אבדה לי היכולת להיות מאושר

bilitis

New member
אבדה לי היכולת להיות מאושר../images/Emo14.gif

פעם ,אור השמש המציף את חדרי הבית בבוהק צהוב ומטאטא החוצה את עלטת הלילה האפל היה ממלא את ליבי בגיל.ידעתי כי לפתחי רובצת קרן השפע של היום החדש עמוסה לעיפה במגדנות ותופינים,וכל שעלי לעשות הוא לבחור את הדורון המתאים לי ולהנות הימנו עד כלות. פעם,להתהלך בשדה בר עלי מרבדים סמיכים של ירוק המקושט בשלל צבעים של עלי עלווה וכותרת,לבחון את הפרפרים השקועים במלאכת צופם,ללגום כוס מיץ תפוזים זהוב עם הטעם החמצמתקתק הנימוך בגרון.... פעם,להאזין לצלילי המוזיקה הנמסכים בחלל,נארגים במחילות הנפש ומשתלבים כה מושלם בתאי הגוף,מלטפים,מעדנים,מפייסים כל מכאוב,מופשטים לחלוטין אך בעצם אמיתיים לאין שיעור. פעם,ספר טוב,צוהר נדיר אל הדמיון הקסום,הסיפור שלא נגמר,מסע אין סופי בינות למילין,הרחק אל אופקים רחוקים ,יקומים מקבילים. פעם,להביט באישוני נפש אהובה,לראות את בבואתי נשקפת שמה,לחוש את אותה התפעמות מרצדת כגיצים של רזים המובנים רק לשניים.... פעם הייתה בי היכולת להיות מאושר. דבר לא עוד. אבדה לי אי שם במשעול החיים ןיחד עימה התקווה ,האמונה,ואהבה. אם תראונה,אנא אמרו לה כי היא חסרה לי,כי אני מתגעגע,כי אם נהגתי בה בלב גס,אני מבקש מחילה. אנא אימרו לה שקשה לי,מבטיח לפצות,אתנהג יפה,לא אראה בה דבר מובן מאליו, לא אזיל בכבודה,לעולם, אנא אמרו לה כי מאז שהלכה.....פשוט, דבר לא עוד.

עליות וירידות ביליטיס

עליות וירידות. חלק מהחיים... לפעמים מתאים להרגיש עצוב. כמו כששומעים על חיילים צעירים שמתפוצצים בנגמ"ש עמוס חומר נפץ, כמו כשחבר יקר חולה במחלה קשה. לפעמים, מתאים להרגיש עצוב. קח פרח וירטואלי.
תן לנו להיות איתך גם בנקודות של שפל. היכולת להיות מאושר לא אבדה. היא לוקחת לעת עתה ספסל אחורי, כמו שמש שמתחבאת מאחורי ענן.
אני חושבת. אני מקווה.

qt1

New member
אהלן מותק ביליבול../images/Emo8.gif

קראתי , שמעתי... ראיתי יהיה ב'סדר , אני איתך , כולם כאן איתך , אתה לא לבד לא כאן ולא שם... חיבוקים ד.

בילי נשמה...

השמחה עדין טמונה בך וכמו כן גם הכוח שלך להתמודד עם הכל. כמו שגילה רשמה לך יום למעלה ויום קצת למטה. העולם זה כמו גלגל, הכל מסתובב לנו מול הפנים מסובב לנו את סערות החיים. עם הזמן הכל ירגע ואמן שרק יהיה לך טוב ויותר מזה אין לי מה לאחל לך. מיתפללת למענן רגיעתך החשובה .

בוזיקית

New member
אני מצטרפת לכל מעודדיך ושולחת

לך תמונה שתעלה (בתקווה) חיוך על שפתותיך - תראה איך כובד העולם כולו מונח על כתפיו של היצור החביב הזה...(מאז למדתי איך מעלים פה תמונות אני מה זה מתלהבת - כמו ילדה קטנה)... שלך,

כתומית

New member
בילי בילי בם ../images/Emo140.gif

עכשיו תאר לעצמך, שמישהו מאיתנו, לא אתה, היה כותב את הדברים... מה היית עונה לו איש יקר? שולחת לך את תשובתך לאותו אדם כי אני בטוחה שהיא תהיה הרבה יותר טובה ממה שאצליח לכתוב פה וחיבוק גדול. ממני

למעלה