אבודים אצל קימל

אבודים אצל קימל

אני מחפשת את הספיישל שהצוות הארח בתוכנית של קימל אבל ביוטיוב אני מוצאת רק קטעים. מישהו יכול להביא לי לינק לתוכנית המלאה

GeJuFan

New member
התוכנית של קימל

משודרת בארץ ויש כמה ימים (אפילו יותר) של הבדל בין השידור בארה"ב לשידור בארץ. לא יצא לי לראות שבוע שעבר את התוכנית אז יכול להיות שעוד לא שידרו אתה הפרק.

cundason

New member
../images/Emo207.gif התיאוריה המוחצת של ג'ימי קימל

הרבה רעיונות הועלו בקשר לסיום הסדרה והמשמעות הטמונה בה.. אני חושב שקימל העלה את האמא של כל התיאוריות: כל הסדרה התרחשה בחלום של וינסנט

GeJuFan

New member
תמיד אמרתי לאחותי

שוינסנט הוא כלב מיוחד במינו
. אני מוכנה להסכים עם התיאוריה של קימל (כי אני בעצמי חשבתי עליה וזה מבלי בכלל לצפות בפרק התוכנית שלו עדיין), זה היה יכול להיות סיום מאד מגניב ומצחיק והיה פותר את כל השאלות.

cundason

New member
זה היה פותר את כל השאלות

אבל אני חושב שהיו תולים את קרלטון קיוז ודיימון לינדלוף בכיכר העיר

GeJuFan

New member
אבל אז הם לא היו יכולים

לענות אותנו בתוכניות אחרות
אז הכל היה נגמר לטובה

cundason

New member
בגלל הקטע שהוא שולף להם את ההגשה של הפיילוט

הא? "התוכנית תיה מובססת על פרקים עצמאיים מלבד פרקי סיום עונה"... :-:) ואתם עוד רוצים מהם תשובות

GeJuFan

New member
כן, ענקי

אגב לפי מה שהם אומרים זה בכלל JJ שכתב את ההגשה. ועדיין אני לא יכולה להפסיק לצחוק מהקטע הזה

cundason

New member
קטע גדול ../images/Emo6.gif

כשאתה יוצא עם בחורה , אתה לא אומר לה שיש לך זיבה בפגישה הראשונה :) משפט לסטאטוס :בפייסבוק :)

GeJuFan

New member
לא משנה כמה אנסה

לעולם לא אצליח להבין את המשיכה לטראשבוק ולטוויקראק. למה צריך לעניין אותי או ליתר הדיוק את שאר העולם שבריטני ספירס בדיוק בשנייה הזו חיטטה באף שלה? ולשמישהו יצא חצ'קון או שהוא עכשיו סיים לעשות את החברה של החבר של החברה שלו? הודעה מוקצנת מדי?

למעלה