אבודה....

M o n a L i s a

New member
אבודה....

אני פשוט לא יכולה יותר, קיבלתי את ציון הפסיכומטרי השלישי שלי והוא יותר נמוך מהקודם. עכשיו הסיכויים להתקבל לאוניברסיטה קטנו...ואני כ"כ כ"כ מאוכזבת מעצמי...ואני מפחדת לספר להורים שלי...אני לא אוכל להסתכל להם בעיניים כי אני אדע שאיכזבתי אותם ושאני פשוט לא מוצלחת.

ToryMaster

New member
יקירה ../images/Emo25.gif

מה יקרה אם תעשי שוב? ובוב? מי כמוני יודעת שכישלון בלימודים או במבחנים לא מעיד על ההצלחה שלך, או על מי שאת, או על כמה את חכמה.

TheBlueOne

New member
מונה...

את יודעת שהם לוקחים את הציון הגבוה יותר? אז אין לך מה להתבאס... זה טבעי לחלוטין וזה לא מעיד על שום הצלחה!!! ציון גבוה בפסיכומטרי = זמן * כסף * השקעה. ותכניסי לך את זה טוב טוב לראש
אני מכיר כמה שעשו את הפסיכומטרי לפחות 4 פעמים לפני שהם התקבלו למה שהם רוצים (אני אישית עשיתי פעמיים...). אם המקצוע הוא אכן המקצוע שרק אותו את רוצה- תיגשי שוב. יש לך את כל הזמן שבעולם ואף אחד לא ימנע ממך ללמוד את מה שאת רוצה, ולעסוק בו אח"כ

אגיד לך משו

ציונים במבחן הם בדיוק מה שהם: ציונים במבחן. הם לא "את", הם לא האישיות שלך, הם לא אנושיים אפילו - סתם ציונים במבחן. הם משקפים איך הצלחת לענות על שאלות מסויימות בזמן נתון - מעבר לזה הם לא משקפים כלום.

הגבתי

כמו שהגבתי (נכון או לא, זה כבר לא בידי להחליט) - אממה, לא שרשרתי נכון.

sh53

New member
באיזה מובן את מפחדת מההורים?

אם תגידי להורים שלך משהו בסגנון - התאמצתי באמת שהתאמצתי, אבל כנראה בזה אני לא הכי טובה כמו בתחומים אחרים, איך נראה לך שהם יגיבו?

למעלה