אבודה ומבולבלת

אבודה ומבולבלת

אני ממש חדשה בכל עניין הבישול והאפייה אז בבקשה לא לצחוק עלי

אני צריכה משהו שיכול לקצוץ פרות יבשים (משמש, צימוקים) וכן אגוזי מלך
מה אני אומרה לקנות?
בלנדר?
מעבד מזון?
משהו אחר?

למה צריכה לשים לב כשקונה

מחר הולכת לחנות ואין לי שמץ של מושג מה אני צריכה

איזה מכשיר אמור לקצוץ פרות יבשים ואגוזים?
האם יש בכלל מכשיר שיודע לקצוץ פרות יבשים (כי הם רכים כאלה)

המון המון תודה לכל מי שיוכל לעזור
 

bali

New member
מנהל
בגדול את צריכה מעבד מזון

יש כאלה גדולים ויש כאלה יותר קומפקטים. זה תלוי גם בכמויות החומר שאת רוצה לשים בהם בבת אחת.

הרעיון הוא לקצוץ אותם בלהב פלדה בפולסים קצרים, ואז הם יקבלו קיצוץ ולא ריסוק דק מדיי.

תגידי למוכר/ת אילו חומרים את בעיקר רוצה לקצוץ ומה התקציב שלך, ותוכלי לקבל הכוונה.
 
למעלה