אבדה לי ת.ז. ראיתי ברשת שת.ז חדשה 120 ש

raya

Well-known member

GoldenEyes

Well-known member
זאת אומרת שאני אמורה לפנות ללשכה ולהזמין תור? או שהם יזמנו אותי?
דרכון הוצאתי בינואר כי פג תוקפו.
תודה
רעיה
כדי למנוע לחץ ברגע האחרון מומלץ כבר מעכשיו לקבוע תור ולהוציא תעודה חדשה

דיברגנט חדש

Well-known member
כדי למנוע לחץ ברגע האחרון מומלץ כבר מעכשיו לקבוע תור ולהוציא תעודה חדשה
למה לחץ?
נדיר שמשתמשים בת.ז., רוב המקומות הרישיון נהיגה מספיק.
אף אחד לא יגיד לך כלום, כשתאריך הת.ז. יפוג, מקסימום יעקם את הפרצוף.

evike

Well-known member
מנהל
הם יזמנו רק בסוף ההתישנות, אם בכלל. אולי פשוט תשארי ללא תעודת זהות. כדאי להזמין תור כבר עכשיו.

רוב הזמן נח

Well-known member

דיברגנט חדש

Well-known member
תעודת זהות מכילה תמונה ומספר זהות ופרטים אישיים. איך התוקף שלה יכול לפוג? כאילו תגיע ותראה תעודה ולא יאמינו שזה אתה? :ROFLMAO:
כן, תוקף התעודה נועד לכך שהתמונה תהיה עדכנית ומה לעשות, היום אתה לא דומה למה שהיית לפני 20 שנה ואולי אף 10 שנים.

דיברגנט חדש

Well-known member
אז שיביאו תעודה זהה עם תמונה מעודכנת. אחרת כל העסק הזה נועד רק בשביל לכפות תעודת זהות ביומטרית.
אכן מנסים לכפות אותה עלינו בדיוק כמו שכפו להתחסן לקורונה, גם אם יש חכמולוגים שלא קורים לזה כפייה.
הם גם נותנים תוקף כפול למי שעושה ת.ז. ביומטרית וזה עם כל הכבוד לא קשור להתיישנות של תמונה, כי ההתיישנות היא ב"ת בסוג ת.ז.
בדרכונים, הם לא רק נותנים תוקף כפול אלא גם מחיר מופחת (נדמה לי חצי) למי שעושה ביומטרי.
אגב, אולי אני לא מעודכן וייתכן שכבר אין אפשרות לעשות ת.ז. ודרכון רגילים שהם לא ביומטריים :(

כוכבית מצויה

Well-known member
אכן מנסים לכפות אותה עלינו בדיוק כמו שכפו להתחסן לקורונה, גם אם יש חכמולוגים שלא קורים לזה כפייה.
הם גם נותנים תוקף כפול למי שעושה ת.ז. ביומטרית וזה עם כל הכבוד לא קשור להתיישנות של תמונה, כי ההתיישנות היא ב"ת בסוג ת.ז.
בדרכונים, הם לא רק נותנים תוקף כפול אלא גם מחיר מופחת (נדמה לי חצי) למי שעושה ביומטרי.
אגב, אולי אני לא מעודכן וייתכן שכבר אין אפשרות לעשות ת.ז. ודרכון רגילים שהם לא ביומטריים
לא רק שאתה לא מעודכן, גם עשית סלט בנתונים, התוקף הכפול תלוי בהסכמה להכלל במאגר הביומטרי....
כמובן שאין קשר לשאלת כפיית החיסון לקורונה.

GoldenEyes

Well-known member
לא רק שאתה לא מעודכן, גם עשית סלט בנתונים, התוקף הכפול תלוי בהסכמה להכלל במאגר הביומטרי....
כמובן שאין קשר לשאלת כפיית החיסון לקורונה.
סלט סלט
קבלו הבהרה
בכל מקרה מצלמים אותכם וזה נשאר במאגר התמונות של המדינה
מי שמסרב לתת טביעת אצבע , מקבל תעודה לחמש שנים
מי שמסכים לתת טביעת אצבע , מקבל תעודה ל 10 שנים

Santangelo

New member
האם מתקיימת איזושהי פעילות פרלמנטרית למתן פטור לחידוש ביומטרי לקשישים? למה הם צריכים ללכת כל 5/10 שנים לעשות חידוש?

GoldenEyes

Well-known member
האם מתקיימת איזושהי פעילות פרלמנטרית למתן פטור לחידוש ביומטרי לקשישים? למה הם צריכים ללכת כל 5/10 שנים לעשות חידוש?
כרגע לא.
מצד שני אני בעד חידוש כזה לקשישים , רבו המקרים בעבר שהחרדים הגיעו לקלפיות עם ת.ז. של אנשים שנפטרו

Santangelo

New member
כרגע לא.
מצד שני אני בעד חידוש כזה לקשישים , רבו המקרים בעבר שהחרדים הגיעו לקלפיות עם ת.ז. של אנשים שנפטרו
אני חושב שפחד מזיופים בבחירות לא אמור להיות סיבה להקשות על קשישים רתוקי בית.
ראיתי את הבירוקרטיה שמפילים על מי שרוצה לעזור להם באתר הממשלתי. יש הרבה דרישות, אפילו לא מספקים שום קישור למסמך יפוי כח למבקש תעודה מטעם הקשיש.

GoldenEyes

Well-known member
אני חושב שפחד מזיופים בבחירות לא אמור להיות סיבה להקשות על קשישים רתוקי בית.
ראיתי את הבירוקרטיה שמפילים על מי שרוצה לעזור להם באתר הממשלתי. יש הרבה דרישות, אפילו לא מספקים שום קישור למסמך יפוי כח למבקש תעודה מטעם הקשיש.
לא אמרתי שזאת הסיבה,
זאת אחת הסיבות.
כמובן שיש עוד שיקולים רבים , אני למשל משתמש בתעודה החכמה לצורך זיהוי באתרים ממשלתיים במקום לגשת אליהם פיזית.

למעלה