אבודה - כבר לא אורחת

פרחאדום

New member
אז עכשיו את עוד יותר אבודה?

ברוכה הבאה - הנה כמה דברים שכתבה האבודה הקודמ

הקודמת...

הוא:
בעבר אף מעל באמוני וגלש והתכתב עם נשים באתר היכרויות
הוא לא יבוא לייעוץ - בטוח שהוא יודע יותר, ושבלאו הכי אני זו שצריכה טיפול נפשי.
הוא מתייחס אלי כמו לילד/משרת שלו לפעמים
הוא גם אומר לא אחת כמה כיף היה שהוא והבן שלו היו לבד...לפני שהגענו לחיים שלהם והרסנו להם...
אם אני רבה איתו כי אין לי מנוס - אני אשלם על כך לדבריו.
הוא משפיל אותי, כמובן שבפני הילדים.אח"כ הוא מתפייס..לא לפני שמבטיח שמהר מאוד תמצא לי מחליפה...כי החיים ממשיכים...גם בלעדי...
הוא נותן לי תחושה שאיתי משעמם לו, ושחברות קודמות היו יותר סקסיות.... הוא אומר כי אני מקובעת.

את:
אני רוצה שיקח את עצמו בידיים ויבין שהוא לא בסדר וישנה את יחסו אלי

יקירתי, תקראי שוב ושוב איך את מתארת את הקשר שלכם.
עכשיו תביני שמה שאת רוצה שהוא יעשה ממש לא חשוב, כי אנחנו לא יכולים לשלוט על התנהגותם של אחרים.

אז מה את - אבודה בריבוע - רוצה לעשות?

איזו השקעה...

תודה.
ממש חשפתי פה את הנפש שלי.
אני רוצה לקבל יחס טוב...ואני רוצה להרגיש טוב .
בינתיים מנסה להתחזק.

פרחאדום

New member
וואו זה מחזיר אותי אחורה בטירוף

גם בעלי מעל באמוני וגלש והתכתב עם נשים בנט כולל להראות את עצמו מאונן
הוא לא הסכים ייעוץ זוגי וטען שאני ממציעה את הכל וצריכה כדורים פסיכיאטרים
יתייחס אלי כמו אל ילדה שצריכה לקבל פקודות, משרתת "מה את עושה בשבילי?" וזונה תעשי לי כמו בסרטים הפונוגרפיים
כשאמרתי לו לפני כמה שנים שאני רוצה להתגרש אמר לי שילחם בי עד טיפת דמו האחרונה כדי שלא אקבל את הילדים ואת הרכוש, בנוסף תמיד כשלא ריציתי אותו לא משנה בקשר למה היא מדבר אלי בצורה בוטה משפילה ומעליבה ועושה כל דוקא
כמובן שזה היה גם אצלי מטומטמת מול הילדים, את לא כשירה להיות אמא מול חדר אוכל בבית מלון והמשפחה שלו
לא עשה כלום בבית, גוש פרזיטיות כזה לא ראיתי מיימי ועוד....

אני קמתי ועזבתי לא יכולתי יותר... הוא מחק אותי ואת קיומי
אשמח לעזור לך להבין שמגיע לך טוב שיהיה לך טוב ויתיחסו אלייך בכבוד המגיע לך

מרוניה

New member
אני אישית אודה לך אם לא תגלשי לתיאורי פורנו.

אנחנו לא בפורום סקס, ואני לא ממש רוצה לדמיין את בעלך עושה את מה שהוא עושה, או את הדרישות הבוטות שלו ממך.
אני יודעת שלא מקובל בפורומים להגיד זה לזה מה לכתוב או לא לכתוב, אבל אני מוכרחה להגיד שכל התיאורים האלה לא מוסיפים לאמינות של הכתיבה אלא מעלים על הדעת שמישהו נכנס לכאן כדי לתת פורקן לפנטזיות שלו.
לשיקולך.

פרחאדום

New member
ממש פנטזיות

חבל שכל מילה מינית גם אם היא בקונוטציה שלילית שמדגישה מה עברתי בנישואיי הופכת להיות משהו פונגרפי ומראה על חוסר אמינות כשכל מטרתי לעזור ולתמוך כי לי לא היה שם אף אחד שיבוא ויגיד לי מה שבעלך עושה לא נורמלי, לא תקין ולא מקובל...
צר לי שככה את רואה ומקבלת את רוח הדברים

XמXלה

New member
תיאורי פורנו??

סורי, אני לא רואה במה שהיא כתבה תיאור פורנו.
היא כתבה משהו שקורה בכל בית לדעתי. אם זה הבעל או המתבגרים (אולי לא לייב פורנו אבל בהחלט אתרים "רגילים")
ואם מישהי חושבת שאצלה זה לא קורה אז היא לא פחות מטומנת ראשה באדמה.

מרוניה

New member
או-קי, כל אחד והבנתו.

אני רואה את עצמי כמנוסה מספיק בפורומים כדי להבחין בדברים מסוימים. אם כי תמיד ייתכן שאני טועה.
בכל מקרה, אימא'לה, גם אני יכולה להוסיף לפעמים לתיאורי החיים שלי הסברים על איך שאני מאוננת או לא מאוננת או מקיימת יחסים עם בני זוג, ואני לא עושה את זה... וכך גם את ויושבי הפורום האחרים. לא זוכרת שמישהו כאן מתאר באופן כה ציורי את יחסי המין שלו בעבר או בהווה. אז אני אישית הייתי שמחה אם הגולשת החדשה היתה מתיישרת עם הקו הזה, ואני מודה לה מראש. אבל ברור שהיא לא חייבת לעשות זאת.

XמXלה

New member
זה שונה לטעמי ואני אסביר

היא לא תיארה כאן איזה סיפור עסיסי מהקורות אותה וזוגה בליל אמש, אלא שיתפה במצוקה שהיא חוותה.
מה לעשות, וחלק לא קטן ממצוקות הזוגיות כיום קשורות בדרך ישירה או עקיפה בסקס.

XמXלה

New member
ולא שיש לי בעיה

עם סיפור עסיסי מהקורות אותה וזוגה בליל אמש

למעלה