אבד חתול במערב ראשון

Scott Evil

New member
אבד חתול במערב ראשון

היי
החתול שלנו, חתול בית/חצר בן 10, יצא כרגיל מהבית לחצר ביום שני בשעת לילה מוקדמת ומאז לא חזר. כמעט 48 שעות.
לעיתים רחוקות מאוד הוא נעלם ליותר מ 3 שעות ואני זוכר אולי פעמיים שהוא נעלם ליותר מ 10 שעות. זה מאוד מאוד חריג.
בגדול כבר אין לי יותר מדי תקוות שהוא יחזור. בכל זאת חתול לא צעיר. אני מניח שעם חילופי הדורות ברחוב הוא מתקשה יותר ויותר לשמור על הטריטוריה שלו. אולי נפגע ומסתתר באיזו פינה. אולי סובל ממחלה כרונית שאני לא יודע עליה והלך למות בשקט. אולי הלך לאיבוד 5 קילומטר מהבית. מי יודע ?
אתמול בלילה עשיתי סיבובים בשכונה. גם הלילה אני אסתובב רק הפעם עם קערת האוכל שלו. לטוב או לרע, העיקר שיהיה מאחוריי כבר.

בכל מקרה, אני מצרף תמונה שלו. אם יש בפורום מאכילות או אנשים עם תשומת לב בשכונות פרס נובל, אולי נווה אשלים או המכללה למנהל בראשון לציון, שנתקלו בו אני אשמח מאוד אם תצרו איתי קשר.

 

Scott Evil

New member
קטע מוזר

אתמול בלילה פגשתי את הדייר ביחידת דיור כאן והוא משוכנע שהוא ראה את החתול לפני 2-3 ימים יושב בחניה בחצר הקדמית. שאלתי אותו כמה פעמים והוא בטוח לגמרי. מה שמעלה כמה שאלות:
1. זה הגיוני שהוא ישב בחניה כמה דקות והמשיך הלאה ? אם כבר חזר לטריטוריה שלו, למה לא נשאר שם ?
2. אם הוא לא חלה / נפצע / נתקע / הועבר למקום מרוחק, למה לעזאזל הוא לא חוזר הביתה ??
3. איך הוא מסתדר שם בחוץ כבר כמעט 5 ימים כשכל החיים שלו הוא היה תלוי בנו ?
4. איך בכל זאת אפשר להחזיר אותו הביתה ?
 

Yukita

Active member
מנהל
אולי זה בכל זאת לא אותו חתול

הוא אמנם יפה וחמוד, אבל מראה כזה די נפוץ ברחוב. אולי זה רק חתול דומה?
&nbsp
בכל מקרה, אתם לחזור לנקודה ההיא מספר פעמים בשעות שונות ביום ובלילה, לקרוא לו, לקרקש באוכל בפחית או בקערת מזון שהוא מכיר. אולי הוא ייצא.
&nbsp
5 ימים זה אמנם לא טוב לחתול בית, אך לא בהכרח אומר שימות תוך 5 ימים. אלא אם כן יש מזון זמין מאוד בסביבה הקרובה, הוא כנראה רעב למדי. אם יש פינות האכלה בסביבתכם, דברו עם המאכילים, הראו להם תמונה ובקשו מהם להודיע לכם אם הם רואים אותו.
 
למעלה