אבדתי עניין באוטיזם

אבדתי עניין באוטיזם

מתחיל לחשוב שזה סתם דבר משעמם אנשים מנותקימ , משעממים והכי גרוע חנונים . אני לא יכול לסבול חנונים , ולא חנונים לא שווה אנשים חכמים ממש לא , לשבת כל היום כמו מפגר ולקרוא על כל מיני שטיות ולהתרכז רק בזה זה משעמם , אני אוהב אנשים מופרעים . מסוממים עם הרס עצמי עם יצרתיות

ואהבה לדרמה , ואני פאקינג לא מבין למה אבחנו אותי כאוטיסט , עבר עשיר של אלימות קשה עבריינות , התמכרות לסמים קשים ועכשיו אני מכור לאכהול , או נסינות אובדנים רבים . קטטות עם מאבטחים עם עבריינים , מעצרים רבים , מאסרים , מה לי ולאוטיזם , הוא אומר שאני לא

ציופת אלא מבין מצבים חברתיים וזה עשה לי אבחון מקיף בתל השומר , אני נגעלתי פעם ראשונה שאמרו לי זאני אוטיסט , ישר אמרתי מה אני מפגר , עם חוסר יכולת לקשרים אנושיים ,נאו כצו שאמא אוטסטית שלי אמרה אתה חיי בבועה , זין שלי מה הקשר , לא יודע לא מרוצה מאבחון , מעדיף את הפוסט טראומה מורכבת

והסיכזופרניה הפראנודית על החרא האוטסטי הזה , אנשים מסתכלים עלי עקום , אמרתי לחבר שאני אוטיסט לפני ארבע שנים הוא אמר כן ברור אני יודע ידעתי שיש לך סוג של פיגור אבל אתה גם חכם נורא מעין שוטה עלוי כזנ שמבין בהרבכ דברים אבל מתנהג כמח ילד קטן , ככה גם

אבא אומר לי , זין שלי אנט יצאתי למסביות , אני זיינתי מה שזז אני הייתי נער מאוד תקיף ומכון אני לא עבריין ממד אבל ידעו לא להתעסק איתי , כי אמרו שאני משוגע קניבל , ועכשיו האוטיזם הזה מוכיד לי הכל , מה אני חנון איכסה , כולם מזלזלים בי , זהו אני לא אוטיסט זה סתם אבחון שגוי .

ולא רוצה להיות בהוסטל של אוטסטים

הם יחרפנו אותי המטומטמים האלו על מה אני אדבר איתם על מה על תחומי ידע שלהם זה לא מענין אותי , אין לי תחומי ידע כבר אני רק חושב על המוות וכמה טוב לישון , משעמם לי , לשם מה שולחים אותי לשם , איכס אולי אני בחרדה יכול להיות , אבל לא בא לי להיות עם עוד מאה מוזרים כמוני מספיק

יש לי אותי , אני סתם השתגע שם לא אוהב להיות אוטיסט , וזה גם לא נכון , אז איך אני יכול לבקש שיבטלו את האבחנה , כי לא בא לי עליה , עלק אומר לא מבין מצבים חברתיים , זיוני מוח אני מבין הכל . אולי נלחצתי לכן לא הגבתי נכון , אבל אני לא פי די די בתפקוד בנוני נמוך זה שקר , עלק אומר

שאני גאון כתב גם אבל אני אוטיסט , עדיף להיות טיפש ולא אוטיסט , אף אחד לא היה בקשר איתי בגלל זה , עדיף להיות פוסט טראומה את זה מבינים ומכלים , לא בא לי לא רוצה סטיגמה , פוסט טראומה כולם מחבקים ואוטיסט מוקצה לשם מה לי את זה את כאב ראש הזה , אני לא פשוט לא ,.. אני לא חנון , אני סך הכל די נורמאלי .. אולי..

למעלה