אבדו לי שתי מנהלות מקסימות. מה תקועות בניקיונות?! שמישהו יחזיר אותן לאלתר, אני מתגעגעת
ל לי בא New member 31/3/15 #1 אבדו לי שתי מנהלות מקסימות. מה תקועות בניקיונות?! שמישהו יחזיר אותן לאלתר, אני מתגעגעת
נ נעמי155 New member 31/3/15 #2 אני לגמרי איתך אכן אבדו להן שם בנפתולי החיים, כל אחת נשאבת למציאות העמוסה שלה ואותנו הותירו כאן לתהות והתגעגע. כל היודע דבר על מקום המצאן, מתבקש להתקשר אלי.. המוצא הישר יבוא על שכרו.
אני לגמרי איתך אכן אבדו להן שם בנפתולי החיים, כל אחת נשאבת למציאות העמוסה שלה ואותנו הותירו כאן לתהות והתגעגע. כל היודע דבר על מקום המצאן, מתבקש להתקשר אלי.. המוצא הישר יבוא על שכרו.
מ מנהלת בניסיון New member 8/4/15 #3 חזרתי מאיבוד קיבלתי/לקחתי על עצמי משימות חדשות וגדולות בעבודה אין רגע לנשום, לאכול, לפיפי, להכנס לפורום.... התגעגעתי אליכם מאד מאד וחשבתי עליכם הרבה הכנתי בראש פוסטים שלמים ואולי עכשיו אשלים
חזרתי מאיבוד קיבלתי/לקחתי על עצמי משימות חדשות וגדולות בעבודה אין רגע לנשום, לאכול, לפיפי, להכנס לפורום.... התגעגעתי אליכם מאד מאד וחשבתי עליכם הרבה הכנתי בראש פוסטים שלמים ואולי עכשיו אשלים