אבודה עם בחורים..

m s a d e 0 1

New member
אבודה עם בחורים..

בתחום של מציאת הקשר הנכון אני מגלה בעיות רבות: כל בחור איתו אני נפגשת, אם אני מרגישה שהוא נראה "אטרקטיבי" , אני ישר מדברת המון על עצמי, ומדגישה שאני מעוניינת אך ורק בקשר רציני. מה שקורה בסוף, הוא שדי מהר, הבחור רוצה לשכב איתי. ולפעמים אני שוכבת ואז, הבחור אומר שלא נראה לו שאני מתאימה לקשר רציני. לפעמים כמובן, גם אם לא שכבנו, ובפגישה השלישית, דרשתי ממנו לאמר לי מה הוא חושב לגבי הקשר ביננו- (האם יוביל לרציני או לא), הוא אומר אותו דבר- שאין פה כיוון רציני לדעתו. בקיצור, אני כלכך מפחדת מהתלות שאני נוטה לפתח באנשים מסוימים, שאני ישר חותכת במקרים האלה -(לאחר שהוא אמר לקשר לא רציני),את הקשר. אבל בהחלט אפשר לאמר שלא מעט בחורים (רובם) -אני נטשתי אותם לאחר שדרשתי מהם (לאחר פגישה שנייה למשל) לדעת האם הכיוון רציני מאוד או לא. אני תוהה האם בחור שמאולץ לבחור אם זה רציני יתקדם או לא לאחר פגישה 2 (או ראשונה במקרה קיצוני שלי), יודע מה שהוא אומר אם החליט לאמר לי שזה לא יהיה רציני.. ואם אין סיכוי שהבחור דובר אמת, כי לא ממש אפשר לדעת לאן הדברים הולכים אלא רק לאחר חודש כמעט.., אז האם במקרה כזה עוד כדאי לי לשכב או שזה בטוח יקלקל פוטנציאלית את הקשר שטרם ברור היה עבורו. אודה לתגובות.

גברברת

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה

לשאלתך, אני באופן אישי מסתייגת משיחת "יחסנו לאן" , השיחות הללו מצליחות לעורר את כל רגשות הקלסטרופוביה שלי, בטח ובטח כשהן נעשות סמוך למועד ההכרות. מרביתנו (כן, כן, גם הגברים שביננו) מחפשים להיות חלק מקשר זוגי ובדרך אל ה קשר שלנו בחיים כנראה שחלקנו או רובנו נועדנו לעבור ויה דה לה רוזה קטנה. המלצתי לך לותר על הצהרת הכוונות, בוודאי בשלב כל כך מוקדם של ההכרות ולנסות לזרום עם הקשר (פתאום עלה במוחי שדומה שעם השנים בני האדם הפכו למקווי מים קטנים.. תזרמי איתו.. זורמים עם הקשר וכיוצ"ב
) מאחלת לך סוף שבוע מופלא גברברת

גברברת

New member
ויא דולורוזה - דרך היסורים של ישו

זה הפירוש והנמשל במקרה הנדון הוא שכדי להגיע למערכת היחסים הסופית (אם יש דבר כזה) ולמנוחה ולנחלה עלינו לעבור דרך מערכות יחסים כואבות במידה כזו או אחרת.

s h i r k u s h

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

לדעתי את שואלת מוקדם מדי, אחרי 2 פגישות לנהל שיחה כזאת על הקשר ולאן הוא פונה זה מוקדם מדי, כי תכל'ס זה זמן מבלבל ובטוחה שאם שני הצדדים מעוניינים בעיקרון בקשר רציני ולא בסטוץ אז תוהים בינם ובין עצמם אם יש מצב לקשר עם הצד השני. את מזכירה לי את עצמי בעבר, כשישר אחרי דייט ראשון ראיתי את עצמנו בשלב מתקדם- כלומר אפשר לומר (למרות שזה לא היה ככה), ראיתי אותנו אחרי דייט אחד כביכול שנים ביחד ונשואים וכו'- כלומר רצתי יותר מדי מבלי לדעת מה מרגישה. ממליצה לך בחום לקחת את זה יותר באיזי, בקצב איטי לאט לאט, ואחרי תקופה מסוימת כשתרגישי שיש לך רגש מוגדר אל הבחור תשאלי אותו או שזה כבר יזרום לבד. ולגבי לשכב? אני אישית חושבת שיחסי מין זה משהו שצריך לעשות עם מישהו שאוהבים, מצטערת אולי זאת חשיבה תמימה וילדותית- אבל מבחינתי לשכב זה רק עם מישהו שאני אוהבת והוא אוהב אותי ורק כששנינו מרגישים מוכנים. מקווה שעזרתי

קשר לאן?

מסכימה לחלוטין, למרות שגם אני הייתי כך בהתחלה (מבקשת לדעת להיכן הקשר הולך), אבל באיזשהוא שלב הבנתי שלא ניתן לקנות ביטוח עם הבחור, והתחלתי להנות מהתחלת הקשר ורק אח"כ כשראיתי שאני מעוניינת, התחלתי לברר לאן זה הולך... בהצלחה

פיאנו

New member
את רוצה גיליון משוב?

למה את מתנה התניות שאת לא עומדת בהן,ולמה את דורשת שימלאו חוות דעת כמו גיליון משוב? מה זה, את מקבלת מישהו לעבודה,שאחרי שבוע את שואלת אותו איך נראה לו? קשר צריך לזרום לבד מהנשמה ולא לפי לוח זמנים וגיליון ציונים. אני לא רוצה לפגוע בך אבל את זקוקה ליעוץ פסיכולוגי, כי את לא יודעת(ואפשר לתקן)לבנות קשרים פרודוקטיביים, אלא קשרים הרסניים. בדרך זו את עלולה לשכב די הרבה עד שיווצר קשר נכון. וסליחה על הבוטות והישירות שלי.

seeyou

New member
../images/Emo13.gif את האמת?

גם אני הייתי נוהג כמוך...מי שלא נותנת בפגישה שניה-" לקשר לא רציני",הייתי נוטש אותן! בדרך כלל הבנים מתחלקים ל שתי קבוצות: 1- דוברי אמת(לאחר שהוא אמר לקשר לא רציני) 2-"הגברים",שמוכרים חלומות-מה שהבנות רוצות לשמוע. בדרך כלל שניהם בורחים(לפחות עד גיל מסויים) מקשר "רציני"... ייתכן שהגישה שלך לא נכונה? בדרך כלל אין הצהרת כוונות מפגישה שניה.... Change your thoughts and you change your world. (Norman Vincent Peale)

האם הבחור רציני או לא?

שאלת מליון הדולר. בכל אופן, עד שאין לך תשובה (גם אם היא "כן" וגם אם היא "לא") אל תכנסי איתו למיטה. תראי לאן זה הולך.. אם זה הולך לכיוון שלא מוצא-חן בעינייך- תשחקי בו קצת..תתני לו לטעום-לא-לטעום..תני לו להתבלבל קצת. ואח"כ תחליטי מה שבא לך. אני בכל אופן לא חושבת שכדאי לך להכנס למיטה כ"כ מהר..

adida5

New member
אבודה עם בחורים???

לא מתוקה את אבודה עם עצמך.. למה להיכנס למיטה כ"כ מהר...מפחדת שינטוש??? ולמה הלחץ לדעת "רציני.." תזרמי בקשר תהיי נינוחה תנסי להכיר את הבחור אולי גם את בסוף תחליטי שזה לא רציני... הרצון שלך לקשר יציב יפיל אותך..הישמרי ובהצלחה.

למעלה