אבהות

noawa

New member
אבהות

שלום! שמי נעה, אמא לזוהר בן 3 כמעט. לפני מספר חודשים אבא של זוהר נכנס אבא של זוהר לחיינו ביוזמתי לאחר שנפרדנו תו"כ ההריון. כל ההתקשרות איתו היא על הצד הטוב ביותר, חיובית, פתוחה, ואני כמובן שמחה מאוד בשביל זוהר שיש לו סוף סוף אבא. עכשיו אנחנו רוצים לרשום אותו כאביו במשרד הפנים וכבר הוסברה לי הפרוצדורה המשפטית בנעמ"ת. יש לי כמה שאלות למי שכבר עברו את התהליך או מתמצאים: 1. כמה זמן לוקח מרגע סיום כתיבת הבקשה לבדיקת אבהות ע"י עו"ד ועד שבית המשפט מנפיק אישור כזה שמאפשר לעשות את בדיקת האבהות בבי"ח? 2. האם 1500 ש"ח (שכר טירחה של עו"ד מנעמ"ת עבור הגשת הבקשה) זה סכום סביר או שניתן למצוא יותר בזול? 3. האם למישהו ידוע על בדיקת רירית הפה במקום בדיקת דם ואיפה מקובל על בתי המשפט לעשות אותה? האם היא באמת זולה יותר? תודה רבה על כל מידע, נעה

אבהות תשובה

ערב טוב נועה לפני כשנה וחצי עשינו בדיקת אבהות לנועם וזה הלך כך... אין צורך בנעמ"ת בשביל כך אחד מכם צריך ללכת לבית משפט לפתוח תיק עם בקשה לבדיקת אבהות ולשלם שם אגרת בית משפט. נקבע לכם דיון בבית המשפט זה יכול לקחת כמה חודשים+- זהו דיון של רבע שעה...לדיון תתצטרף או יצטרף עו"ד מטעם משרד הרווחה (הליך קבוע...אין מה להלחץ) עם הפסיקה\צו של בית משפט את ניגשת לתל השומר\בלינסון\ ועוד בית חולים אחד לא זוכרת איזה....רצוי להתקשר כבר שאת יודעת את התאריך של המשפט לקביעת תור (יש עומס של אנשים). תוצאות הבדיקה נשלחות אלייך כחודש אחרי. ונשלחות לבית המשפט אוטומטית. עם פסק הדין של השופט את נגשת למשרד הפנים ושם אתם נרשמים בהצלחה

m i c h a l i

New member
שלום לך ../images/Emo140.gif

אני ממליצה להתייעץ עם עו"ד. אם אין באפשרותך מבחינה כלכלית, תוכלי לפנות לסיוע המשפטי ולאחר בדיקת זכאותך יוכלו להעמיד לרשותך עו"ד ללא תשלום או בתשלום סימלי .

למעלה