אבוד באבודים............

aשרון

New member
אבוד באבודים............

היי, אני שרון , לא צופה מכור של הסדרה, לפני שלוש ארבע שנים צפיתי בעונה הראשונה ב DVD . היה נחמד, אבל לא ממש סחף אותי והחלטתי לוותר על הסדרה. משך השנים קראתי ככה בקטנה על הסדרה והתעדכנתי בכללי. עכשיו עם כל ההייפ סביב הפרק האחרון, קצת מסקרן אותי כל העסק, אז היום התחלתי לצפות בעונה 6 מהפרק הראשון. סיימתי את 1-2 , דילגתי על 3 , וכרגע סיימתי את ארבע. מקווה שאוכל להשלים את כל פרקי העונה עד לילה שבין ראשון לשני . אם לא, אז במהלך השבוע אצפה כרונולוגית עד לפרק האחרון . ציון לשבח אני נותן לשחקן טרי א'וקווין (לוק) , שנותן הופעה מחשמלת בשני תפקידים אדירים .

reasonforall

Active member
לא לדלג!

לא כדאי לדלג על עונות, ייצור לך יותר מידי חורים, ולא תבין מאיפה צצים לךל כל מיני דברים

aשרון

New member
אני חושב שהבנתי.......

שהמטרה של העונה השישית היא לסגור בכל פרק סיפור עם דמות מרכזית אחת ( או יותר), אני כרגע בפרק 9 ולא מרגיש שיש חלקים לא מובנים, הכל בערך מתחבר לי ממה שקראתי על הסדרה והעלילה משך השנים . לא מפריע לי שלא צפיתי בעונות הקודמות, אני נהנה מהצפייה ....

אלעד ר

New member
היי תראה

אני התחלתי לראות מהפינאלה של עונה 3 וכל עונה 4, ואז רק התחלתי לראות את הסדרה מהתחלה. שווה לך לראות הכל רק בגלל ששלושת העונות הראשונות כל-כך מעולות גם אם אתה יודע מה קורה בהמשך, הן פשוט מרגשות ועשויות טוב; הצילום, ההפקה, הדיאלוגים, הכל שם הרבה יותר טוב ממה שיש בעונה 6.

n o g a m o o n

New member
זאת ממש לא המטרה של עונה 6

מכיוון שלא ראית את העונותהקודמות אתהמפספס הרבה מהאנקדוטות הקטנות ההקבלות והסיפורים. אבל אם אתה נהנה מי אנחנו שנגיד לך לא.

למעלה