אבא

ה מוזה

New member
אבא

לו היית יודע כמה שאני דומה לך לו היית יודע כמה הטמעת בי את דרכיך למדת אותי להיות חזקה כמו אבן למדת אותי להתעלות מעל התפל למדת אותי להיות ישרה כסרגל למדת אותי לומר תודה וסליחה למדת אותי שהכבוד הוא החשוב מכל למדת אותי לעולם לא לשקר למדת אותי לא לדרוך על חבר למדת אותי לאהוב את הטבע והאדמה למדת אותי שאת הרגש משאירים בפנים למדת אותי להיות הכי טובה למדת אותי לוותר ולסלוח אבל ...לא למדת אותי להיות חלשה ...לא למדת אותי לבכות .. ..לא למדת אותי לסלוח לעצמי .. ..לא למדת אותי שלפעמים טועים.. ..לא למדת אותי שמותר לי להשבר לפעמים.. ...לא למדת אותי להיות רכה לעצמי .. ..לא למדת אותי שאני לא סלע איתן .. לא לימדת אותי אבא להיות ...מי שאני הוקרתי את דרכיך שהורשת לי ..ראיתי בהם דרך חיים בשבילים שסללת לי בהם הלכתי ..במשך כל חיי וראיתי בזה כבוד גדול ..להיות מי שאתה .. אבל ..אני לא , אבא ..אני לא מי שאתה , אני מי שאני .. ואין לי כוחות יותר ..להיות סלע איתן .. אז תרשה לי אבא ..להתרסק לרסיסים ..להיות רסיסי רגש רסיסי קנאה ,רסיסי כעס , רסיסי אכזבה , רסיסי אהבה , רסיסי חולשה .. תרשה לי ..להוריד את שיריון הכבוד ..כי הוא לא ממש עזר לי עד היום .. אז תרשה לי ..למחול על הכבוד ..ולהוריד את הראש ..ולבלוע לפעמים את הכבוד אתה מלאך ואולי תמיד היית גם מלאך על פני האדמה אבל אני לא ...ניסיתי להיות , גם מלאכים בוכים? מזל טוב על יום ההולדת שחגגת אתמול אי שם בגן העדן נראה לי תאריך טוב ..לומר לך ..אני נוטשת את השבילים שלך אבא ומתחילה לסלול את שלי ..תבכה עלי אבא שם למעלה ..שאדע שמותר גם לי .. אני לא אהיה כמוך ..אני אהיה אני ..ויש לי חולשות אבא ..כמה מפתיע ,אה? כי לך לא היו ..מעולם לא ראיתי אצלך חולשות מעולם לא נשברת . ורציתי כל כך להיות כמוך שתהיה גאה בי .. והדרך אבדה לי ..אז תרשה לי להיות אנושית !! כן , לקנא ולא להתבייש ברגש הזה ..לא לנסות לעוף מעליו כאילו הוא לא שם כן, לכעוס ולא להתבייש בזה ..לא לנסות לעוף מעל ..כאילו הכעס לא קיים אני רוצה להיות חלשה אבא ..ואני לא יודעת איך כי את זה מעולם לא לימדת אותי ...החיים כבר ילמדו אותי . מתגעגעת ואוהבת אותך ..

../images/Emo24.gif

תרשי לעצמך להיות חלשה תרשי לעצמך לבכות תרשי לעצמך לסלוח לעצמך תרשי לעצמך לטעות תרשי לעצמך להשבר לפעמים תרשי לעצמך להיות רכה עם עצמך תרשי לעצמך לא להיות תמיד סלע איתן תלמדי את עצמך את כל אלו תרשי לעצמך את כל אלו חולששות יקירה, יש לכולנו לפעמים חלקנו מתאמצים <ואף מצליחים לפרק זמן מסוים> להסתיר אותם ולפעמים אנחנו כל כך צריכים שבן אדם מסוים יהיה חזק ואנחנו פשוט מתאלמים מהחלשות שלו, מסרבים לראותן. אך אין זה אומר שאין לו חולשות... "אז תרשה לי אבא" אל תבקשי את רשותו בקשי את רשותך תני לעצמך להרגיש הכל תרשי לעצמך לחיות הכל עם כל הפלוסים וכל המינוסים פשוט תרשי לעצמך לחיות נכון, הורים עוזרים לנו לראות דברים, עוזרים לנו לעצב אופי מסוים אך בסופו של דבר כל אחד הוא בן אדם בפני עצמו אין אחד שחזק מהאחר ישנם כאלה שנשברים בפנים בשקט כשאף אחד לא רואה וישנם כאלו שמרשים לעצמם להשבר להוציא להתנקות ולהמשיך הלאה ריגשת במילותיך קבלי
נעים כזה וצאי ללמוד ללמוד את החיים

גם אם זה לא משהו

את מקבלת את האישור שלי להתפרק ולהתרסק לרסיסים ואני מוכנה לעזור לך לשמור על הרסיסים האלו ואח"כ גם לאסוף אותם

למעלה