אבא

נעמה283

Active member
חלמתי שאני בבית ויש תחתונים מלוכלכים על הרצפה עם צואה , ואז אבא שלי מתקשר או שאני שומעת אותו ברקע , תרימי את זה כבר ותנקי , אמרתי בסדר בזלזול. הרמתי מתי שהיה לי נוח ומתי שהייתי פנויה .
אשמח לשמוע תובנות .
רקע
אנחנו בקשר רחוק יותר מבעבר כי אני נורא עסוקה ואין לי כל כך זמן או כוח .

אלישבע777

Well-known member
הפרוש שלי לחלום על אבא

בחלום הזה כמו בחלום על גיסך ( החלום על המרפסת הרעועה) , אביך פוקד עליך מה לעשות ועוד בטלפון! איך הוא יודע מה נעשה אצלך בבית? שהרי הוא אינו גר בביתך והקשר איתו רחוק היום אפילו יותר מאשר בעבר. אולי בגלל שהוא שולט ( או את מרגישה כך) בך מרחוק? אביך היה תמיד קר אליך. אולי גם שתלטן? יתכן שהחלום מייצג את ההתמרדות שלך נגדו. את עושה את מה שצריך – אבל בזמן שלך ולא לפי פקודה. זה הבית שלך ואף אחד לא יגיד לך מה טוב לך.

בחלום על גיסך וגם בחלום הזה – אני בכל זאת חושבת שהם משקפים איך שהוא את מערכת היחסים הלא שיוויונית שלך עם בעלך. חשבי על כך שנית.

אשמח לחוות דעת על הפרוש

נעמה283

Active member
הפרוש שלי לחלום על אבא

בחלום הזה כמו בחלום על גיסך ( החלום על המרפסת הרעועה) , אביך פוקד עליך מה לעשות ועוד בטלפון! איך הוא יודע מה נעשה אצלך בבית? שהרי הוא אינו גר בביתך והקשר איתו רחוק היום אפילו יותר מאשר בעבר. אולי בגלל שהוא שולט ( או את מרגישה כך) בך מרחוק? אביך היה תמיד קר אליך. אולי גם שתלטן? יתכן שהחלום מייצג את ההתמרדות שלך נגדו. את עושה את מה שצריך – אבל בזמן שלך ולא לפי פקודה. זה הבית שלך ואף אחד לא יגיד לך מה טוב לך.

בחלום על גיסך וגם בחלום הזה – אני בכל זאת חושבת שהם משקפים איך שהוא את מערכת היחסים הלא שיוויונית שלך עם בעלך. חשבי על כך שנית.

אשמח לחוות דעת על הפרוש
בעלי הוא הכי לא שתלטן , הוא עדין וחסר בטחון .
לכן אני חושבת שהוא לא קשור , אני כן בטוחה שהדמויות המופיעות בחלום הם הם עצמם .
תודה רבה

למעלה