אבדי שוב בישראל

maysabel

New member
אבדי שוב בישראל

מקודם לא נשלח הפלייר המקורי-התגלתה בעיה כלשהי אז..מעתיקה כאן בהמשך את הכתוב שם הקיצר אני אהיה באחד התאריכים-עוד לא סגורה על איזה מי שרוצה לבוא איתי שיתן אותות עשן ולא אלך ללוח מודעות.. :) (מנסה שוב את הפלייר לצרף) סדנת התמרה עם אבדי יום שישי, 18 במאי ,2007 15:30 – 12:30 וכן 12:00 – 9:00 בכפר המכבייה , רח' פרץ ברנשטיין 7, רמת גן, באולם יסמין איש קשר: עפרה טלפון נייד 6221423 -050 e. mail: [email protected] www.brit-haor.com ובאתר של עפרה סדנאות בירושלים יום שלישי, 22 במאי: 14:00- 12:00 וכן 11:00 - 9:00 במלון רנסנס, רחוב הרצל בכניסה לירושלים (באזור בתי המלון) איש קשר:מאיה טלפון נייד: 02-6731822 E. mail: [email protected] סדנאות ביפו יום שישי, 25 במאי בשעה 9:00-12:00 וכן 16:00 – 13:00 במרכז הערבי –יהודי, ברחוב קדם 109 , יפו e.mail: [email protected] אנשי קשר: גיליה טלפון נייד: 054-4509944 e. mail: [email protected] דינה טלפון נייד: 054-7864138 e.mail: [email protected] עפרה טלפון נייד: 050-6221423 בבקשה הביאו כרית נוחה ושמיכה דקה, לסדנה ביפו מומלץ להביא מזרון יוגה אין צורך בהרשמה מראש, פשוט תגיעו לסדנה מחיר הסדנה 100 שקל (יש אפשרות הנחה לסטודנטים ולאנשים מיפו) www.abdy.info אבדי לא מטפל אנשים באופן פרטי, אולם במהלך הסדנה הוא מעניק תשומת לב אישית לכל אחד מהמשתתפים.

eliya-l

New member
עשן לבן עולה גבוה ../images/Emo117.gif

יום שישי בכפר המכביה, צהרים, הכי מתאים לי נשיקות ותודה שהבאת

maysabel

New member
היי יקירה

עשן לבן ..אחח לי נראה שאלך דווקא למרכז ערבי-יהודי ביפו בכפר המכביה המוני מדי לטעמי בירושלים זה קסום אך כבר הייתי שם חיבוק לך

maysabel

New member
מוזר..

גם זה מרכיב את גווני הקשת אבל ה"מוזר" הזה וגם ראית ה"הפקר" הזה-עדיין גוון שלך מה שאני מוכנה או לא מוכנה בכלל-זה שלי לגמרי שבת של ברכה ואהבה אדוני המנהל מאיזה

maysabel

New member
וכראיה

באנו על החתום: ------------------------> (לוטם מרווני בהר הרוח)

צרם לי

בהמשך לשיחה שהתקיימה (עם אוקין) במפגש בביתו של יעקב...שזה הפוך לחלוטין מהצהרותיך דאז שגם זה בסדר גמור ועלי ללמוד לראות את הצורם כזורם באופן כלשהו בלתי מוסבר לי, ושיש לו חיים משלו

maysabel

New member
למה צרם לך

והרי גם הבנתך את "הצהרותיי" היא שלך-כי לפי ה"צרימה" הזאתי אותי ממש לא הבנת כנראה.. וכן,הבנתי עוד בהודעה הקודמת מאיפה שלפת את ה"עקיצה"..אצלי עקיצות לא צורמות בד"כ אני בערך "מחוסנת".. זה בסדר גמור.. וגם הבנתך,תהיה אשר תהיה-זה בסדר גמור כי בעצם הכל בסדר.. ולא,אתה לא צריך ללמוד דבר כלשהו שלא תרצה בכך אוהבת מאיזה

maysabel

New member
ושאלונת

אם בא לך לשלם עליי 100בעבור הנ"ל ש"ח זה מתקבל בברכה :))

100 מה?

את ממשיכה להיות לא ברורה לי כשמשלמים עבור משהו, אמורים לקבל תמורה כלשהי מאה תמורת מה שאני חושב שזה...לא שווה לי ...אם אפשר לקבל הנחה יש על מה לדבר במלוא הברכה האפשרית

maysabel

New member
לא נראה לי

שיש על מה לדבר.. כך או כך לי לא שווה.. שבת מבורך לך

maysabel

New member
החיבוק מתקבל בברכה

והוא חינם אין כסף גם אם יהיה זה חיבוק בדמיון :) אם ברור מהו דמיון בכלל.. מה שברור לי הוא שאני לא ברורה לך בעליל נב-אפשר לשים עקיצות צורמות בכל דמיון נכון?רק מעניין מי נהנה מהן ולמה.. יאלללה ביי

נהנה מהן

הוא אני העוקצני שבתוכי שבאמת צריך מישהו שירסן אותו קצת ובכלל מה הוא נטפל דווקא אליך, שילך על אפרים נראה אותו גיבור ולמה? כי הוא כזה (אני אישית כמעט בכלל לא קשור אליו ומתקשר עימו רק כשהוא מגזים לדעתי. הוא במציאות שלו ואני בשלי )

אוקין

New member
צרימות.....

סליחה שאני מתערבת.... אבל ראיתי ששמי הישתרבב לכאן....
ודוקא לא צורם לי בכלל. כל אחד מחליט על מה מתאים לו להוציא כסף,וכמה, ועל מה לא. פשוט.

maysabel

New member
צרימה

תודה לך יקירה, נכון שזה פשוט? :) לא רציתי לחזור על כך כי זה אשר טענתי למעלה,אבל אם כבר העלית שוב, אני מאמינה ועקבית בהצהרות שהיו לי ופשוט בא לי -כמו שכתבת-להוציא על זה ולא על זה.. פשוטו כמשמעו. לי נראה כי הוא הבין שהצהרתי משהו ופעלתי בדרך אחרת ו"הפוכה" וזה צרם לו כאן העניין (לא בשבילי כמובן..ולמרות ששמך הוזכר לא בשבילך גם כנראה) בעניין הזה בעל הצרימה הוא הוא אשר צריך לבדוק למה מה שהבין גרם לו לצרימה וכמו שכתבתי זה שלו. ולדוד תשובה-למה לא על אפרים ועליי כן? זה ברור הרי-כי לי אין ביצים.. אתה יכול להיטפל חופשי,שמחה לעזור,והרי בשביל זה אנו כאן האחד לשני..לא? לי זה לא מזיז שערה אחת מהביצה הימנית שאין לי (סליחה מאליה על השפה) ואולי תתחבר אל ה"אני" הזה שלך תאמץ אותו אל ליבך כי הוא אתה גם כן-יתכן וחוסר הקשר איתו גם עניין לבדיקה? חיבוק לחג שמח הלכתי למדורה

חוץ משפת הביבים

כל מה שאמרת יכול להיות מקובל עלי שכמובן הרשות בידך לדבר כפי שמתאים לך, אך היות והגענו לפסים אלה אני יורד מהמסילה הזאת ועבורי הדיון תם ונשלם שבוע טוב עולם

למעלה