בעל להשכרה1
New member
אבדה לה התמימות הִינָעַל רָאבָאק
יום העצמאות חברים וחברות הוא היום הקדוש בשנה לחילונים.
רצה הגורל ונפגשהו שוב...עם כמה חברים בפארק רעננה הידוע לשימצה.
אני מוכן להישבע שראיתי זוג בוגדים המסתתרים בתוך גונדולה, אולי זה רק אני ?!
אולי התמימות שאבדה לה היא זו שגורמת לי לחשוב כך ?
לא משנה.... עזבו את זה....
בקיצור הוצאנו ממיטב מאכלי העדות, החל מסלמון כבוש ועד למטבוחה משובחת.
עד ש... אני מוכן להישבע שראיתי עוד זוג בוגד הפעם על מחצלת מאחורי טירה שעיריית רעננה עיצבה מאיזה שיח פרא, זה רק אני או שהתמימות שאבדה גורמת לי לחשוב כך?
לא משנה..... עזבו את זה !
דיברנו על מכבי תל אביב שהודחה מהיורוליג... אפילו דיברנו על קורס אפיה אצל משפחת ברטלה המפורסמת, עד ששוב... אני מוכן להישבע שראיתי זוג בוגד שיושב ברכב בחניית הנכים (ללא תו) שלא בדיוק נראים זוג כשר למהדרין.
זה רק אני ? או שהתמימות שאבדה גורמת לי לחשוב כך ?
בוגדים יקרים שלי....
בוגדים.... מקבלים פרספקטיבה אחרת כאשר הם בתוך הביצה הזו ? האם העירנות הבגידתית שלנו נעשית מחודדת יותר? חושבים שאם לא היינו נכנסים למאגר הבוגדים הביומטרי לא היינו חושדים בכל קרפדה מקפצת ?
ושאלת השאלות !!!!!
גם אתם הייתם חולים בשבוע האחרון ?
יום העצמאות חברים וחברות הוא היום הקדוש בשנה לחילונים.
רצה הגורל ונפגשהו שוב...עם כמה חברים בפארק רעננה הידוע לשימצה.
אני מוכן להישבע שראיתי זוג בוגדים המסתתרים בתוך גונדולה, אולי זה רק אני ?!
אולי התמימות שאבדה לה היא זו שגורמת לי לחשוב כך ?
לא משנה.... עזבו את זה....
בקיצור הוצאנו ממיטב מאכלי העדות, החל מסלמון כבוש ועד למטבוחה משובחת.
עד ש... אני מוכן להישבע שראיתי עוד זוג בוגד הפעם על מחצלת מאחורי טירה שעיריית רעננה עיצבה מאיזה שיח פרא, זה רק אני או שהתמימות שאבדה גורמת לי לחשוב כך?
לא משנה..... עזבו את זה !
דיברנו על מכבי תל אביב שהודחה מהיורוליג... אפילו דיברנו על קורס אפיה אצל משפחת ברטלה המפורסמת, עד ששוב... אני מוכן להישבע שראיתי זוג בוגד שיושב ברכב בחניית הנכים (ללא תו) שלא בדיוק נראים זוג כשר למהדרין.
זה רק אני ? או שהתמימות שאבדה גורמת לי לחשוב כך ?
בוגדים יקרים שלי....
בוגדים.... מקבלים פרספקטיבה אחרת כאשר הם בתוך הביצה הזו ? האם העירנות הבגידתית שלנו נעשית מחודדת יותר? חושבים שאם לא היינו נכנסים למאגר הבוגדים הביומטרי לא היינו חושדים בכל קרפדה מקפצת ?
ושאלת השאלות !!!!!
גם אתם הייתם חולים בשבוע האחרון ?