אבא תרנגוללללללל

אבא תרנגוללללללל

האם אתה רואה אותי? שאני רואה אותך? האם אתה מבחין אצלי בין עצב לשמחה? גרים באותו הבית ורוצים לצאת מכאן כל כך זרים וכל כך קרובים איש גדול ואיש קטן אבא תרנגול איך אתה יכול לא לשאול דבר ולדעת את הכל? כמה גבוהה תיהיה החומה עד שלא יעבור בה שום שיר? כמה עוד זמן אתה חושב שנשאר לנו להכיר? יצאנו אחד מתוך השני אז למה שלא נדבר? אבא תרנגול איך אתה יכול לא לשאול דבר ולדעת את הכל????????????????? אולי בעצם אתה לא יודעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע וזה חבל!!!!!

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
ואיך הוא ידע...

צריך לדבר יקירה. הוא לא ינחש. אני חושבת שההודעה הזו שלך חשובה נורא. את בעצם בוכה כבר הרבה זמן על הניתוק, כשהוא עדיין לא קרה. ואולי הניתוק הוא מעבר למה שצפוי בגלל הנסיבות. אולי את בוכה כבר מזמן על הצורך בקרבה המיוחדת הזאת. דברי איתו. תגידי לו מה את רוצה וצריכה. אולי תמצאו נחמה האחד אצל השני?

לדבר

את כל החיים אנחנו מנהלים ע``י שיחות, עם עצמנו ועם אחרים. אולי אבא תרנגול באמת לא יודע. אולי את צריכה להראות לו מה את רוצה שיידע. כואב לך שהוא איתך אבל בעצם לא. תיתני לו. אולי הוא לא מבין. תיידעי אותו. תנסי לשוחח איתו. ואם קשה.. אפילו תכתבי לו. להורים יש פחד לשאול. לשלי לפחות. תמיד לא יודעים אם רוצים שיידעו, או פשוט לעזוב. תני לשניכם הזדמנות. אולי גם את תגלי עליו דברים?

sholy

New member
לעדיייייייייי

רוב חיי חשבתי שהאנשים מסביבי יכולים לקרוא אותי...מבחוץ ולהבין מה קורה איתי מבפנים... הייתי הולכת וחוזרת ומרגישה כל כך פגועה וכמובן מאשימה את כולם שלא מבינים אותי... עד לא מזמן כך התנהגתי מצפה ומתאכזבת מכולם...מכול האנשים... ואז יצא לי לדבר עם אדם קרוב שניסה להבין למה? למה הכעס? ואז הסברתי כי לא הבנת מה אני מרגישה .... ואז הוא ענה ואיך אני אמור לדעת? ואז הבנתי...שלצערי הרב...גם האנשים הקרובים אלינו לא יודעים מה קורה לנו בפנים הידיעה הזאת נורא עצובה לי אבל לפחות היום אני לא מצפה ... ואני מנסה לומר...מה אני מרגישה ...זה קשה ,קשה מאוד אבל לפחות אני נפגעת פחות... הפסקתי לקבל דברים כברורים מאליו ... אולי תנסי ולא פעם אחת לומר לאבא תרנגול מה את מרגישה...

למעלה