אבא,,,,

ליMור

New member
אבא,,,,

מחר,, זה מתחיל,, כמו שאמרת אלך למלחמה,, אחזור עם מדליה,, מחר מתחילים הטיפולים קשים,, כואבים, מייסרים,, בעלי תופעות מאד קשות,,, החל ממחר,, דברים ישתנו ספק אם יחזרו לעצמם, ממחר,, אנחנו משפחה אחרת יותר מלוכדת ממה שאנחנו עד כה יותר אוהבת ממה שאנחנו עד כה יותר תומכת ממה שאנחנו עד כה כי,, כי הנסיבות השתנו לנו ביום אחד בהיר,, היינו כבר בסרט הזה ואתה אבא היית השחקן הראשי היינו איתך לאורך כל הדרך ואתה גיבור שכמוך נלחמת,, שרדת,,, ומחר למרות כל אבחנות הרופאים למרות הצילומים למרות כל מה שנאמר אתה באופטימיות שלך מנחם ומרגיע,, ואתמול אבא שלי,, ברגע קטן של שבירה לחשת לי באוטו כן, לימורי,, אני מפחד,,, ומיד חזרת לעצמך ואמרת אבלללללללל יהיה בסדר הכל בידי האל ובעזרתו,,, נעבור גם את זה,,, אז אבא שלי,, גיבור גדול,, לך למלחמה שנכפתה עליך תהיה חזק כמו שרק אתה יודע ותחזור אלינו בריא ושלם אוהב ותומך כמו שאתה אבא שלי יודע להיות,,, כי ,, אל תשכח,, יש לך מחוייבות,, הבטחת לנו חתונה של מאי,, עלייך,,,,, והבטחות כידוע,, צריך לקיים,,, אוהבת אותך הכי בעולם,,, שלך,, מורי,,,

ממחר

מתחילים הטיפולים ואתם נכנסים למציאות אחרת. נראה שאתם מוכנים לזה, כמה שאפשר להיות מוכנים למצב של טיפולים ותופעות לוואי ובית חולים.. ובכל זאת אבא שלך מצליח למצוא חיוך להעביר הלאה. קחי את החיוך, את האופטימיות שלו ומשם את הכוח להמשיך יחד איתו קדימה. אני מאחלת לכם את הכוח והסבלנות והאופטימיות כדי לעבור את התקופה הזו. תרגישו טוב גלי

משפחה עוברת טראומה ומתחשלת

אין ספק שזה קשה למשפחה כשמישהו מתוכה חולה בסרטן, ואין ספק שזה קשה כפליים לעבור את זה פעם שניה, לחיות שוב את הטראומה. המשפחה המצומצמת שלי עברה את זה פעם אחת בצורה קשה מאד עם אחי לפני למעלה מעשור, ולפני חצי שנה חיינו את הטראומה מחדש כשאני חליתי. אבל גם זכינו לשמוח פעמיים, את שמחת ההבראה. וכולי תקוה שגם אתם תיזכו לשמוח כשאביך יבריא בשנית. אל תאבדו את האופטימיות וזיכרו שעברתם את זה פעם אחת, ותעברו את זה שנית כמו גדולים, כמו גיבורים אמיתיים, מחושלים יותר, חזקים יותר. הרבה בריאות ואושר לכולכם. -------------------------------------------------------------------

אביתר27

New member
ללימור ולאבא../images/Emo50.gif

אבא שלך הוא גיבור אמיתי ואתם תהיו שם איתו ובשבילו. הוא נלחם במערכה העיקרית ואתם המשפחה חיל התחזוקה. דואגים למלאי של תקווה אופטימיות ועידוד, לא חושבים על שום אפשרות מלבד ריפוי. כל החששות האחוזים והסיכויים הופכים להיות לא רלוונטיים מרגע שמתחילים במערכה. גם אם הטיפולים יהיו קשים ומייסרים אתם תעטפו אותו בחום, תמיכה, ובחיבוקים, תשמעו בסוד את הפחדים שלו ותהפכו אותם לכח מניע להתחזק ולנצח. ובעיקר כל הזמן להזכיר לו החתונה של מאי! הוא חיב… שיהיה בהצלחה

למעלה