אבד כלב! ראשל"צים תפתחו עיניים!!!

enbalush

New member
אבד כלב! ראשל"צים תפתחו עיניים!!!

גולדן+תחש, פנים של גולדן, כלב בינוני, פחות משנה, נפגע בראשו ממכונית והמשיך לרוץ מאתמול נעלמו עקבותיו, התאונה אירעה ברח' ז'בוטינסקי בראשל"צ, הקולר שלו שחור, יש לו שבב, עונה לשם סנופי, מס' התוית על הקולר היא 32858 כל היודע דבר מה נא ליצור קשר במסרים האישיים. בעליו מתגעגעים ודואגים מאוד. תודה רבה.

לפני כמה זמן זה קרה?

אני ראיתי אתמול בצהרים ברחוב ההדרים כלב בהיר נטוש. לא זוכרת בדיוק את המבנה פנים וגם לא את צבע הקולר...

cold fire1

New member
לענבל,

א יודעת אולי אם יש בימי אימוץ החי כיף כלבים מסוג פיטבול?

Guy Schlesnar

New member
וואו...

אני גר די קרוב לשם,בשחר,הצד השני של הבתים הפרטיים. ביום חמישי כשחזרתי מהבית ספר איזה אמא אחת אמרה לחבר של הילדה שלה "אין חדש עם סנופי,הוא עדיין לא ברח". חוץ מזה,שגם הכלבה שלי נדרסה ביום שישי בבוקר מואן לבן,והנהג הזבל המשיך לנסוע (עדיין,הכביש המקביל).

enbalush

New member
אז אולי תתחילו לשמור על הכלבים שלכם

הנהגים לא פחות אשמים מהבעלים שנותנים לכלבים להסתובב לבד! זה חוסר אחריות!!! אם תראה את הכלב, או מישהו שמסתובב עם כלב כזה, תברר מי זה וצור איתי קשר. תודה. אמסטפים גם מגיעים לכלבייה ועוד גזעים רבים ואחרים.

Guy Schlesnar

New member
שומרים עליה

היא לא מסתובבת לבד,היא יצאה לטיול ביחד עם אבא שלי. אגב,אני חושב שסנופי חזר לבעלים שלו,נדמה לי שהיום ראיתי את האישה שקראה לילד ההוא,והפעם הלך לידה כלב די קטן,עם פרווה כמו של גולדן,וקצת יותר ארוך מגולדן,ככה שאני די בטוח שזה הוא.

enbalush

New member
צודק הכלב נמצא פצוע וחזר לבעליו

מקוה שילמדו את הלקח

SupeRonit

New member
הוא בסדר ?

אחרי הכל הוא נפגע בראש ... זה קרה לי,טוב משהו דומה: יצאתי עם הכלב לטיול,ותמיד (כמעט תמיד) פמלייה של חתולי רחוב מלווים אותנו חצינו את הכביש לפרדס (מה שנשאר ממנו כי ניצן המ*י*ק,הורס הכל) והחתולים...בעיקבותנו. כשחזרנו אחד מהם נדרס.אך לא עלו עליו גלגלי המכונית,אלא הוא "רק" נפגע מהקצה של המכונית.בהיסטריה רצתי הביתה.חששתי מטראומה (מזל שהוא לא נדרס מזל,כי יש לי לב רגיש),,,ובדיוק שנכנסתי הביתה בצעקות שבר..התקשרה השכנה לבייביסיטר-מה שחייב אותי להתעשת מהר * תשמרו עליהם-זו לא אשמתם שהם נולדו לעולם שלנו *

Guy Schlesnar

New member
סנופי? בצבע של גולדן רטריבר

מן בז' זהב כזה (אם הייתי בת,הייתי אומר בטח צבע אחר,אבל אני לא,אז תנסה להבין מהבז' זהב)

למעלה