אבודים הסוף סיכום אישי שלי לכל הסדרה

dar dahan

Member
אבודים הסוף סיכום אישי שלי לכל הסדרה

אוקיי אז אממ איך לסכם שנה וחצי שבה ראיתי את הסדרה באינטרנט בסוג של מרתון ארוך של כל העונה הראשונה השנייה ואז קניתי את העונה השלישית בDVD ועשיתי מרתון גם של העונה הזאת. את עונה 4 פחות ראיתי וראיתי בעיקר מספר מצומצם של פרקים ואת פרק הסיום מה שאוביל אותי ישירות לעונה ה5 ועכשיו כבר עונה 6 ואחרונה. אז מה אני יכול לומר שלא אמרו? סדרה גאונית לדעתי שעוסקת באמת ובתמים בעובדה שהגיבורים שלה אבודים אישית בחיים, ואבודים על אי, בעונה הראשונה היה הרבה מסתורין ודרמה והיה בסדרה קסם עצום, בעונה השנייה הקסם הפך להיות משהו אחר בעקבות העובדה שהם היו צריכים ללחוץ על כפתור ובעונה השלישית הכרנו סוף כל סוף את האחרים והבנו את המניעים שלהם ואת החשיבות של המנהיג ג'ייקוב שעליו הם התחילו לדבר. בעונה הרביעית יוצרי הסדרה החליטו לעשות הפתעה ומהמשך של הפרק האחרון של העונה השלישית לעשות את הפלאש פורוורד, ולהראות לנו את העתיד של הדמויות
. ובעונה החמישית העונה הכי טובה לדעתי אחריי העונה הראשונה והשלישית, משהו באמצע נניח הכרנו את יוזמת דארמה, ואותי אישית המסע בזמן ריגש, ועוד להכיר את יוזמת דארהמה מקרוב, היוצרים שיחקו אותה. העונה השישית לא הייתה העונה הכי מוצלחת לא בגלל התשובות הלא ברורות והילדותיות לכאורה בעיניי כמה מחבריי הפורום, אלא בגלל הסיידוויז שהיו נוראיים מבחינתי ולא ברורים ואני מצפה להבין מה הולך שם בפרק האחרון ומה דז עומד לעשות. ואחריי שכתבתי כמו מכונה אני אכתוב מהלב משהו: אבודים מבחינתי הייתה יותר מסדרה שצפיתי בה להנאתי היא פתחה לי את הראש לחשיבה אחרת היא גרמה לי להבין שהעולם הוא גדול לא ברור ועדיין יש בו דברים מסתוריים, אני לא יודע אם תהיה סדרה כזאת איי פעם אם בכלל ואני רק יכול לומר תודה למי שהמליצו לי לצפות בסדרה ולנצל את הציפייה לעונה השישית והאחרונה. שיהיה לכולכם פרק סיום מרתק

reasonforall

Active member
../images/Emo45.gif

כיף לקרוא דעות אופטימיות על הסדרה. למרות שהיא איבדה קצת מעצמה, יש צופים שנשארו נאמנים לאורך כל הדרך. נקווה לפרק סיום שלא מהעולם הזה, שיביא לתחושת סיפוק. אני אישית, מצפה לסוף טראגי (מצטער).

On23

New member
../images/Emo45.gif

אבל רק אני חושב שהסיידוויז היו דיי טובים? היו כאלה שממש גרעו (סוייר, ג'ק, קייט) אבל בתכלס עניין אותי רובם. ומ-11 זה נהיה גם יותר קשור למציאות. אבל מסכים עם מה שכתבת. אני כ"כ מקווה שתהיה פינאלה אגדית, הציפיות שלי בשמיים!

למעלה