אבוד עם חשבונות סקייפ בארגון

Arielvista

New member
אבוד עם חשבונות סקייפ בארגון

קצת ארוך אבל ההסבר והרקע נחוצים...
אצלנו בארגון משתמשים בסקייפ לצורך פעילות שוטפת של חלק גדול מהעובדים. עד לפני כשלוש שנים כל עובד היה משתמש בחשבון סקייפ האישי שלו עד שלפני כשלוש שנים, היה לנו מקרה בו עובד שעזב לקח איתו תכתובות סקייפ עיסקיות עם לקוחות וסירב לאפשר לנו גישה אליהם.
כתוצאה מכך התחלנו ליצור חשבונות סקייפ עבור עובדים חדשים (וגם עבור חלק מהעובדים שכבר היו) שכולם התבססו על כתובת מייל שהקמנו במחיוחד, תחת הדומיין של החברה, מייל שרק לי היתה גישה אליו, כך שבעת עזיבה של עובד (מרצון או לא) לא הייתה לו אפשרות לשנות סיסמא או למנוע מהמנהלים שלו גישה לתכתובות השונות.
עכשיו, כשאני מנסה לשנות סיסמאות של מספר חשבונות סקייפ שהוקמו תחת אותו מייל, אני לא יכול. סקייפ שולח אותי לדף של מיקרוסופט, שמנסה לעשות merge של המשתמש סקייפ עם המייל האמור, שינוי הסיסמא כאילו מצליח אבל לא באמת. הכניסה לסקייפ עדיין עם הסיסמא המקורית.
התמיכה של מיקרוסופט לא ממש יעילה, הם חוזרים על אותן מנטרות ("הפתרון להבא הוא סקייפ ביזנס") אבל לא מספקים פתרון ממשי.

יש למישהו רעיון איך אני מתגבר על זה?

Arielvista

New member
מדהים...

הצלחתי לשנות סיסמא לאחד מהחשבונות, וכשאני חודר בדיוק על אותם שלבים עבור חשבון אחר הוא לא מאפשר לי, נותן לי הודעה:
We can't look up this email address right now. Please try again later.
מה קורה עם מיקרוסופט האלה???

kitt

New member
ניתקלתי במשהו דומה, לא עם סקייפ אלא עם outlook.com, הוא מזהה

שאתה מאותו דפדפן, וחושש מספאמרים.
תנסה דרך Edge או IE, ולנקות קוקיז.

Arielvista

New member
אכן זה עבד, תודה

למרות שעל מנת להשלים את התהליך הייתי צריך להקים לעצמי משתמש outlook.com חדש כדי שסקייפ יוכל לעשות איתו merge...
די דפוק כל הסיפור.

arseny92

Well-known member
מנהל
בפעם הבאה או תפרוס סקיפ ביזנס או אופיס 365 עם ms teams

סקיפ אישי לא מתאים לאמצעים כאלה
פתרון פלסתר למצבך הנוכחי זה יצור אזור אישי עסקי מהמשתמש הראשי שלך ולהוסיף או ליצור חשבונות עבודה מקושרים לאזור העסקי המוגדר, ולנהל שם את רשימת המשתמשים ואת המנוייים שלהם לשיחות טלפון, רק דע שמתכוונים לכבות אפשרות ניהול הזאת עם הזמן, כי סקיפ רגיל הוא ללקוח פרטי
https://manager.skype.com

Arielvista

New member
סקייפ ביזנס איננו אופציה

מכיוון שהוא עובד רע מאד מול משתמשי סקייפ רגיל, שהם רוב הלקוחות שלנו.
לגבי הפתרון שהצעת, אני אבדוק.
בכל מקרה - תודה

למעלה