אבד לי הטלפון של קרן מאור- ושבו בנים לגבולם

enbalush

New member
אבד לי הטלפון של קרן מאור- ושבו בנים לגבולם

בעיקר בתחום התרומות/רו"ח/מנהל..תודה. מישהו יכול לתת לי במסר טלפונים? תודה.

enbalush

New member
נתת לי עמותה באוסטריה

אשמח לקבל את הטלפון הישראלי - של קרן מאור- ושבו בנים לגבולם ‬ תודה רבה.

skeptic

New member
קרן מאור- ושבו בנים לגבולם

אין טלפון אבל בטח אפשר למצוא דרך 144 בבזק/אינטרנט.

יונה1

New member
אין שום קשר בין קרן מאור

לעמותת 10 מליון דולר הממומנת על ידי הממשלה. מן הסתם, בהיותה חשבון בנק בלבד, לקרן מאור אין טלפון, אלא רק הוראות הפקדת תרומה בבנק. על הקרן מפקח עו"ד נאמן.

skeptic

New member
אני ואני ואני (הסאגה הבלתי מסתיימת)

האם נכתב מעלייך שיש קשר? האם לא היו פרטים מדוייקים מהמקום הכנראה נכון? האם זה לא מה שביקשו? פרטים על תרומות/רו"ח/מנהל? האם נמסר טלפון או שאולי רק אפשרות למציאת טלפון? האם את (אני ואני ואני) חידשת משהו בתגובה שלך?

יונה1

New member
שתה כוס מים ותרגע

התשובה שלי כוונה לדן. כשאמרתי שאני נהנית לעצבן אותך, ממש לא התכוונתי שיש לי כוונה לגרום לך להתמוטטות עצבים כמו מופע האיימים הזה.

יונה1

New member
שטויות במיץ עגבניות

בשביל להבין שעניתי לדן, אין כל צורך להעזר במפות טופוגרפיות ושרטוטים טכניים. מספיקה הבנת נקרא בסיסית אלא שהצורך הכפייתי שלך לענות בפרובוקציות נלעגות ומעוררות רחמים על כל הודעה שלי, מעוור גם את עיינך ולא רק בולם את המוח שלך.

skeptic

New member
כפייתיות אכן

אבל של מי
אני ואני ואני...

יונה1

New member
בתאכלס סקפטיק

אתה קצת מתחיל לחזור על עצמך (למרות שהתחלת להוסיף קישוטים למנטרה שלך, ואני מודה שזה קצת מגוון). כדאי שתחליט אם אתה מתכוון להקים "תנועת מחאה" שלמה נגדי ונגד הכתיבה שלי כאן. כי אם זו המטרה, לפי שעה אתה נכשל בגדול וסתם חוזר ומבזה את עצמך.

skeptic

New member
כפייתיות אכן

אני ואני ואני... חלילה שלא תפסיקי לכתוב...

קמנצינד

New member
תגיד, סקפטיק...

אין לך מה לעשות חוץ מלחפש תגובות שיונה כתבה, ולא משנה מה היא כותבת, לכתוב לה בתגובה : "אני ואני ואני" ? קצת ילדותי...

למעלה