אבל הוא לתך. ואת אחת הבנות היפות בבית, ענבר..(כן כן), הוא פסל עוד לפני שהחליפו מילה, כבר ביומיים הראשונים. אישית, אני מקווה שהוא יצא משם עם כלום.
באופיו. וכל פעם צץ עוד משהו שמחזק את העובדה שהוא בחור יהיר פלצן ודוחה שלא פלא שהוא רווק בגילו. אני עדיין בהלם מאתמול איך שהוא השתיק את ענבר. הוא בלתי נסבל. ואני מאחל לו שיצא מהבית עם קרן ביחד הם מגיעים אחד לשניה.