אבודים זו הסדרה הכי גאונית שנוצרה אי פעם

סנטה

New member
ענק ! את גדולה...

בת'כלס.יש בזה משהו מצד שני הפרק האחרון היה מפתיע ...!

סנטה

New member
אבודים זו הסדרה הכי גאונית שנוצרה אי פעם../images/Emo171.gif

ומי שאומר לכם אחרת,עובד עליכם. תסריטאים מצויינים שחקנים מעולים אדיר,אדיר,אדיר. וזה אחרי שראיתי את 2 הפרקים האחרונים של העונה השלישית. זהו,פשוט סרט מתח טוב שלא נגמר...ממליץ גם על נמלטים,ו גיבורים

Shpritz

New member
אני עכשיו מוריד את הפרקים האחרונים..

בטח אני אראה את זה מחר או משו. גיבורים סבבה לגמרי! אני רואה בקצב של יס והפרק האחרון לא היה להיט.. לא קרה בו יותר מדי לצערי.. ו.. כמובן שאני מת לראות מה קורה כבר עם באליק בבית כלא!

intertemp

New member
חחחחחחח

רק עכשיו אתה מוריד?! אני כבר ראיתי ומחכה בכיליון עיניים לעונה הבאה!!!

H a V i T u S h

New member
גיבורים!!!!!!!!!!!

סדרה ענקית! כל כך הרבה אקשן בכל פרק, מיליון סיפורים, כולם מעניינים! יש לי בחור בבסיס שראה את כל הפרקים שבעה פעמיםפ לפחות ועדיין נהנה לא צחוק!

havlaz

New member
אבודים ../images/Emo47.gif

עכשיו שהסתיים אני יכול להתחיל עם גיבורים.. קצת בפיגור אבל לא נורא.

Liraz 6q

New member
אני היחידה

שבחיים לא ראתה אף פרק של אבודים ושל הגיבורים הזה?!?

Liraz 6q

New member
../images/Emo6.gifניקו

רק עכשיו נזכרתי ששלחתי לך הודעה שהייתי בסטלה לגמרי.. אז איתך הסליחה

matanbu

New member
אגב שגיא

אם זה עדיין מעניין אותך יש לי את 4400, העונה השניה והשלישית, כולל תרגום לעברית. :)

בטח שתגיד את זה עכשיו...

אחרי שהם עיצבנו אותנו עונה שלמה עם שאלות שלא נגמרות ולא נפתרות, כשהתסריטאים דוחפים בכל הזדמנות את העשן השחור ("אח שלי נתקענו, מה נעשה? איך נוציא את סוייר מהקטע הזה? יאלללה שים ת'עשן השחור...)- ואחרי שהם הבינו שקהל תיכף מאבד את הסבלנות וקורע ת'אמאמאמא של לוק המעצבן- וגם את אבא שלו, הם עשו, אם ראית, את פרק "התשובות": יענתו התסריטאים מרגיעים ומספרים על המייקינג-אוף ורומזים על מה צפוי הלאה... קאם און! ואז באו שני הפרקים האחרונים (מדהימים, באמת)- ופתאום אתה מבין שבגלל שחתמו שם על 7 עונות, אתה הולך לקבל סדרה מייגעת שבה הגיבורים על מצפונם המתייסר עומדים לחזור הביתה, ולאי ושוב הביתה ושוב לאי, עד שתצא הודעה לעיתונות מטעם הגוף המפיק: "אבודים הוחתמה ל-7 עונות. הוחלט כי העונה השביעית תהיה קצרה מקודמותיה משיקולים אמנותיים- ובזאת תמה תקופת האי בחייהם של גיבוריו. לשאלה אם יש סיכוי לחתימה על עונה נוספת והארכת החוזה עם התסריטאים, השיבו המפיקים: לא תהיה עונה נוספת. גם כי הסיפור מיצה את עצמו- וגם כי אין לנו יותר תקציב לעשן שחור....."

Liraz 6q

New member
אוו.. לפחות אחת

מבנות משפחת סולומונוב מבקרת פה מדי פעם

חחח... אכיייין.

נו, אני זקנה כבר לפורום הזה... תמיד איציק מגרש אותי מפה. הוא אומר שלא נעים לחברים הריח של הנפטלין... רק שפשוט לוקח לי יובלות לצאת מפה... את יודעת... ההליכון. ועד שאיזה שייגעצ יואיל בטובו לפתוח לי את הדלת... איציק, אני חושבת שזו הפעם הראשונה שקיבלתי ממך מילים טובות. בחיי, בגילי זה לא הולך ברגל! (זה נדחף עם פיליפיני, על כסא גלגלים) שגיא, כפרה עליך... הקטע המלא על "אבודים" - כאן. נשיקות לסולומונוב השניה.

AdamINC

New member
אבודים לא חתמו על 7 עונות........

יהיו עוד 3 עונות שכל אחת מהן תכיל 16 פרקים. ואת סטלי, את.. חכי חכי.

למעלה