אבא....

shirkush

New member
אבא.... ../images/Emo7.gif

למה ? למה אתה צריך להיות כזה ? כזה שוביניסט ? כזה פרמיטיבי ? למה תמיד אתה מתייחס אליי כמו אל ילדה בת 3 ? למה אתה חייב להגיד לכולם במשפחה מה אתה באמת חושב עליהם ומה שהם חושבים עליך אתה לא מוכן לשמוע ? למה אתה חושב שאתה תמיד צודק ? אף פעם לא הרבצת או צעקת, אבל במעשים האחרים שלך פגעת... יש משהוא שאתה בטח לא זוכר, אבל כשהייתי קטנה ושאלו אותי עם מי אני רוצה להתחתן הייתי אומרת עם מישהוא כמו אבא.... אבל עכשיו - בחיים לא הייתי רוצה להתחתן עם מישהוא כמוך.... אני חושבת שאמא ממש מסכנה... מזל שיש לה אותנו - הילדים שלה... הלוואי והיית קורא את המכתב הזה.... אבל אין סיכוי...

חיה 35

New member
את יודעת ....

אני אמא ל2 בנים מסימים ומאוד שובבים. אף אחד מאיתנו לא נולד להיות הורה.. אנחנו לומדים להיות הורה ממה שראינו שמענו ובסוף בוחרים מה אנחנו רצים להיות. בתור אמא תמיד אני אומרת לבנים שלי ייתכן שלפעמים גם אני טועה! הרי אף פעם לא למגדתי להיות אמא ואם יש לך להיד לי מה שהוא אל תסתירו... ואחד הדברים שלימדתי אותם אם קשה להם להגיד לי אז לכתוב לי מכתב. אוציור ולהעביר לי את המסר... לימדתי אותם שלפעמים הם יכולים להיות בית ספר בישבילי. אז יקירתי אם את רוצה שהוא יקרא,,, אז למה שלא תשלחי לו את המכתב למה שלא תשבי ותכתבי לו את זה בתור איימיל? אולי הוא זקוק לעזרתך עדייןן למרות שהוא אבא גדול בגיל! תחשבי על זה....

shirkush

New member
../images/Emo13.gif

אני יודעת שלא נולדים עם כשרון שנקרא "הורות".... זה משהוא שלומדים עם הזמן... אני לא מצפה מאבא שלי שיהיה מושלם, אלא רק שיבין אותי... אני גם לא חושבת לשלוח לו את המכתב... אולי כשאגדל קצת ויהיו לי ילדים משלי אני אבין כמה זה לא קל להיות הורה...
בכל מקרה על ההתייחסות... ואני גם חושבת שאת אמא נפלאה....

KEiN

New member
למרות שלא לימדו אותך להיות אמא ../images/Emo13.gif

אני רואה פה אמא לתפארת!

למעלה