אבודה

nasty-

New member
אבודה

אבודה

אני עומדת מהצד, מסתכלת. אני רואה ילדה, נערה.... היא נראת בגילי.. היא עומדת בצומת גדולה, במרכז, מסביבה מלא מכוניות, אוטובוסים ומוניות.. קצת הולכי רגל. פתאום היא מתחילה לצעוק, לנופף בידיה... אני לא מצליחה לשמוע מה היא אומרת, צועקת... מרחוק...מהצד ...זה נראה כאילו היא מבקשת עזרה.... היא לא משוגעת, היא לא מסכנה, היא סתם ... אני לא יכולה לעזור לה, אני יותר מידי רחוקה... והאנשים שקרובים אליה... רוצים לעזור או שאולי הם רק מנסים לעזור מתוך הרגשה של מחויבות לעזור (?). היא לא מוכנה לקבל עזרה, היא רק רוצה שיעזבו אותה כשהם מתקרבים היא דוחפת אותם....ומבקשת שיעזבו אותה חלק עוזבים, ``היא לא רוצה עזרה`` ``היא בכלל לא צריכה עזרה``...וחלק...חלק קטן לא מוכן להרפות. היא עומדת שם בין כל הבלאגן.... ובקושי מבחינים בה...בקושי שומעים אותה היא צועקת... צעקות חרישיות... נ.ב בפורום שלא מתאים לסיפור כל כך... סתם מחכה לתגובה שאני מחכה לה... פןרום רביעי אולי כאן אני אקבל אותה...

רותי ב.

New member
אולי לא קיבלת תשובה

כי הסיפור כל כך לא ברור. את עומדת מהצד מסתכלת, והילדה ההיא, שבערך בגילך, עומדת במרכז של משהו, מנופפת בידיה וצועקת. נדמה לך שהיא מבקשת עזרה, אבל בעצם היא לא, כי האנשים שרוצים לעזור נדחים על ידה, מצד אחד היא רוצה עזרה מצד שני היא רוצה שיעזבו אותה. ובלאגן שם, ובקושי שומעים, אבל היא צועקת. נו, מה ? איך אפשר לעזור למישהו שלא מוכן לקבל את היד שמושטת לעברו? כמה אנשים צריכים להידחות על ידי ``מבקש העזרה``? ומה אנשים שרוצים וניגשים לעזור צריכים לעשות כאשר ה`זועק חרישית` לא רוצה אותם, רוצה להיות לבד? מה כבר אפשר לעשות שלא יחשב הטרדה, שלא יחשב אלימות, שלא יחשב התערבות בדברים לא להם? יש לך תשובות אחרות? אז אשמח, כי בדיוק היום אני צריכה תשובות למשהו די דומה, את יודעת...

nasty-

New member
תשובות??

אין לי.... אם היה לי לא היתי כותבת את זה גם בפורום הזה ..... אני מחפשת אותן...

רותי ב.

New member
אז יש לי עוד שאלה (שאלות)

את מכירה את הנערה בגילך שסיפרת עליה - אישית? איך בדיוק? אתמול כתבת פה בשם מישהי אחרת. את - זו היא? לא הצלחת להכנס בשם הרגיל? יש איזו סיבה אחרת? יש איזו תשובה? תודה, המון תודה, גם אם אין )-:

nasty-

New member
על זה יש לי תשובה

אני פעם ראשונה כותבת פה אז אין סיכוי שכתבתי בשם אחר... אני תמיד קוראת את ההודעות אבל לא כותבת. ואני מכירה אותה... מכירה אותה אישית... אם זאת אני זה לא משנה.. הסיפור לא ברור לי מאוד... כמו שכבר ראית מה שיצא כתבתי וחבל שלא מבינים אבל אין דבר :)

דספרדו

New member
צעקות חרישיות!? בכל אופן..

קודם כל אם כבר צועקת..אז שתעשה את זה כך שכולם ישמעו... {בכלל אם היא לא יודעת איך, אז שתצפה בסרט איטלקי.. מראים שם יופי איך צועקים..} ובכלל אם את רואה אותה אז תגידי לה ש ``אני יודע שבים יש גל אחד שהוא שלי ועץ אחד שהוא שלי וכוכב אחד שהוא שלי וילדה קטנה שהיא שלי..`` ואני יודע שגם לה יש.... {הם מחכים בסבלנות..

למעלה