אבודים בטוקיו (LOST IN TRANSLATION)

• פותח הנושא neko
  • פורסם בתאריך

neko

New member
אבודים בטוקיו (LOST IN TRANSLATION)

מי ראה? מה דעתכם?

MaNitma

New member
לא ראיתי, אבל

זה רק אני או שיש עכשיו גל כזה של סרטים שנוגעים ליפן? Lost in Translation The Last Samurai Kill Bill 1 & 2

כולם מוצאים להם דרך לסדר לעצמם

ביקור ביפן על חשבון ההפקה
(סתם, אני חושבת ש"הסמוראי האחרון" לא צולם ביפן בכלל
) דרך אגב, יפנולוגים לא מעטים מתעצבנים כשהם צופים ב"סמוראי האחרון" - בגלל שהם טוענים שיש שם כל כך הרבה אי-דיוקים היסטוריים וכל כל הרבה ביטויים של דעות קדומות על יפן. אחר כך הם צריכים לעבוד קשה כדי להסביר מחדש מה שהסרט קילקל. אתם חושבים שסרטים כאלה טובים ליפן ולתחום לימודי יפן? או שהם רק מזיקים? סה"כ הרבה מהמשתתפים בפורום הזה הגיעו ליפנית בגלל סדרות אנימה, שגם עליהן אי אפשר להגיד שהן מייצגות את יפן בצורה אמינה... אבל לפחות באנימה מדובר בסרטים מצויירים. אני עוד לא ראיתי את הסרט (גם לא את lost in translation ) אבל אני מאד רוצה לראות אותם.

MaNitma

New member
ראיתי הסמוראי האחרון שלשום

ומאוד נהניתי. אני לא יודע בקשר לאי דיוקים, אבל שמעתי ש-Lost In Translation מאוד משקף את המנטליות העכשווית ביפן, ואת הבעיות של הגאיג'ין שם... לצערי עוד לא ראיתי את הסרט אבל באחד הימים הקרובים.

neko

New member
אני לא חושב שאי פעם ראיתי מישהו

יוצא באמצע סרט... אני מאד אהבתי את הסרט - למרות הדכאוניות הארטיסטית ברובו, המנטליות היפנית מאד חביבה עלי.

איקידו

New member
זה סרט טוב

סרט מאוד לא שגרתי ביחס לסרטי התעשיה האמריקאית. הבת של קופולה נפלה לא רחוק מהעץ. אגב, שחמה ארצי בתכנית הרדיו שלו ביום שישי בצהריים דיבר ארוכות על הסרט הזה והיה מלא תשבוחות. זאב.

MaNitma

New member
עקב לחץ חברתי רב

הלכתי וראיתי את הסרט הערב...
מאוד נהניתי.. זה רק עשה לי אפילו יותר חשק משהיה לי לנסוע לטוקיו.

ממש עכשיו חזרתי ממנו ../images/Emo13.gif

אז חוץ מהכיף הגדול שבלבהות בכל אותם סימנים שפעם נראו לך כמו קשקושים, והיום אתה מזהה כקאטאקנה ואפילו מחבר למילים - היאח! הידד! - (עזבו, התלהבות טירונים
), מצאתי הרבה הנאה בלהתחבר לכל מיני מאפיינים של התרבות היפנית, כי בתור סולד-אנימה (שוּט מי, מה לעשות), קשה להתקל בזה סתם ככה
סרט חמוד מאוד, סוף קצת סתמי.
( Leap my stockings!!!)

neko

New member
אני מנצל את ההזדמנות ../images/Emo8.gif

להזכיר לכולם על האתר הנפלא של ENGRISH...

togman

New member
אוקי ובחזרה לעניין הסרט

אני די אהבתי אותו הוא לא הסרט הכי טוב שראיתי אבל הוא טוב

Kawaii Baka

New member
מסקנה: תודה לאל שאני לא גבוהה

כי הדוש פשוט נמוך מדי. XDDDDDDD אני אצתרך פשוט להיתקופף קצת במיקלחת. -_-;;;;

Kawaii Baka

New member
אני פשוט בלי קפה אז אני לא מרוכז XD

זה הכל בגלל העבודה במישרה חלקית שלי, העסק שלי ועוד י"ב. XDDDDDDDDDDDDD רוצה ליפן -__-

למעלה