אבא של דניאל ממשיך לעדכן

N o a m V

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

איזה ענק הוא היה...........חחחחח וואלה יש בהם דימיון

ואתי הערסית קופי "מיקו" מצרלי וחצי אותם פנים

ואותו מבטא ערבי כבד הם גם באו מאותה השכונה

קשקשה9

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וליהי דומה להראל סקעת אותו פרצוף עקום ושיניים

לבנות

אז את הכדורגל הם כבר לא יראו

המשחק(האמת והשקר) עוד שעתיים בסביבות שמונה וחצי...ואני לא אראה אותם,אהיה במשחק של מכבי חיפה... מקווה לקרוא פה עדכונים כשאחזור...

didush100

New member
זאת כבר בדיחה הבחורה התחרפנה לגמרי

מה נסגר איתה? אני מתחילה לחשוב שיש לה איזה בעיה

24שעות1

New member
דידוש - מה דניאל הפעילה שוב את הקלטת

זה סוג של ערעור נפשי - רציני כנראה שליז לא היחידה בבית

didush100

New member
כן מה לא ראית?

אותה השיחה בדיוק הפעם לקובי. אני אומרת לך היא הזויה ברמות בואי נהמר מי הבא בתור ומתי? הימור שלי-שיחה חוזרת עם גב

24שעות1

New member
היא תחזור לקובי , הקלטת לא סיימה

הוא ברח לחבורה המעניינת והיפה

כל הבנות בוילה הזאת סובלות ממשהו

ליהי עברה התעללות אתי סובלת מכיעור מסיבי ורגשי נחיתות קרן מחלת עצבים עדי מתוסכלת מאמא שלה שיורדת עליה ענת הפרעות אכילה לאורטל יש את כל הבעיות בעולם דניאל מתוסכלת ומשוגעת ליז מתוסבכת לאחר שניתקלה במפלצת הטבריינית האינידיאנית

didush100

New member
לא זה לא אמיתי אני בהלם../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כל יום כל היום אותה השיחה מיי גאד!!!!!

אני חושב שדניאל עסוקה בלחפור יותר מידי על מר.

גורלה. בסדר דניאל הבנו כבר שאת הכבשה העזובה כרגע של הבית,וכן יש צדק גדול בדברייך על "החברות" כביכול שנטשו אותך בזמן שאת הכי צריכה אותן. אבל הגיע הזמן שדניאל תסתכל קצת פנימה לתוך עצמה,היא לא מנסה ליצור חברות חדשות או קן חדש באמת,יש לה שם את ענבר בידיים פתוחות את ענת,(עדי ואיילת קצת פחות בגלל שהן בקטע של איתן פול גז עוד). אני מבין את הפאניקה היחסית של דניאל על כך שהקהל בחוץ צריך להבין את מצבה.וזה מה שהיא מנסה להעביר דרך החדשים או כל מי שמוכן לשמוע אותה. אבל יאללה ילדה תשתחררי מזה.המעמד שלך חזק ואיתן בבית תרתי משמע.

למעלה