עוגייה קטנה
Active member
האם הגיוני? לא רוצה ביומטרית. תודה
כנראה מנפיקים רק ביומטרית.האם הגיוני? לא רוצה ביומטרית. תודה
נצל"ש כאשר מציגים את הת"ז הישנה הם לוקחים אותה?או שנשארת אצלך?ואתה רק מציג אותה?כנראה מנפיקים רק ביומטרית.
אתה יכול לבחור ואם אתה בוחר שזה יישאר אצלך, קורעים לך את הפינה.נצל"ש כאשר מציגים את הת"ז הישנה הם לוקחים אותה?או שנשארת אצלך?ואתה רק מציג אותה?
זאת אומרת שאני אמורה לפנות ללשכה ולהזמין תור? או שהם יזמנו אותי?בין כה וכה כל מי שמחזיק ת.זהות שהונפקו לפני 2012, יצטרך להחליף אותה. כי בעוד כשנה וחצי יפוג תוקפן.
https://www.gov.il/he/departments/general/renew_your_id_2022
כדי למנוע לחץ ברגע האחרון מומלץ כבר מעכשיו לקבוע תור ולהוציא תעודה חדשהזאת אומרת שאני אמורה לפנות ללשכה ולהזמין תור? או שהם יזמנו אותי?
דרכון הוצאתי בינואר כי פג תוקפו.
תודה
רעיה
למה לחץ?כדי למנוע לחץ ברגע האחרון מומלץ כבר מעכשיו לקבוע תור ולהוציא תעודה חדשה
תעודת זהות מכילה תמונה ומספר זהות ופרטים אישיים. איך התוקף שלה יכול לפוג? כאילו תגיע ותראה תעודה ולא יאמינו שזה אתה?בין כה וכה כל מי שמחזיק ת.זהות שהונפקו לפני 2012, יצטרך להחליף אותה. כי בעוד כשנה וחצי יפוג תוקפן.
https://www.gov.il/he/departments/general/renew_your_id_2022
כן, תוקף התעודה נועד לכך שהתמונה תהיה עדכנית ומה לעשות, היום אתה לא דומה למה שהיית לפני 20 שנה ואולי אף 10 שנים.תעודת זהות מכילה תמונה ומספר זהות ופרטים אישיים. איך התוקף שלה יכול לפוג? כאילו תגיע ותראה תעודה ולא יאמינו שזה אתה?
אז שיביאו תעודה זהה עם תמונה מעודכנת. אחרת כל העסק הזה נועד רק בשביל לכפות תעודת זהות ביומטרית.כן, תוקף התעודה נועד לכך שהתמונה תהיה עדכנית ומה לעשות, היום אתה לא דומה למה שהיית לפני 20 שנה ואולי אף 10 שנים.
אכן מנסים לכפות אותה עלינו בדיוק כמו שכפו להתחסן לקורונה, גם אם יש חכמולוגים שלא קורים לזה כפייה.אז שיביאו תעודה זהה עם תמונה מעודכנת. אחרת כל העסק הזה נועד רק בשביל לכפות תעודת זהות ביומטרית.
לא רק שאתה לא מעודכן, גם עשית סלט בנתונים, התוקף הכפול תלוי בהסכמה להכלל במאגר הביומטרי....אכן מנסים לכפות אותה עלינו בדיוק כמו שכפו להתחסן לקורונה, גם אם יש חכמולוגים שלא קורים לזה כפייה.
הם גם נותנים תוקף כפול למי שעושה ת.ז. ביומטרית וזה עם כל הכבוד לא קשור להתיישנות של תמונה, כי ההתיישנות היא ב"ת בסוג ת.ז.
בדרכונים, הם לא רק נותנים תוקף כפול אלא גם מחיר מופחת (נדמה לי חצי) למי שעושה ביומטרי.
אגב, אולי אני לא מעודכן וייתכן שכבר אין אפשרות לעשות ת.ז. ודרכון רגילים שהם לא ביומטריים
סלט סלטלא רק שאתה לא מעודכן, גם עשית סלט בנתונים, התוקף הכפול תלוי בהסכמה להכלל במאגר הביומטרי....
כמובן שאין קשר לשאלת כפיית החיסון לקורונה.
כרגע לא.האם מתקיימת איזושהי פעילות פרלמנטרית למתן פטור לחידוש ביומטרי לקשישים? למה הם צריכים ללכת כל 5/10 שנים לעשות חידוש?
אני חושב שפחד מזיופים בבחירות לא אמור להיות סיבה להקשות על קשישים רתוקי בית.כרגע לא.
מצד שני אני בעד חידוש כזה לקשישים , רבו המקרים בעבר שהחרדים הגיעו לקלפיות עם ת.ז. של אנשים שנפטרו
לא אמרתי שזאת הסיבה,אני חושב שפחד מזיופים בבחירות לא אמור להיות סיבה להקשות על קשישים רתוקי בית.
ראיתי את הבירוקרטיה שמפילים על מי שרוצה לעזור להם באתר הממשלתי. יש הרבה דרישות, אפילו לא מספקים שום קישור למסמך יפוי כח למבקש תעודה מטעם הקשיש.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.