אבא של דניאל ממשיך לעדכן

didush100

New member
לפחות אתה אובייקטיבי ועל כך שאפו../images/Emo13.gif../images/Emo127.gif

אני יודעת,אין קשר.

למה הרגשת צורך להגיד את זה? חשבת שאני תוקפנית בטעות כי אני חושבת שאתה תומך בהן? בכל מקרה אין קשר:)

dindan84

New member
מישהו העלה כאן תמונה של איתן/קרן לפני המשחק

זו נראתה תמונה לא חדשה - כנראה היכירו היטב אחרי הכל היתה הברמנית של הגלינה

MatanSeinfeld9

New member
קובי (ים-תיכוני), לא מעשן?! ../images/Emo2.gif

שבירת סטיגמה, שאפו.

Klayhamn

New member
דניאל הרגע אמרה לנירו

שהיא עזבה את הבית בגיל צעיר ושהיא "האבא והאמא של עצמה" זה לא כל כך מסתדר עם קיומו של הבלוג הזה...

24שעות1

New member
דניאל בכל שיחה עם כל אחד מפעילה את הקלטת

אין לי חברים פה כולם בוחנים אותי אין לי כתף, החברות שלי הודחו (ממתי לינוי היתה חברה שלה) הבנים הם המשענת שלי, חפרה לכולם את המסכנות שלה. ותמיד המילים זהות בדיוק

איציק911

New member
דניאל ואורטל במצוקה......

לבנות קשה לעמוד מולן כי הם מרגישות מפסידות בגלל זה לדעתי שתיהן בודדות וזה יהיה ככה בהמשך , לא הוגן היה להביא שתי יפיפיות עולמיות כמו דניאל ואורטל ולידן לשים חמודות רואים שזה לא כוחות ובגלל זה הבנות מנדות אותם בעיקר את אורטל שיש לה ביטחון עצמי נמוך משל דניאל. דניאל ניצלת מהמצב הזה בגלל ביטחון עצמי גבוה. אני חושב שלא יכול להיות להם חברות בבית הם יכולות להיות רק הם יכולות להיות חברות אבל זה יהיה קשה כי לדעתי אלו השתיים שילחמו על איתן ואחת מהם תיבחר. ואגב ראו את זה מהפרק הראשון שזה יהיה בין דניאל לאורטל כל השאר זה ליופי

noaxxx

New member
לדעתי ענבר הכי יפה בבית...

לאחר שמכירים אנשים, אין דבר כזה יופי חיצוני בלבד, יופי חיצוני מושפע כשהאופי בא לידי ביטוי באורטל יש משהו גברי בפנים וגם את דניאל לא הייתי מגדירה כיפהפיה

didush100

New member
דני מתמסכנת שוב פעם ומלכלכת על הבנות

עובדת קשה על תפקיד האנדרדוג

למעלה