אבא תכין לי עוגה ....

Master Stav

New member
אבא תכין לי עוגה ....

אז נכון זה ללא אפייה אבל ...הילדים שלי מתים על העוגה הזו ... .כל שכן האורחים .... החומרים הדרושים : 1 קילו עוגיות קוקוס ......מרוסקות היטב 2 קילו גבינה לבנה 5% 2 כפות סילאן 3 כפות סוכר חום 200 גרם צימוקים 200 גרם פקאנים סיניים 500 גרם שוקולד מריר לבישול 200 גרם חמאה ללא מלח 8 כפות רכז רימונים 1 בקבוק תמצית רום 1 קופסת אננס בפלחים אופן ההכנה : את עוגיות הקוקוס המרוסק נערבב עם הסילאן ועם כפית תמצית רום חצי מהכמות נמזוג ונשטח בתבנית עגולה בינונית ונכניס למקפיא לחצי שעה בנתיים נערבב את הגבינה עם הסוכר החום תמצית האפייה הצימוקים נוסיף גם את רכז הרימונים ואת הפקאנים ונערבב היטב זה הזמן להוציא את התבנית שלנו ולמזוג את הגבינה האדמדמה לתוכה ולשטח אני מאלו ללוקחים את התבנית ומקישים בה על השיש .... מוציא את כל הבועות ומשטח את המילוי בצורה שווה מעל נפזר את עוגיות הקוקוס המרוסקות שלנו ...ונחזיר למקפיא לחצי שעה ..... עכשיו ניקח את השוקולד נשבור אותו לחתיכות נכניס לסיר ובאמצעות סיר נוסף מלא במים רותחים אליו יוכנס הסיר עם השוקולד נמיס וכשזה יגיע לדרגת נוזל סמיך נוסיף את החמאה וכפית מתמצית הרום נוציא את העוגה מהמקפיא נפזר מעל את פלחי האננס ....ונמזוג שוקולד עד להגשה מקומה של העוגה הזו במקרר כלומר אם ישאר ממנה .....

schlomitsmile

Member
מנהל
מממ...עושה רושם טעים לאללה! כמה חבל שקוקוס לא מקבל ויזה אלינו הביתה, כי האיש אלרגי...

Master Stav

New member
אפשר במקום קוקוס ....

פסקוויטי פטי בר מרוסקים

למעלה