אבא של דניאל ממשיך לעדכן

24שעות1

New member
דניאל לנירו - אני לא מאוהבת באיתן אני רגישה

אליו, כך אמרה. אז מהי כבר שבועיים מספרת לכל הבנות שהיא התאהבה בו שיתרחקו

didush100

New member
היא גם ממציאה שגנבו לה את הטלפון

ושמסתכלים לה בטלפון וגם אמרה שקיבלה פנדל מהבנות חבל שהיא רק שכחה איך היא התנהגה אליהן. חבל שלא סיפרה לו על השיחה שעשתה ללינוי חברתה הטובה שניה לפני שהודחה. היא כ"כ חסרת ביטחון וכוחנית שזה פתטי לחלוטין

24שעות1

New member
היא מאבדת את הבטחון ,ומתחילה לעשות שטויות

כמו אתמול בלילה שהתפרצה לחדר שאיתן היה עם אורטל וצרחה עליו לצאת משם, ועכשיו

didush100

New member
היא ממש נהנית מתפקיד האנדרדוג

מעניין כמה פעמים היא תחזור על הסיפור לפני שייגמר היום

noaxxx

New member
עד שמישהו ירחם עליה...

דניאל כנראה לא מבינה שהיא לא יכולה... להחזיק את המקל בשני קצותיו, או... לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה (כבר סיכמנו שלמקרה דניאל, הפתגם הזה לא במקום, אבל...) כנראה שהיא לא כזו חכמה לגילה, כמו שכולם מחמיאים לה... כשתגדל כמה שנים, היא תבין שזה היה מטומטם ולא טבעי לצפות שכלום לא ישתנה בינה לבין החברות.

שיתנו להם לראות לפני זה את המשחק

איתן ונירו חיפאים במקור ואני כמעט בטוחה שאוהדי מכבי חיפה...וגם אם אני לא טועה אתי וקרן דיברו על זה שהן אוהדות מכבי חיפה...מה גם שהמשחק משודר בערוץ 10 (רק שלא יקפוץ להם פרומו לתכנית הדור הבא בטעות...חחח זה יכול להיות מצחיק....)

didush100

New member
נירו בכלל לא ראה את התכנית לפני שהגיע

בטח הראו לו חצי שעה לפני שנכנס

קובי פרץ מצוי בהתנגשות עם עצמו..

מצד אחד ניכר מאוד שיש לו עוד רגשות עזים לגרושתו\פרודתו ענבל. מצד שני הבחור חרמן ברמות על,ורגיל לפריחות מזדנבות כל לילה. בוילה הוא מתחיל עם כל אחת שיש לה שתי רגליים,נוגע,ממשש,מתנשף מול הפנים. ממש יו הפנר מכפר-שלם. הבנות כבר קלטו שיש להם עסק עם חרמניקו גדול,חחח אבל עדיין מאוד מסקרן אותי מה קרה בינו לבין קרן שקרן כל כך נסערת ממנו ופשוט לא מתקרבת אליו.נראה לי שהיתה שם מיני הטרדה מינית.

איציק911

New member
הלוואי שפרץ יקח את קרן

תשימו לב קרן אתי וליהי = קובי פרץ אורטל דניאל איילת ענת = גב הטובים לטובות והרעים לרעות

לא בדיוק ככה איציק.גב כרגע "מרחרח"את כולן..

כנרקומן לשעבר הוא יודע טוב מאוד לרחרח ולהסניף את האוויר שהוא חי בו,אבל אין ספק שהוא ילך על הקוקאין הכי טוב וזה החבורה של ענבר וענת. פרץ למרות הקרבה הכאילו מתקבלת לפרחה מטבריה,דווקא די נעול על הבת של המוסכניק-אורטל. מקרן הוא בכלל תפס מרחק מהבוקר,והיא ממנו כנראה היה משהו שם אתמול בלילה בבריכה של הבנים. המאני טיים יהיה מתי שהשלושה-גב,קובי ונירו יצטרכו בראסמי לתת שתי שמות של חסינות מהדחה. גם אם פרץ ילחץ על שם מסויים,גב ונירו יכולים להטיל וטו.

איילת יוצאת לא טוב בקראש החדש שלה על גב בעיקר

אם יוני,בן,ואורן צופים בזה מהמלון. קרן היתה חכמה מספיק אתמול לעלות על כך שזו אפשרות,לכן היא יידעה את החבורה שלה בזה,שיש מצב כזה,ותשימי לב שהן רק מחמיאות לבנים שהלכו.זו טקטיקה גאונית. גם דניאל בשיחה מקודם עם נירו החמיאה לבנים וכינתה אותם העוגן שלה.רק רווח עתידי ייצא להן מזה.

לא נראה לי שהבנים צופים בהם

כמו שקרן חושדת....אני דווקא הבנתי שאתמול נפלט לאחד הבנים שהבנים במשימת צפייה באודישנים של הבנות החדשות שצפויות להיכנס לבית בקרוב...

למעלה