אבדה אמיתית אפשרית

רחל מזל

New member
אבדה אמיתית אפשרית

אבדה אמיתית אפשרית, רק אם אתה אוהב משהו, יותר משאתה אוהב את עצמך!

IBP1

New member
רחל ,למה את מביאה לנו קלישאות ?

באמת רחל ,זהו לא פורום פילוסופיה . זהו פורום מיסטיקה . זהו פורום שעוסק בתחומים השונים של המיסטיקה .את מציינת כי יש לך ניסיון בעל 25 שנות ותק בתחום . את אמורה להיות תותחית בתחומי המיסטיקה . עם זאת ,טרם חזינו בכישורייך. אנא הפריחי את הפורום בבקיאותך בעולם המיסטיקה .
ובבקשה תקדישי קצת יותר זמן כאן .אם ככה את תנהלי את הפורום . איש לא יבוא לכאן .

רחל מזל

New member
משפטי חכמים שאימצתי

אולי עבורך משפט זה הוא קלישאה, אבל אני לאורך חיי, אימצתי לי משפטים שאנשים אמרו ושמעתי ואו שכתבו וקראתי.
כאישה רוחנית אני מצאתי ותמיד אמצא במשפטים אלו (כדוגמת משפט זה) המון עוצמה ומיסטוריות.
המיסטיקה קיימת בכל - השאלה היא כיצד אתה מתייחס אליה ואיך אתה מבין אותה.
בברכה, רחל מזל

רחל מזל

New member
אולי יום אחד....

אשתדל כל יום לתת משפט נוסף על מנת להפיץ את המסרים והדברים בהם אני מאמינה.
אני מבטיחה לך כי כל בכל שלב - תקופת חיים, תמצא במשפטים אלו עוצמות והבנות אחרות ונוספות.
המיסטיקה שבדברים....
בברכה, רחל מזל

IBP1

New member
המשפט ללא תורה - הוא קלישאה בעיניי.

אם את רוצה שאתיחס אליה בכובד ראש ,אנא כבדי אותה ואל תזרקי אותה כמטבע לשון סתמי. כתבת שורה אחת על משפט שהוא בעינייך אבן דרך ,איך הדבר נראה לך מוצג בעיניי אחרים ?
כבדי עצמך ומשנתך ופרסי אותה לפני הכל.
אין זה מקצועי לנהוג כך בדברים החשובים בעינייך.

IBP1

New member
אוקי רחל אהיה גלוי עימך...

יש משהו שמעציב אותי הקיים באדם והוא אבסורדי בעיניי כשם שהוא מעליב ,וזה כשאדם מנסה בכוח להצטייר כמי שהוא אינו .
את זורקת כאן ביטויים שניכר עלייך כי אינך לא רק מכירה אותם ואת משנתם אלא גם טועה בביטוי נכון של הפתגם . דבר המציג את בורותך בכל אשר נובע מהחוכמה הטמונה בפתגם.
ניקח את הפתגם שלך ....
כתבת ואני מצטט : " אבדה אמיתית אפשרית, רק אם אתה אוהב משהו, יותר משאתה אוהב את עצמך" ..... כאשר האמת היא שהפתגם מדבר על אהבה אמיתית כאשר הוא בעצם נאמר כך
: " אהבה אמיתית אפשרית , רק אם אתה אוהב מישהו , יותר משאתה אוהב את עצמך " ....
את שכרת פורום שהיה פורום מקצועי בהחלט ולדעתי חברי הפורום עשו לך שירות אדיר ,כאשר נטשו אותו . אם היו נשארים היה נעשה כאן לא נעים בהחלט .. אני ממש לא נעים לי להגיד לך זאת ,אבל אפתח בפתגם טורקי שאומר :" זה שמלטף את גאוותך שונא אותך . זה שאומר לך בפנייך את האמת ,אוהב אותך " .... תעשי חשבון עצמי האם פורום מקצועי הוא הדבר שהוא באמת תואם את צרכייך העסקיים . לא יהא זה נעים להציגך במערומייך כל פעם שוב ושוב ושוב ....מעט הקוראים ולקוחותייך עשויים לנטוש בעקבות זאת וחבל .

למעלה