אבדות ומציאות

DaniX

New member
מחפש...

טיטלים של פאנישר (גם TPים) רצוי של הסידרה שרצה עכשיו... 21DOWN, למי שמכיר... כל מיני TPים...אבל מעניינים... תודה אנשים...!!! האי-מייל שלי: [email protected] או תשלחו לי הודעה בפורום של "עולם הקומיקס", אני מסתובב שם הרבה. ד"ש ל- effigy זה אני - DANI X מעולם הקומיקס.

The Crusader

New member
אם מישהו יכול להעלות כאן

תמונות של הטורף...(תמונות ברורות שלו...) אני אעריך את זה מאוד... זה לפרוייקט משותף שלי ושל חומוס... קומיקס באורך מלא (31 עמודים) כולל אינקינג,צביעה,לטרינג וכל מה שכרוך בקומיקס צבעוני גמור... בכל אופן תודה

anya1

New member
תעזרו לי לזהות סגנון של הציור

יש סיגנון דומה במגזין elle הציור נראה כאילו חתכו את הדמות מנייר צבעוני בדרך כלל ללא קו מיתאר

Scum Bunny

New member
Freehand, נראה לי

הגרדיאנטים האלה נראים אופיניים לאיור בעזרת תוכנת freehand, בסגנון שנהיה פופולרי בקרב גרפיקאים של מגזינים לאחרונה.

chatenoire

New member
גרפיקה וקטורית

סגנון גרפי שעובד עם וקטורים במקום ביטמאפ (להסבר נרחב פני לפורום "איור ממוחשב", שעוסק בעיקר בכאלה עבודות). אני חושבת שההתעניינות שפורחת לאחרונה בנושא נובעת בין השאר מההצלחה של טכנולוגיית הפלאש באינטרנט, שמתבססת כמעט רק על וקטורים.

roychu

New member
את מוזמנת אלינו כמובן ../images/Emo13.gif

לפורום איור ממוחשב, סגנון האיור הזה, שבדרך מוטעה דבק בו השם "אילוסטרציה" (שכידוע, הפירוש הוא איור) את מוזמנת לבוא לפורום ולשאול, אנחנו נשמח לענות לך

row

New member
איכס וקטורים איכס

לא הגרפיגה אלא הנושא עצמו האמת אני חשבתי על גרפיקה כזאת לפני כמה שנים והייתי בטוח שאני מקורי אבל כשסיפרתי את זה לחבר שלי הוא סיפר לי שזה קיים כבר שנים, וזה ההבדל הקטן בין רומן המיליונר לרומן המסכן שאתם מכירים (חלקכם לפחות)

The Crusader

New member
חחחחחחחחחחח

אני אוהב איך שאנשים מעלים שירשורים קשורים לנושא...חחחח ולמי שהעלה תמונות...תודה... חיפשתי בגוגל ולא מצאתי @_@ אבל נכנסתי לדרקהורס והרדתי כריכות של זה...^_^

chatenoire

New member
תן לו זמן!

אחד הקומיקסים הראשונים שעשיתי היה עם האקס-מן ושתי דמויות (רעועות למדי) שלי. בנסיונות הראשונים, כשאתה רק לומד את השפה, זה נחמד לקחת דמויות ועולמות שכבר קיימים ומוכרים ולשחק איתם. עם הזמן, הרצון ליצור את כל הקאסט בעצמך מגיע לבד.

The Crusader

New member
קודם כל...

תודה אביב על ההגנה ^_^"a forum dude offended mr...and Aviv got me milion dollars!!!" ^_^ חחחחחחחחחחחחחח בקשר לדמות משלי... כמו שציינתי כבר יש לי דמות אחת שכבר עבדתי על הביו שלה...אבל אני עדיין עובד על העיצוב שלה...כי אני עדיין לא מרוצה מאיך שהיא נראית... ובלי קשר..אחרי שראיתי ביום רביעי מרתון של הטורף 1 ו-2 פשוט יש לי חשק מטורף לעשות את זה ^_^

imm0rtal

New member
אני מחפש

תמונות של Warlock ממארוול, כל תמונה שלו או סטריפ או משהו..

למעלה