אבא של דניאל ממשיך לעדכן

didush100

New member
איתן ממש משענע אותי עכשיו לגבי

ההדחה של לינוי פחחחחחחח ברור שעדי יותר דינמית ויותר מעניינת

קשקשה9

New member
הוא משעמם אמא'לה איזה יובש ,התאור שלו של כל

מה שקרה עד היום בבית נשמע כמו שעור כימיה

Klayhamn

New member
../images/Emo206.gif איתן הרגע חשף

שהוא הולך להדיח את עדי ויהי מה... (לא במפורש אבל אמר שהוא התלבט לבינה לבין מישהי אחרת ושהוא קיבל הוראה מההפקה שלא לחשוף את השניה) גב אמר לו : "זה יכול להשתנות" -- איתן גלגל עיניים גב ניסה שוב: "זה יכול להשתנות?" איתן : "לא במקרה הזה"... בנוסף -- איתן אמר ש-"יש כמה בנות שממש מעצבנות אותו". לדעתי הוא מדבר על ענבר... אני לא מבין מה לעזאזל הבעיה שלו איתה

Klayhamn

New member
למי? לענבר?

זו לא מחמאה, הוא רק אמר שהמעמד של הבחורות משתנה (בתגובה לזה שגב אמר שיש פה בחורות שמרגישות חלשות)

קשקשה9

New member
חחח זה מה שכתבתי למעלה ......אגב

יש מצב שענבר קוראת אותו שקוף וזה מה שמוציא אותו מדעתו לגביה? הוא כנראה מבין שעליה הוא לא יכול ושהיא לא סופרת אותו ,בכל זאת .....מכה לאגו של הוד פוציותו

Klayhamn

New member
מה שהולך פה די מדהים

1. גב אומר שלדעתו עדי הכי יפה (כלומר שהאינטואיציה שלי מאתמול בערב הייתה נכונה) 2. איתן אומר שהוא גם חושב שהיא יפה, אבל שהאופי שלה הוא "אה"... למרבה הצער יש משהו בדבריו. 3. לא אמר שום מילה על האופי של ענבר ועל למה היא "מעצבנת" אותו

Klayhamn

New member
אין לי שמץ של מושג

הרי כמה שהוא פוץ, צנון - או - פונצון -- וכו' - הוא לא בן אדם רע, ואין סיבה אמיתית שהם לא יוכלו להסתדר אני פשוט לא מבין את זה, זה מעבר לבינתי... כשענבר תודח אני מקווה שהיא תספר בוידאו צ'אט מה לעזאזל הלך שם

אין שום משהו עמוק או נסתר,אורבך פשוט פסל את..

ענבר בגלל חיצוניותה,והשחרור המיני שלה. היא גדולה עליו בכמה מידות טובות. הוא בן אדם שטחי ששופט נשים לפי החיצוניות שלהן-שמנה,רזה,גבוהה,נמוכה. הוא לא באמת שופט לפי אופי של בחורות,כמו שהוא ניסה להסביר לגב,כי אחרת אין שום סיבה הגיונית מדוע ליז בתכנית או אתי,או אורטל. את אורטל והכוונות שלה הוא בכלל מפספס בגדול. הוא דביל בריבוע זה מה שהוא.

קשקשה9

New member
כן גם את קריזי ליזי הוא פספס בגדול כי הוא

עדיין רוצה להגיע איתה לסוג של אינטימיות ,פחחח

Klayhamn

New member
מהמ

אבל מצד שני הוא כן אמר על איילת שהיא "מותק" -- והרי היא לא נראית יותר טוב מענבר... אז איך תסביר את זה? מילא סתם לא היה עושה מולה כלום - אבל הוא ממש מתעלם מקיומה לחלוטין

ה י א ג ד ו ל ה ע ל י ו.

איילת יותר חברותית אליו מענבר מהתחלת התכנית לכן הרושם הראשוני שלו אליה הוא טוב.ענבר היתה מסוגרת מאוד בהתחלת התכנית ולא קפצה עליו,למרות שבחדרי חדרים הפגינה התלהבות רבה כלפיו. תשים לב שגם את איילת הוא פוסל,ובעקרון על אותם קריטריונים של ענבר-משקל. גב שאל אותו שאלה יפה מדוע אמרת לאיילת שאין לך רצון לאינטימיות נוספת כי קרן ודניאל הן מספיק כאב ראש בשבילך,ובכל זאת בחרת לפתח אינטימיות עם אורטל ולא עם איילת שבעניין שלך מאוד? מדוע באמת? כי אורטל יותר רזה? גם איילת וגם ענבר הרבה יותר סקסיות מאורטל לטעמי. גב הפתיע אותי עם הבחירה בעדי כיפה ביותר בבית. היא באמת יפה,אבל לרוב עם איפור עליה,אבל כן יש לה גוף נשי מאוד ואין ספק שהיוגה מחטבת אותה מאוד. אבל יש בה פאק שמעצבן אותי וזה פאק שגם בן לוקה בו וזה הליקוק לשון הזה כל הזמן.

Klayhamn

New member
../images/Emo45.gif הבנתי

האמת שאני לא ראיתי את תחילת התוכנית אז תודה על העדכון. שמע, זה לגיטימי "לפסול" בנות שאתה לא נמשך אליהן - אבל רבאק, הוא מתייחס אליה ממש זבל, מתעלם - וכנראה שגם עוקץ או מתנכל לה (כפי שניתן להבין מהימים האחרונים). למה? מה היא עשתה לו רע? זה אכן נראה שהסיבה היחידה שאיכפת לאיתן מריבוי הבנות זה לא "כאב ראש" אלא איך הוא מצטייר בחוץ לגבי עדי - אני לא הייתי יודע לשים את האצבע דווקא על "ליקוק לשון", אבל כן - יש לה שפת גוף מציקה

survivorUS

New member
אני חושב שאתה צודק

רואים שהוא שפט אותה לפי החיצוניות על ההתחלה . לא סובל את איתן !!! היה מת לבחורה כמו ענבר . אני אומר לכם אני לא יכול יותר לראות את איתן מדבר עם הידיים
ואגב , זה רק אני חושב שאורטל היא פרחה סמויה ? שתוך שניה היא יכולה לדבר כמו אתי ? לא יודע ... כל הסימנים מעידים על כך שהיא ממש לא כמו שהיא מציגה את עצמה .

למעלה