אבד סרט

אבד סרט

באמת שלא חשבתי שאני that kind of cat, אבל הנה בא עוד יום שהוכיח לי שאני לא יודעת כלום מהחיים שלי, ו...אני הולכת לשאול אתכם עכשיו את אחת השאלות ההזויות האלה של "מי זוכר את הסרט ההוא?" מביך וכו'. זה אפילו לא סרט מדב"פ (לפחות אני חושבת שלא) אבל אני לא יודעת את מי עוד לשאול

אז ככה. ראיתי בערך 10 דקות ממנו (תוך כדי ריצה על הליכון. באותם רגעים עוד לא קלטתי שאני רוצה לדעת מה הסרט הזה היה, רק שאני רוצה לשתות ולנוח). יש שם בלש משטרה עם קעקוע של תלתן על פרק כף היד, ולשותף שלו יש אקדח מים במקום אקדח כי הוא רצח את אשתו. יש מקרה רצח של איזושהי אישה שבותרה. יש בחורה שהיא סופרת ומורה לספרות, קריפית סטייל ברבור שחור כזה, ויש לה חברה חשפנית(?) זונה(?) שאובססיבית כלפי הרופא שלה. הבלש ההוא עם הקעקוע רוצה לזיין אותה. אתם קולטים את האווירה ההזויה? זה מה שגורם לי לרצות לדעת מה הסרט היה, ולסיים לראות אותו אולי.
פרט מידע חשוב נוסף - הוא שודר אתמול בערב, בין השעות 21:30-22:30 (התחיל מתישהו בטווח השעות הזה, אין לי שמץ מתי נגמר), וכנראה שבערוץ yes action אבל אני לא בטוחה. למרבה הצער האתר של יס לא מראה לוחות שידורים מהעבר. בדקתי.
סמיילי מקורי ינתן למוצא המאושר!

נ.ב
אם המוצא המאושר יודע שבסרט יש סיפור אהבה שתופס חלק משמעותי מהעלילה אודה אם יזהיר אותי מראש. אני אוהבת סרטי אקשן אבל מתעבת סרטי מוצי. וכאילו ברגע שהשוטר התחיל לרצות לזיין אותה, התחלתי לפחד. מה אם הם לא סתם יזדיינו? מה אם הם יתאהבו (יאאכס?) אז תזהירו אותי, טוב?

אכמו

New member
In the Cut

או "תשוקה חותכת", השם המחריד שלו בעברית. אחד הסרטים האהובים עלי בעולם. גם הספר שהוא מבוסס עליו מעולה. יש סיפור אהבה אבל סרט מוצי זה לא.

אכמו

New member

למרות שהוא השתתף בהמוני סרטים, אני בטוחה שיש ביניהם אחד או שניים לא מעניינים

הו, אכמו, מושיעת החתולות

(חתולות כמו אנושות, לא כמו רבים של חתולה. אם כי החתולות כוללת בתוכה גם חתולות. וחתולים. וחתולונים^^)
תודה לך!
הוא קיבל רק 5.3 ב-imdb אבל. את אומרת לא להאמין להם?

לא, ולמרבה המבוכה אני גם לא מכירה את השחקנית

כאילו, אני לא חושבת שראיתי סרט אחד שהיא שיחקה בו. חוץ מה-10 דקות האלה על ההליכון.
והאמת היא שאני די נרתעת מקומדיות. אני אוהבת כובד (אולי כי אני מרגישה צורך לפצות על התת-משקל שלי, חה). אני אוהבת רק קומדיות לא לגמרי קומיות כאלה - כמו crime spree, נניח, למרות שגם הוא תוייג כ-comedy ב-imdb (והוא גם קיבל בערך אותו ציון). אם מיאמי בלוז הוא באותו סגנון אני בהחלט אשים אותו ב-list שלי^^

Y. Welis

New member
כדאי להכיר. קריפית מאוד

התמחתה בתפקידי זנותיות-מעונות, עד ששינתה כיוון (בעזרת אלן רודולף). אבל בסרט הנ"ל עדיין בתפקיד המעונה.
&nbsp
הסרט הוא קומדיית פשע שחורה מאוד (הבלש הראשי מחפש, בין השאר, את השיניים התותבות שלו) שהולכת ומקצינה בלי התראה. בזמנו ראיתי אותה בערוץ פיראטי (לפני הכבלים) ודי הוטרדתי מהקיצוניות. אבל היום היא בטח תהיה משעשעת נטו.
&nbsp
את הסרט עם דפארדיה לא ראיתי (מפתיע לגלות שם את ג'וני האלידיי). אבדוק.

תמר עדי

New member
הוועדה המעניקה שמות לסרטים צריכה להיות מפוטרת לאלתר

השמות שהם נותנים לסרטים - פשוט מזעזעים!!!!!!!

restored

New member
לא כל דבר אפשר לתרגם בצורה איכותית

אני דווקא מאד מרוצה שבניגוד לחלק ממדינות אירופה, אין כאן דיבוב, אלא כתוביות.

תמר עדי

New member
גם אני מאוד מרוצה שאין דיבוב אלא רק כתוביות, למרות שכאשר אני

רואה סרט בלי כתוביות רואים יותר טוב את הסרט מאחר והעיניים במרכז המסך ולא קופצות למעלה ולמטה.

אבל בלי קשר אני התכוונתי לשמות שנותנים לסרטים פה, בעיניי בחלק גדול מהמקרים השמות פשוט מגוחכים.
אני מבינה שאי אפשר לתרגם כל שם מאנגלית, אבל בחייאת לתת שם כל כך "דפוק" לפעמים זה סתם הורס, "בדרך לחתונה עוצרים בווגאס" WTF
כל הקטלניים למשל: נשק, מרדף, יום ועוד ועוד.

kenny66

New member
שמות מתורגמים ע"י המפיצים

הם נותנים שמות שלדעתם ימשכו אנשים לקולנוע. התוצאה במקרים רבים נעה בין טרגית לעלובה.

למעלה