אבוי, איזו טרגדיה!

ok computer

New member
אבוי, איזו טרגדיה!

אמא של פיל (המתופף) נפטרה היום בבוקר במפתיע :( תציפו את הmessage board ברשמי של רדיוהד כדי להראות סימנים של חמלה. נקווה שהוא ירגיש טוב ומהר.. הסיבוב הופעות כמובן נדחה בחלקו ובוטל פה ושם.

vegetable man

New member
משתתפים בצערו ../images/Emo10.gif

אולי עכשיו האלבום הבא יוקדש לאמו אחרי שהקודמים הוקדשו לבנו...

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifאמ.. אני לא מעודכנת,

אני מניחה שזה משהו שקרה מזמן, אז לא-לא מעודכנת, פשוט לא יודעת; מה קרה לבנו..? ואיזה שירים/אלבום הוקדשו לבנו..?

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifחחח

איזה מפגרת
חשבתי שהוא גם מת או משו..

בטוח גם את פתרת את החידה הזאת

שאומרים שאיזה אחת ראתה בהלוויה של אחותה, את גבר חלומותיה... וההמשך כבר ידוע. גם על מי שפותר את זה אומרים הפסיכולוגים משהו..

הממ אוקי...

אני לא זוכר בדיוווק איך מספרים אותה, אז אולי יצא לי שקוף מדי. איזה בחורה אחת ראתה את גבר חלומותיה בהלוויה. מאז לא הפסיקה לדבר עליו, עם כל העולם כולם ידעו , היא המשיכה בחייה כרגיל עבדה בתור קופירטרית בחברה ענקית, ולאחר זמן מה רצחה את אחותה. למה?

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifאוי אני זוכרת את זה

אבל אין לי מושג.. כנראה שהפסיכולוגים לא יגידו משהו על זה בסופו של דבר... אבל למה באמת? כי אחותה התחילה לצאת איתו..? להה זה ש'וף מדי.. נו אז למה..?

הממ..

כי היא רצתה לראות אותו בהלוויה של אחותה. (כנראה פספסתי פרט שההלוויה הראשונה הייתה של קרובת משפחה) בקיצור הפסיכולוגים יאמרו שאת נורמלית לחלוטין, ולי יש קו מחשב של פסיכופט.

vegetable man

New member
אני רק מקווה

שאף אחד מאלה שכתבו פה לא יפספס את ההופעה הזאת שבוטלה באמסטרדם, אני פשוט זוכר דיבורים פה בנושא של ההופעה הזאת...

למעלה