אבא של דניאל ממשיך לעדכן

Klayhamn

New member
על מה לעזאזל איתן מדבר???????

הוא אמר עכשיו לגב שהקהל הצביע לליז ובעצם לא רצה להדיח אותה?! יש לו אמנזיה?

KEEK

Member
אני אגיד לך בדיוק מה הבעיה של איתן עם ענבר

היא לא סופרת אותו לא רואה אותו ממטר הוא רגיל שבנות נופלות לרגליו במיוחד בוילה הזאת שכולן עסוקות בלהתרפס בפניו. פתאום באה לו אחת כמו ענבר שלא סופרת אותו והאגו שלו לא רגיל אל זה. אני שוקל להתחיל לסמס לענבר בעצמי אני מת שהיא תגיע עד הסוף לראות את הפרצוף שלו כל פעם שהיא עוברת שלב

קשקשה9

New member
הבאתי בשבילך שלא תעבוד קשה

‫חחח זה מה שכתבתי למעלה ......אגב‬ קשקשה9 יש מצב שענבר קוראת אותו שקוף וזה מה שמוציא אותו מדעתו לגביה? הוא כנראה מבין שעליה הוא לא יכול ושהיא לא סופרת אותו ,בכל זאת .....מכה לאגו של הוד פוציותו

לונדרון

New member
יש לה משהו עם מטאפורות של בתי גידול חיות...

אתמול בערב היא אמרה לקובי שהן באות לחצר הבנים כדי להתרחק מ"הלול" היא חזרה בפניו גם על המשפט האינטליגנטי שהשמיעה גם בעבר: "אדם לאדם זאב ואישה לאישה כלבה" (למרות שישנן זאבות וביחיד זאבה) מוקדם יותר היום היא ציינה בציניות בפני גב שהיא נולדה ב"רפת" מה עובר עליה?

קשקשה9

New member
חחח לא שמתי לב../images/Emo107.gif../images/Emo80.gif../images/Emo118.gif../images/Emo108.gif../images/Emo85.gif

noaxxx

New member
זה בגלל שהיא מושבניקית...עם ......עיני עגל

עיני עגל לגמרי מסתדר עם זה שהיא נולדה ברפת..... לא?

easternstar

New member
שמעתם את השיחה בין איתן לגב?

לגב יש כשרון של צייד להוציא במהירות את האינפורמציה שהוא רוצה. אורבך נפתח בסוף וחשף את כל הקלפים. הנקודה העיקרית היא שחשדנו באורבך בתחכום יתר! חשבנו שהוא משחק וכנראה הצנון לא מספיק מתוחכם למשחק. הוא באמת עושה ג'אגלינג בין 3 בנות וחושב שזה טבעי (עם השטויות: הבית בסדר, הסיטואציה הזויה, הבנות מקבלות, אני מספר להן מי נכנסת לחדר) אה..באמת לא מעניין אותי במי מה3 הצנון יבחר כי אינטראקציות ותככים חכמים כבר לא יהיו שם. כנראה עדי המודחת הבאה. אם הם לא יעיפו את הפמליה התוכנית תחזור לשממון יותר גדול ממה שהיתה כי קבוצת קרן, אתי ושות' קיבלה מידע ותתחיל להזהר בתכנונים. מה דעתכם?

KEEK

Member
משחקים משחק שבסופו

אחד מהם יכול לזכות בשיחת טלפון הביתה אתי ישר משתלטת ובפרצוף מסכן "אתם חייבים לבחור בי" אז מה אם לאיילת, הבחורה הכי צעירה, יש אמא חולה בבית. אתי חייבת לזכות

easternstar

New member
אתי כ"כ הרגיזה אותי. השתלטנות שלה..

חייבים להדיח אותה סוף סוף! יש סיכוי לכך?

KEEK

Member
שומעים אותה הרקע לוחשת לחברות שלה

שהן חייבות לבחור בה למה אף אחד לא מזכיר את איילת??

למעלה