יד הגורל - האומנם?
את מאמינה שאם תיפגשו - זה כתוב בכוכבים, ואם לא - אז לא? כלומר, שזה גורל אם תיפגשו? אז לט מי טל יו סאם ת`ינג... זה לא! תראי... יש סיפור נורא מעניין בתרבות היהודית. היה זקן אחד, דוס, שחי בעיירה נוצרית באמריקה. יום אחד תקף את המקום שיטפון. כולם בורחים על נפשותיהם, רק הדוס מתפלל לאלוהים - הוא כבר יציל אותי.. השיטפון עולה על גדותיו - ושולחים אליו טרקטור לחלץ אותו - אבל הוא מסרב לעלות וממשיך להתפלל. לאחר מספר דקות, המים מגיעים עד מעל המותניים, אז שולחים לו סירה לחלצו - הוא מסרב, וממשיך להתפלל. המים מגיעים כבר כמעט עד מעל הראש - ושולחים לו מסוק.. הוא ממשיך להתפלל. את בטח כבר ניחשת שהוא מת בסופו של דבר, נכון? אבל לא כאן מסתיים סיפורנו, לא לא! הוא מגיע לשמיים ושואל את הקדוש ברוך הוא למה לא הציל אותו אחרי כל הקריאות שלו?? מה ענה לו? ``שלחתי לך טרקטור, סירה ומסוק - מה עוד אתה רוצה??`` אז את בטח עכשיו שואלת: ``סיפור יפה, אבל מה אתה מנסה לרמוז?`` אז הקטע הוא שאם תשבי בחיבוק ידיים, באמונה שאם תצטרכו להיפגש אז אלוהים (או הכוכבים) יפגיש/ו בינכם - אז אתם לא תיפגשו..! יתירה מזו שמפת לידה היא פוטנציאלית - עוד חיזוק לכך שגם אם זה ``רשום בכוכבים`` - זה לא ייקרה אם לא תפעלי... הבנת מה אני מנסה להגיד לך? אדם שלא עוזר לעצמו - גם אלוהים (או הכוכבים) לא יכול לעזור לו! עכשיו את רק בת 16.. אבל שימלאו לך 17 כבר יהיה לך רישיון, לא? למה שלא תחפשי אותו אז?? ואולי כדאי שתחכי לגיל 18.. כי בכל זאת הוא נחשב בגיר ואת קטינה - ומערכת יחסים כזו היא מחוץ לחוק.. סתם לידע כללי..
אז בהצלחה.. ותיידעי אותי מה קורה, אה? שבי